- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Kuzummm nerelerdesn snYumurtlama deöneminde yükselen bi hormon. Şimdi de birden çok olduğundan bu kadar yüksek. Bende bakılmamıştı buna. Şimdi artık hiç bir şey düşünmemelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm nerelerdesn snYumurtlama deöneminde yükselen bi hormon. Şimdi de birden çok olduğundan bu kadar yüksek. Bende bakılmamıştı buna. Şimdi artık hiç bir şey düşünmemelisin.
Geldim nihayet. Sen nasılsın?Kuzummm nerelerdesn sn
İyiyim 3. Gün embryondan malwsef negatf sonc aldm hasta olunca da ilncisine basladm iğneler git geller hatta bugn yumurtam bile toplandıGeldim nihayet. Sen nasılsın?
Aaaa bu ne hız maşallah. Başlayamıyodun taa ilk zamanlar Şimdi 2.ye benden önce mi geçtin Ne zaman oldu bunlar ya. Sen ne zaman transfer olmuştun?İyiyim 3. Gün embryondan malwsef negatf sonc aldm hasta olunca da ilncisine basladm iğneler git geller hatta bugn yumurtam bile toplandı
18 Aralık ilk başladığım tarihi 28 Aralık toplam oldu 31 Aralık transferim oldu 12 Ocak negatif aldım 14 Ocak regli oldum 15 Ocak ilk muayeneye gittim ve ilaçlarıma başladım yumurtalar çok hızlı gelişmiş dedi bugün de toplamam olduAaaa bu ne hız maşallah. Başlayamıyodun taa ilk zamanlar Şimdi 2.ye benden önce mi geçtin Ne zaman oldu bunlar ya. Sen ne zaman transfer olmuştun?
Aa hiç dinlenmeden. Hadi hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?18 Aralık ilk başladığım tarihi 28 Aralık toplam oldu 31 Aralık transferim oldu 12 Ocak negatif aldım 14 Ocak regli oldum 15 Ocak ilk muayeneye gittim ve ilaçlarıma başladım yumurtalar çok hızlı gelişmiş dedi bugün de toplamam oldu
Askos sen ne zaman basliyorsun 2. YeAa hiç dinlenmeden. Hadi hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?
Tatlımı bu seferr altı toplandı ama 1-2 tanesi küçükmüş onlar dayanamayan bilir dedi yarın öğreneceğim inşallahAa hiç dinlenmeden. Hadi hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?
Histereskopi olcam ben aşkısı. Regl bekliyom.Askos sen ne zaman basliyorsun 2. Ye
Tatlımı bu seferr altı toplandı ama 1-2 tanesi küçükmüş onlar dayanamayan bilir dedi yarın öğreneceğim inşallah
Yaa tani amaçlami yapilacak yoksa bir sıkıntımı vardı kaçırmışım ben aralariHistereskopi olcam ben aşkısı. Regl bekliyom.
Bak ilk mesaja hsg ekledim. Üstte kemerli yapı var rahimde. Hafif kalp. Ve ben bunu ilk iğnelere başladığım gün öğrendim önceki doktorlar hiç söylemedi. Bu da illa ol demedi ama benim zaten yumurta az. Riske atmak istemiyorum.Yaa tani amaçlami yapilacak yoksa bir sıkıntımı vardı kaçırmışım ben aralari
Hayırlara vesile olur inşallah şifa olur sana. Benimde hsg cektirmem lazim ama burada 2500tl fiyat veriyorlar vicdansizlarBak ilk mesaja hsg ekledim. Üstte kemerli yapı var rahimde. Hafif kalp. Ve ben bunu ilk iğnelere başladığım gün öğrendim önceki doktorlar hiç söylemedi. Bu da illa ol demedi ama benim zaten yumurta az. Riske atmak istemiyorum.
Canım bende şimdi baktım da sanki eğrilik de var gibi bana mı öyle geldi acabaBak ilk mesaja hsg ekledim. Üstte kemerli yapı var rahimde. Hafif kalp. Ve ben bunu ilk iğnelere başladığım gün öğrendim önceki doktorlar hiç söylemedi. Bu da illa ol demedi ama benim zaten yumurta az. Riske atmak istemiyorum.
Banada sola dogru egik gibi geldi ama yatış pozisyonuyla alakali olabilir diye dusundumCanım bende şimdi baktım da sanki eğrilik de var gibi bana mı öyle geldi acaba
Canım sanmıyorum pek ya yatış pozisyonun da orada Eğim olmaz gibi tabi kesin de bilgim yok ama Eğim var belli yani. Sorun teşkil eder mi acabaBanada sola dogru egik gibi geldi ama yatış pozisyonuyla alakali olabilir diye dusundum
O ne yaa yok mu daha ucuza ben 1000 tl verdim yazın amesteziliHayırlara vesile olur inşallah şifa olur sana. Benimde hsg cektirmem lazim ama burada 2500tl fiyat veriyorlar vicdansizlar
Dusuk ve erken dogum olabiliyor ama dr bilgi verirdi heralde o kadar ciddi olsaCanım sanmıyorum pek ya yatış pozisyonun da orada Eğim olmaz gibi tabi kesin de bilgim yok ama Eğim var belli yani. Sorun teşkil eder mi acaba
Banada sola dogru egik gibi geldi ama yatış pozisyonuyla alakali olabilir diye dusundum
Eğimle ilgili bir şey demediler. Bir de bi kaç görüntü var elimde ben en net tepeyi göstereni ss aldım.Canım sanmıyorum pek ya yatış pozisyonun da orada Eğim olmaz gibi tabi kesin de bilgim yok ama Eğim var belli yani. Sorun teşkil eder mi acaba
Tek ozel hastane oldugu icin insanlar mecbur bende inatlasip cektirmedimO ne yaa yok mu daha ucuza ben 1000 tl verdim yazın amestezili