- 20 Kasım 2019
- 3.778
- 4.981
Nerede yazıyor banlanmis galiba henüz giriş yapamamistir. Sonuc insallah olumludur hep aklımdaydı cok merak ediyorumNegatif sayfasında yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede yazıyor banlanmis galiba henüz giriş yapamamistir. Sonuc insallah olumludur hep aklımdaydı cok merak ediyorumNegatif sayfasında yazıyor
Ben söyledim negatif diyeNerede yazıyor banlanmis galiba henüz giriş yapamamistir. Sonuc insallah olumludur hep aklımdaydı cok merak ediyorum
Cnm faydasi oldumu ilaclarinevet eşimin sperm sayısı 1 milyonlardaydı . ileri hız 15 morfoloji 2 ydi. ben eşime doktorlardan habersiz dna hasarı varsa diye ımpryl ile teatrıo attırdım
olup olmadıgını bilmiyorum embryolıg yumurta toplama günü spermlerle ilgili bilgi vermedi ama sayı artmamışte.Cnm faydasi oldumu ilaclarin
Sukur tatlm.ne.kadarlik bebisn smdi doktrun kimdi kuzumolup olmadıgını bilmiyorum embryolıg yumurta toplama günü spermlerle ilgili bilgi vermedi ama sayı artmamışte.
cok şükür tedavimiz olumlu gercekşelti
daha cok yeni 7 inci hafta eray calışkandı doktorumSukur tatlm.ne.kadarlik bebisn smdi doktrun kimdi kuzum
Cok üzüldüm, insallah 2. Sefere kavuşur mucizesineBen söyledim negatif diye
Saglicakla kucgna al tatlimdaha cok yeni 7 inci hafta eray calışkandı doktorum
Cnm sorun meydi tam olarak esindemi veya sendemi ve ims uygulamslarmi ne gbi islemler uygulanmis solendimiMerhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım ben polikistik over görünümü vardı, adet olmuyordum ilaçsız, klomen alerjisi olunca bir de sağ tüp tıkalı olunca aşılama da tutmayınca tüp bebek yapalım dedik. Eşimde herhangi bir problem yok canım. Ne gibi işlemler uygulandı söylenmedi kuzum.Cnm sorun meydi tam olarak esindemi veya sendemi ve ims uygulamslarmi ne gbi islemler uygulanmis solendimi
Uzuldm.cnm bence bisey tetiklemis olablrliBu arada yumurta rezervim falan iyi çıktı. Ben de neden böyle oldu bilmiyorum. Yarın akşam tekrar haber edecek doktorum
Belki de canım belki yaşayan başka arkadaşlar da vardır diye sormak istedim. Cevabın için teşekkür ederim.Uzuldm.cnm bence bisey tetiklemis olablrli
canım sonucun ne oldu inşallah pozitiftirSalı test günüm. transfer günü hariç 8
Negatifmiş arkadaşlar paylaşmıştıcanım sonucun ne oldu inşallah pozitiftir
Amh kacdi cnm seninBelki de canım belki yaşayan başka arkadaşlar da vardır diye sormak istedim. Cevabın için teşekkür ederim.
Benim amh 10.38 di ama ultrasonda görünüm normal şekilde demişti hoca.Amh kacdi cnm senin