Üzülme canımm inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sende bizlere dua edersin2. Embriyomun gelişimi durmuş sağlık olsun.
İnşallah ederim tabi.Üzülme canımm inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sende bizlere dua edersin
Transfer harici 4.gün bugün. Birazcık göğüs uçları hassas sadece.merve canım nasılsın herşey yolunda mııııı belirtilerin varmı kaç gün olduuu kaç gün kaldı hiç sesin çıkmadı merak ettm seni
hadi bakalım hyrlısı olsun hakkındaaaTransfer harici 4.gün bugün. Birazcık göğüs uçları hassas sadece.Sabırla beklemeye devam.
Amin inşallah balımhadi bakalım hyrlısı olsun hakkındaaa
Sizin bir çok yerde yorumlarınızı görünce hiç muhabbetimiz olmadığı halde buraya arada girip takip ediyorum süreç ne durumda diyeAmin inşallah balım
Yaaa çok teşekkür ederimSizin bir çok yerde yorumlarınızı görünce hiç muhabbetimiz olmadığı halde buraya arada girip takip ediyorum süreç ne durumda diyeValla bana bile zaman geçmedi öyle istiyorum ki olumlu haberi almanızı
Amin inşallahYaaa çok teşekkür ederimAllah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Aaay çok tatlısın. Allah meleğinin yerine başka melek versin inşallah.Amin inşallahİnşallah gönlünüze göre olur takip ettiğim kadarı ile bayadır uğraşıyorsunuz çünkü. Kendim hamileyken vs bu sayfalarda çok yorumunuza rastlamıştım. Tabi hamilelik devam etmedi benim. Bakalım nasipse yine olur modundayım. Ama bu ara heyecan ile beklediklerimden biri sizsiniz Gizli sapık gibi yorum kaçırmamak için kaldığım sayfadan itibaren okuyup aaa tamam daha zaman varmış diyorum çıkıyorum topikten
Amin inşallahAaay çok tatlısın. Allah meleğinin yerine başka melek versin inşallah.
29u test günü. Var sanki minik belirtiler ya. Biraz göğüsler hassas. Biraz da kasıklarda ağrı var galiba ama çok da gaz var çok ayırt edemiyom. Değişik ağrı batma vs. oluyo.
ayy hadi inşallah güzel şeylerin başlangıcı olur canm bnm az kalmış teste dikkat et kendini yoracak hareketlerden olabildiğince kaçın29u test günü. Var sanki minik belirtiler ya. Biraz göğüsler hassas. Biraz da kasıklarda ağrı var galiba ama çok da gaz var çok ayırt edemiyom. Değişik ağrı batma vs. oluyo.
Elimden geldiğince oturuyorum, uzanıyorum. Dün nevresim değiştirecektim. Meğerse yatapı az çekmem gerekşyomuş bıraktım kocaya onu. Ufaktan temek yapıyorum. Makinaları eşim boşaltıyo. Raflara uzanmamam için. Çamaşırları da çıkarıyo taşıyo ben uavaş yavaş asıyorum. Ööyle canım.ayy hadi inşallah güzel şeylerin başlangıcı olur canm bnm az kalmış teste dikkat et kendini yoracak hareketlerden olabildiğince kaçın
ohh süper böyle devam kuzumElimden geldiğince oturuyorum, uzanıyorum. Dün nevresim değiştirecektim. Meğerse yatapı az çekmem gerekşyomuş bıraktım kocaya onu. Ufaktan temek yapıyorum. Makinaları eşim boşaltıyo. Raflara uzanmamam için. Çamaşırları da çıkarıyo taşıyo ben uavaş yavaş asıyorum. Ööyle canım.
Allah' m inci gbi dizmiş ilaçlarıMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Niye üzgün emojisi kız.Allah' m inci gbi dizmiş ilaçları
Dgruduur kuzucmNiye üzgün emojisi kız.Ben sevdim tedaviyi. İğne yaparken flakonu öpesim geliyodu valla. Bu tedaviyi olabilmek bile bi nimet.
Hay ne güzel dedin yaNiye üzgün emojisi kız.Ben sevdim tedaviyi. İğne yaparken flakonu öpesim geliyodu valla. Bu tedaviyi olabilmek bile bi nimet.