Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

merve canım nasılsın herşey yolunda mııııı belirtilerin varmı kaç gün olduuu kaç gün kaldı hiç sesin çıkmadı merak ettm seni

Sizin bir çok yerde yorumlarınızı görünce hiç muhabbetimiz olmadığı halde buraya arada girip takip ediyorum süreç ne durumda diyeValla bana bile zaman geçmedi öyle istiyorum ki olumlu haberi almanızı
Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Amin inşallah İnşallah gönlünüze göre olur takip ettiğim kadarı ile bayadır uğraşıyorsunuz çünkü. Kendim hamileyken vs bu sayfalarda çok yorumunuza rastlamıştım. Tabi hamilelik devam etmedi benim. Bakalım nasipse yine olur modundayım. Ama bu ara heyecan ile beklediklerimden biri sizsinizGizli sapık gibi yorum kaçırmamak için kaldığım sayfadan itibaren okuyup aaa tamam daha zaman varmış diyorum çıkıyorum topikten

Aaay çok tatlısın. Allah meleğinin yerine başka melek versin inşallah.

merve merviş nasılsnn balım ne var ne yok belirti fln varmı kaç günün kaldı teste
29u test günü. Var sanki minik belirtiler ya. Biraz göğüsler hassas. Biraz da kasıklarda ağrı var galiba ama çok da gaz var çok ayırt edemiyom. Değişik ağrı batma vs. oluyo.

29u test günü. Var sanki minik belirtiler ya. Biraz göğüsler hassas. Biraz da kasıklarda ağrı var galiba ama çok da gaz var çok ayırt edemiyom. Değişik ağrı batma vs. oluyo.
ayy hadi inşallah güzel şeylerin başlangıcı olur canm bnm az kalmış teste dikkat et kendini yoracak hareketlerden olabildiğince kaçın

ayy hadi inşallah güzel şeylerin başlangıcı olur canm bnm az kalmış teste dikkat et kendini yoracak hareketlerden olabildiğince kaçın
Elimden geldiğince oturuyorum, uzanıyorum. Dün nevresim değiştirecektim. Meğerse yatapı az çekmem gerekşyomuş bıraktım kocaya onu. Ufaktan temek yapıyorum. Makinaları eşim boşaltıyo. Raflara uzanmamam için. Çamaşırları da çıkarıyo taşıyo ben uavaş yavaş asıyorum. Ööyle canım.

ohh süper böyle devam kuzum

Allah' m inci gbi dizmiş ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…