Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Ayyy Mervişim insallah sımsıkı tutunacak bebeğin. Sağlıklı bir bebek olacak. Keyifli bir hamilelik geçirtecek sana. Allah'ım korusun ikinizi dee guzel haberler alacağız biliyorum.
İnşallah balım. Allah razı olsun. Hepimizin şahane hamilelikleri olsun. Hayırlı evlatları.

İnşallah balım. Allah razı olsun. Hepimizin şahane hamilelikleri olsun. Hayırlı evlatları.
Gun icinde esinle kendi kendine annenle kiminle konusuyorsan hep biliyorum oldu kelimelerini kullan. Bilinçaltina oldugunu kabul ettirmeni saglar bu. Biliyorum, oldu. Simdiki zaman ve geçmiş zaman. Kolaylikla tutundu, saglikla büyüyor gibi. Cevrendekiler yadırgarsa kendi kendine yaparsin. İşe yarayacagini biliyorum. Guzel guzel annesinin rahmine tutunuyor, saglikla büyüyor büyüyor, cinsiyeti belli oluyor, lotus teyzesi ona isim analizi yapıyor.

Müsaitsen yap sen şimdiden teyzesi. İsimler belli iki cinsiyet için de.
Balım bi koca bi ben varız evde öyle gezeriz.

Cnm bu gece dualarım seninle ins yavrun sağlıkla tutunur sanains herşey gönlünce olur..

Bi oturup ağladım tabi. tek döllenmişti ya gelişecek mi diye çok korktum. Hakkımızda hayırlısı olsun. aşkısı hamile misin yoksa? Test yapsana.
Eşim korunuyor yok bacım ya normalde olmadı korunurken nasıl olacak ki hiç sanmıyorum cumaya kadar bekleyip doktora gidicem hormon ve beta HCG baktiririm artık bide dediğin gibi olurmuş

Müsaitsen yap sen şimdiden teyzesi. İsimler belli iki cinsiyet için de.
Balım bi koca bi ben varız evde öyle gezeriz.
Ama bende merak ettim isimleri bende erkek ismi buldum kızda kararsız kaldım gerçi erkektede kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…