- 28 Mart 2020
- 21.283
- 64.537
Henüz kararsızım canım lotus la hemşeriyiz zatın vakti gelince msj atarım tşk ederim
Yaa canım hayırlısıyla tutunsun sana inşallah dualarımdasınBebeğimi aldım geldim inşallah.
Sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah canımBebeğimi aldım geldim inşallah.
Merviiiş hadi 10-12 gun sonra guzel haberlerini duyup saglıkla ılerlemesi nasip olsun inşallahBebeğimi aldım geldim inşallah.
Yaa canım hayırlısıyla tutunsun sana inşallah dualarımdasın
Sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah canım
Canlarım ballarım çok çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum.Merviiiş hadi 10-12 gun sonra guzel haberlerini duyup saglıkla ılerlemesi nasip olsun inşallah
Sımsıkı sarılsın annesine inşallahBebeğimi aldım geldim inşallah.
İnşallah canım.Sımsıkı sarılsın annesine inşallahHayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum ❤
Hadi sıkı sıkı tutun güzel bebek anneneeeBebeğimi aldım geldim inşallah.
Allah razı olsun balımmm.Hadi sıkı sıkı tutun güzel bebek anneneeeDualarımdasın Merfemm
Oleyy içinde şu an bebeğin var merveeeeBebeğimi aldım geldim inşallah.
ayyyyy hadiii hadi inşallah kuzucummm rabbm hyrlısını versn inşallahBebeğimi aldım geldim inşallah.
Oleyy içinde şu an bebeğin var merveeeeSana sımsıkı tutunacak annesi
Canlarım ballarım çok teşekkür ederim.ayyyyy hadiii hadi inşallah kuzucummm rabbm hyrlısını versn inşallah
Allah razı olsun canımm
Amin canımm. Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun Merve’cim,sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah
2. Embriyomun gelişimi durmuş sağlık olsun.Bu arada yazmam gereken bir şey daha var. 2. Yumurta da gelişim göstermiş bugün 4 hücreliydi.Geç geliştiği için pek umut yok gibi ama sağlıklı gelişirse onu dondurabiliriz.