- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
Amin balım. Sende keyifler nasıl?Merve hic uzulme benim yumurtama kotu kalite dediler 5. Gune gittiInsallah o embriyo olacak ve senin kucagina gelecek
üzülme bebegm sakın belkide o hücrelere bölünecek hiç belli olmaz. benmde 2 tane kalmıştı geriye döllenmiş biri transferle kimyasal oldu diğerini dondurduk inşallah o sana tutunur kuzu allah büyükBeni aradılar. 3 yumurtadan 1 döllenmiş. Yarın hücre bölünmesi olacak mı diye bekliyoruz.
Evet 3. Gün embriyosu canımBen de biraz öyle düşünüyorum. Risk almayabilirler. Senin 3. Gün müydü ya.
Amin balım.üzülme bebegm sakın belkide o hücrelere bölünecek hiç belli olmaz. benmde 2 tane kalmıştı geriye döllenmiş biri transferle kimyasal oldu diğerini dondurduk inşallah o sana tutunur kuzu allah büyük
Peki canım. Yine umut oldun.Evet 3. Gün embriyosu canım
Umutsuz olacak bişey yok 3 yumurtam 5. Güne gitti ama doktor kaliteleri iyi değil dondurmaya değmez dedi. 3. Gün ki yumurtaları transfer etti transferden sonra çok dikkat et olur mu çok umutluyum senden dedi. Rabbim ol dedi oldu. Mesela benım halama tek yumurta transfer edildi bölünmüş ikiz olmuş. İnanıyorum güzel şeyler olacak inşallahPeki canım. Yine umut oldun.
Aman benim koca da hala ikiz ihitmalinin var olduğunu söylüyoUmutsuz olacak bişey yok 3 yumurtam 5. Güne gitti ama doktor kaliteleri iyi değil dondurmaya değmez dedi. 3. Gün ki yumurtaları transfer etti transferden sonra çok dikkat et olur mu çok umutluyum senden dedi. Rabbim ol dedi oldu. Mesela benım halama tek yumurta transfer edildi bölünmüş ikiz olmuş. İnanıyorum güzel şeyler olacak inşallah
Olablir canım niye olmasın ki belki içine doğuyordurAnan benim koca da hala ikiz ihitmalinin var olduğunu söylüyo
Hskkımızda hayırlısı neyse o inşallah.Olablir canım niye olmasın ki belki içine doğuyordur
Amin canım inşallahHskkımızda hayırlısı neyse o inşallah.bugünümüze şükür.
O bölünecek ve senin bebişin olacak çiçeğim endişeye mahal yokBeni aradılar. 3 yumurtadan 1 döllenmiş. Yarın hücre bölünmesi olacak mı diye bekliyoruz.
Çok balsın senO bölünecek ve senin bebişin olacak çiçeğim endişeye mahal yok
Hadi ya o işlemde olmadı yani opu. Peki bekliyebiliyomu yumurtlar içinde-Yagmur- canım buraya etiketledim seni elfidanın durumunu doldurmayalım. Benim dün opu vardı biliyosun. Bugün öğrendik karantina işini. Başka biri yapacak mecbur işlemleri.
Yok canım opu yapıldı bana dün. İnşallah hocada bir şey yoktur.Hadi ya o işlemde olmadı yani opu. Peki bekliyebiliyomu yumurtlar içinde
Ederim etmem mi Allahm yardımcın olsunYok canım opu yapıldı bana dün. İnşallah hocada bir şey yoktur.1 tanesi döllenmiş. Yarın gelişimiyle ilgili bilgi vermek için arayacaklar. Dua et n'olur. Her şey yolunda giderse bu hafta transferim var.
Evet canım tek kaldı inşallah o da iyi gelişirse.Ederim etmem mi Allahm yardımcın olsuntek embriyo transverimi
Evet canım tek kaldı inşallah o da iyi gelişirse.