Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Gelişir gelişir bizim bi tanıdık tek embriyo transve oldu ikiye bölünmüş içerde, umut olur belki ikiz olur bakarsın 😌
Rabbim hayırlısını versin inşallah. 🤲🏻 senin de ayrıntılı için vaktin varsa bekle canım verdikleri ilk zamana al randevunu 11 gün sonra olsa da. 🤗

Rabbim hayırlısını versin inşallah. 🤲🏻 senin de ayrıntılı için vaktin varsa bekle canım verdikleri ilk zamana al randevunu 11 gün sonra olsa da. 🤗
Baska yerde buldum canım var vaktim ama doktor ısrarla tam 20de cektir dedi perşembe 20ye giriyorum. Normal de 24 e kadar.

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.

Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
Merhaba ben de de amh dusuklugu var . Rapor cikarttiracagiz. İlk denemede negatif sonuc aldık. İkinciyi deneyeceğiz. Sizde durum ne? Gebesinizdir inşallah 🤲🏻

Aman benim koca da hala ikiz ihitmalinin var olduğunu söylüyo 🤣🤣
Kocalar hep aynı benim çift embriyo transfer olacak eşim diyor kesin ikiz olacak bak gör 😂😂beni strese soktu regl gelmiyor kör olası her ay 2 gün erken gelirdi şimdi 4 gün gecikti Melet 🙄

Yok canım opu yapıldı bana dün. İnşallah hocada bir şey yoktur. 🤲🏻 1 tanesi döllenmiş. Yarın gelişimiyle ilgili bilgi vermek için arayacaklar. Dua et n'olur. 🤲🏻 Her şey yolunda giderse bu hafta transferim var. 🤲🏻
Merve bu kadar olur benim doktorumda opu günü karantinaya alındı başka doktor opumu yaptı benim 3. Gün taze transfer edilecekti doktorum karantinada diye dondurdum

Hadi gözün aydın kuzum benimde yarın transfer için hastaneye bekliyoruz diyince elim ayagim buz.kesti ne yapacağımı şaşırdım seninde öyle oldumu çok heyecanlı ya :rolleyes:
Bi oturup ağladım tabi. 🤣 tek döllenmişti ya gelişecek mi diye çok korktum. Hakkımızda hayırlısı olsun. 🤲🏻 aşkısı hamile misin yoksa? Test yapsana. :rolleyes:

X