- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Allah razı olsun balım.Merviş canım Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah, hayırlı sağlıklı evladın olur
Üzdü1 canım.
Çok sevindim taze transfermi olacaksın donduracak misin bişey dedilermi ins Allah 3. Ve 5. Güne gider canım1 canım.
Taze inşallah nasip olursa.Çok sevindim taze transfermi olacaksın donduracak misin bişey dedilermi ins Allah 3. Ve 5. Güne gider canım
Bize zatın 1 tane yetiyor canım sayı değil kalitesi önemli insnAllah oda kalitelidirÜzdüinşallah bebeğin olur kucağında büyür. Şimdi duaları tek bir embriyoda yoğunlaştırdık
İnşallah canım. Allah razı olsun.Bize zatın 1 tane yetiyor canım sayı değil kalitesi önemli insnAllah oda kalitelidir
Abowww sen benden önce Şafak sayacaksin desene hadi ins AllahTaze inşallah nasip olursa.
İnşallah hakkımızda en hayırlısı boşver daha önce olsun da hamile hamile dua ediyim sanaAbowww sen benden önce Şafak sayacaksin desene hadi ins Allah2 gün sonra tarnsfer yaşşasinnnn
Bencedeİnşallah hakkımızda en hayırlısı boşver daha önce olsun da hamile hamile dua ediyim sana
Çok amin yavBencedeins Allah olacak bende peşinden gelicem birlikte 9 ay gün sayacaz
Ay bu güzel haber işte hadi ay sonunda pozitif alalim aminTaze inşallah nasip olursa.
Hep heyecandanBenim regl bu ay inat etti gelmiyorki hastaneye gideyim yaaa
1 döllenmiş balım.merve embriyolar için aradılar mı canım kaçırdım heralde
İnşAllah çok kaliteli olur canım yarın bir daha ararlar bir de kaçıncı gün transfer yapacaklar1 döllenmiş balım.Heyecanla bekliyoruz.
Gidişata göre canım. Evet yarın tekrar arayacaklar.İnşAllah çok kaliteli olur canım yarın bir daha ararlar bir de kaçıncı gün transfer yapacaklar
Balım büyük ihtimalle 3. Gün yaparlar niye dersen benım sadce 2 yumurtam kalmıştı doktor demiştir 5. Güne beklenmeyeceğim yumurta sayın fazla olsaydı beklerdim dediGidişata göre canım. Evet yarın tekrar arayacaklar.
Ben de biraz öyle düşünüyorum. Risk almayabilirler. Senin 3. Gün müydü ya.Balım büyük ihtimalle 3. Gün yaparlar niye dersen benım sadce 2 yumurtam kalmıştı doktor demiştir 5. Güne beklenmeyeceğim yumurta sayın fazla olsaydı beklerdim dedi