Anlamadım inşallah bandır da döner.Neden... Daha yeni toplandı yumurtaları.. Ne oldu birden
Bilmiyom ki aşkısı hap da vajinal yani.ya sana progestronu hap vermişler abi bana neden igne ya . delircemmmm
Bende anlamadm ban sandmAnlamadım inşallah bandır da döner.
hımm o zaman daha iyi igne .Bilmiyom ki aşkısı hap da vajinal yani.
Aşkısı hiç fitil kullanmamış gibisinhımm o zaman daha iyi igne .
ben öyle orama sokamazdım:)
Amin balım hepimize vesile olsun.merve ayyyy mervişimmmm 3 yumurta olmuş haaaa çok sevndmmm hadi inşallah gzel bir şekilde döllenirler kaliteleri güzel olur 5.güne gider ve tutar allah yar ve yardımcın olsun güzelim Okunan dualar vesile olsun sana
evet kullanmadım hiç :)Aşkısı hiç fitil kullanmamış gibisinBana kolay geldi ya önceden kullandım fitil 2 kez. Bi de benim koca düzensiz çalışıyo iğne saatlerim düzensiz olurdu.
Şanslısın. Benim ilk jinekolojik muayenemde enfesksiyon çıkmıştı. Orda tanıştık.evet kullanmadım hiç :)
Maşallah canım 3ü de sana can olsun kan olsun sağlıkla döllenip gelişsinler sımsıkı tutunsun inşallah3 yumurtam toplandı 3ü de dolu çıktı çok şükür. İnşallah sonrası da harika ilerler.
Eki Görüntüle 2739906
İlaçlarım bunlar.
Amin balım inşallah Allah razı olsun.Maşallah canım 3ü de sana can olsun kan olsun sağlıkla döllenip gelişsinler sımsıkı tutunsun inşallah
Amin balımMerve bugun calacak telefonla cok guzel haberler al insallah hem de cok guzel hayirlisiyla
inş olacak canım bol bol dua et...Beni aradılar. 3 yumurtadan 1 döllenmiş. Yarın hücre bölünmesi olacak mı diye bekliyoruz.
İnşallah canım. İnşallah o benim evladım olur. Sen nasılsın?inş olacak canım bol bol dua et...
iyiyim kuzum . ilk defa bu sabah midem bulandı kesek kalp duyana kdar moda giremem benİnşallah canım. İnşallah o benim evladım olur. Sen nasılsın?
Duy gümbür gümbür inşallahiyiyim kuzum . ilk defa bu sabah midem bulandı kesek kalp duyana kdar moda giremem ben
1 canım.