Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Merhaba bayanlar.. Yarın ben zeynep kamile raporumu almaya gidecem ama bugun genel hormon testlerini yaptırdım.. Tsh 3.8 E2 17 fsh 7 çıktı.. Acaba tüp bebek bölümü ilaç yazar mı sonuclara göre.. Tsh sıkıntılı sanırsam.. E2 nasıl kızlar ben pek anlamıyorum bu sonuçlardan ya

E2 düşük biraz gittin mi Zeynep kamile canım ne dedi doktorlar estradiol için ilaç verdiler mi amh kaç bu arada estradiol yumurtlamayla alakalı bi hormonmuş yüksek olması daha iyiymiş ama ilaçla yükseltebiliyolar sanırım estrofem mi ne ya ilaçta şimdi yanlışta olabilir

Tsh da 2.5 hatta 2nin altında olmalı.

Gittim canım ama içeri bile almadılar.. Ocakta gel tedavin başlıycak dediler.. Sonuclara bile bakmadılar ki.. Ocakta hormon testleri yapılacak ya iğnelere başlamadan önce.. Acaba yine düşük çıkarsa ilacını vs verirler dimi zaten

Belki de yeterlidir de şimdi çok doğru biliyormuşum gibi konuşmayayım iğnelere başlamadan önce tabi hormonları yoluna sokup öyle başlıyo olmalılar Zeynep Kamil çok yoğun bi hastane doktorları da çok sevecen değil sevecenlik değil yeterlilik bekliyorum o da Yok ben hem özele hem devlete gidiyorum mesela tahlillerimi yaptırıyorum Zeynep kamilde doktorumu seviyodum bu gidişimde beni çok sinirlendirdi hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi Allah tez zamanda dileğimize kavuştursun

Amin inş canım çok saol.. Sen sadece testler için mi gidiyorsun canım yoksa orda mı tedavi görüyorsun canım.. Bir kaç kişiyle konustum burda onlar çok memnun kalmıslar.. Hatta biri geçen ay hamile kalmıs biri de bugun transfer olacaktı.. Benimde içime sindi onların yorumlarından sonra..bakalım bende nasıl olacak.. E2 değeri kafama takıldı su an.. Her ay birsey çıkıyor ya.. Tüp bebek öncesi E2 düşüklüğü ciddi bir sorun mu ya..

Ben sadece tahliller için gidiyorum canım oraya tedavi olmuyorum e2 benim 40 çıkmıştı geçen ay bu ay 152 çıkmış o da yerinde sabit kalmayan bi hormon sanırım ilaç falan kullanmadım çünkü ama estrofem ilacı kullanıyo e2 sorunu olanlar bildiğim kadarıyla diyorum ya yanlış yönlendirmek istemem detaylı bilen biri cevap verse daha iyi olur balım Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın

Tesekkür ederim canım bakalım ilaç vs vermediler.. Ocakta nasıl çıkacak sonuç duruma göre ilerlerim umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…