Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prednol ve duocid bilmiyorum hiç kullanmadım kuzum onlar ne için? Duocid antibiyotiğe benziyor3 yumurtam toplandı 3ü de dolu çıktı çok şükür. İnşallah sonrası da harika ilerler.
Eki Görüntüle 2739906
İlaçlarım bunlar.
Mervecim hadi hayirli olsun cok sevindim3 yumurtam toplandı 3ü de dolu çıktı çok şükür. İnşallah sonrası da harika ilerler.
Eki Görüntüle 2739906
İlaçlarım bunlar.
Canım prednol kortizon içerikli ilaç o yüzden bunu içerken fazla tuzlu fazla şekerli şeylerden kaçınman lazım3 yumurtam toplandı 3ü de dolu çıktı çok şükür. İnşallah sonrası da harika ilerler.
Eki Görüntüle 2739906
İlaçlarım bunlar.
Tamam canım. Çok tuzlu ve çok tatlılı olaylarım yoktur zaten. peki ne için bu?Canım prednol kortizon içerikli ilaç o yüzden bunu içerken fazla tuzlu fazla şekerli şeylerden kaçınman lazım
Ever o antiviyorik de prednolü bilemedim ne anlamadım.Prednol ve duocid bilmiyorum hiç kullanmadım kuzum onlar ne için? Duocid antibiyotiğe benziyor
Bağışıklığı baskılamak için. Vucut bebeği yabancı görmesin diyeymiş canımTamam canım. Çok tuzlu ve çok tatlılı olaylarım yoktur zaten. peki ne için bu?
Ah evet söylemişlerdi.Bağışıklığı baskılamak için. Vucut bebeği yabancı görmesin diyeymiş canım
İnsan unutuyor canım olablirAh evet söylemişlerdi.
Çok kahrımı çektin ve devam ediyosun gerçekten Allah razı olsun balım. Allah seni de evladını da hayırlı insanlarla karşılaştırsın hep.İnsan unutuyor canım olablir
Canım estağfurullah ne kahrı naptım ki. Şu güzel haberini alayım bunlar önemli değil. Amin canım inşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim cuma günü tekrar gideceğiz bakalımÇok kahrımı çektin ve devam ediyosun gerçekten Allah razı olsun balım. Allah seni de evladını da hayırlı insanlarla karşılaştırsın hep.
Ne güzel bekleyişler artık ya maşallah. Hep sağlıklı haberlerle dön bana inşallah.Canım estağfurullah ne kahrı naptım ki. Şu güzel haberini alayım bunlar önemli değil. Amin canım inşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim cuma günü tekrar gideceğiz bakalım
İnşAllah balım şu kan leke kesilse gitmiyor ya nasıl bşeyse hayır doktorun da bi açıklaması yok şu sebebten olur demiyorNe güzel bekleyişler artık ya maşallah. Hep sağlıklı haberlerle dön bana inşallah.
Korkma inşallah canım. Can sıkıcı tabi ama tüm gebeliği böyle geçiren bile oluyomuş.İnşAllah balım şu kan leke kesilse gitmiyor ya nasıl bşeyse hayır doktorun da bi açıklaması yok şu sebebten olur demiyor
Doğru canım öyle diyorlar bakalım hayrılısı olsun inşallahKorkma inşallah canım. Can sıkıcı tabi ama tüm gebeliği böyle geçiren bile oluyomuş.
Ya o gitmiş ama ban değil bence.M Merve ay lav yu topak topak bebelerin olsun gülüm
Ogretmennhanimm canım cimcimem.. Herşey güzel olacak bu sefer
ya sana progestronu hap vermişler abi bana neden igne ya . delircemmmm3 yumurtam toplandı 3ü de dolu çıktı çok şükür. İnşallah sonrası da harika ilerler.
Eki Görüntüle 2739906
İlaçlarım bunlar.
Neden... Daha yeni toplandı yumurtaları.. Ne oldu birdenYa o gitmiş ama ban değil bence.