Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Gelisimleri guzel Mervecimmm hayirli olsun insallah ikisi de guzelce buyuyup saglikli embriyolar olsun ve sana tutunsunlar canim

Kizlar merhaba bugun ignelerin 10. Gunu yarinki kontrolden sonra toplamaya karar verilecek. Ama endiselendim cetrotide kullaniyorum catlamasin diye ama baya yumurtlama akintisi oldu sizce yumurta catlamis olabilir mi normal mi yasayan var mi bunu
Hayır canım korkma. Benimde yumurtalar toplanmayan bir hafta önce yoğun şeffaf yumurtlama akıntısı ben de senin gibi düşünüp doktoruma sordum.yumurtalar büydüğü için dedi.çok normal 10 kat fazla hormon yüklüyorlar .

Evet canim bugun kontrolum vardi cok sukur bisey olmamis

2 gün sonra tekrar kontrolüm var o zaman belli olur sanıırm.
Umuttepe işlemine devam etmeyip özele yönlendirdi demiştin ya, nasıl hemen randevu alabildin eray hocadan?

Ben şuan adetliyim yarın Umuttepe de randevum var ama beni de özele yönlendirirse ya da ben 6 aylık son rapor hakkımı Eray hocadan kullanmak istesem?

Çünki az önce aradım 24 aralığa kadar randevu almıyor Eray hoca dolu- e o tarihte benim bu ayki adetimde denk gelmiyor, diğer ayda raporumu geçerliliği bitiyor, Umuttepe rapor uzatmada sorunlu imiş..

Evet rapor uzatmada sorunlular diye duydum ben de. Valla bilmiyorum Emek Hoca bana numara verdi aradım. 2 gün sonraya ilk randevumu 2 aralığa aldım ve başladım. Belki o zamandan sonra da yönlendirdilerse başkalarını dolmuştur randevuları. Rapor ne zaman çıktı senin neden başlamadınız şimdiye kadar?

Beklemedim, ben 6 aylık rapor sürecinde 2 defa aşılama oldum. Rapor süremin bitmesine 1 buçuk ayım kaldı. Galiba yarın raporumu alıp Bahçeciye gidicem, Sabri Cavkaytar diye bir doktoru metettiler. Bari ilaçlarımı raporlu alayım, yüzde 80 ini devlet karşılıyormuş ilaçların.

Evet ben de raporluyum. 2304 tuttu. Yazmıştım burda ilk mesajda. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.

Evet ben de raporluyum. 2304 tuttu. Yazmıştım burda ilk mesajda. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Aneztezi işlemi kapatıldığı için yeni tüp tedaviye başlayacaklar alıyorlarmış, aşılama lar ve yumurtası daha önceden toplanmış olanlar işleme alınıyor.

Rakam söylemem doğru olmaz demiştin özel Kocaeli tıp için ama rica etsem yazar mısı, ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…