Alın bunu burdan bu normal değil.evet eşimin sperm sayısı 1 milyonlardaydı . ileri hız 15 morfoloji 2 ydi. ben eşime doktorlardan habersiz dna hasarı varsa diye ımpryl ile teatrıo attırdım
teansfer oldum cnm ben. sizin durumunuz bize göre cok iyi sayı olarak . siz yumurtlama gününü degerlendirdiniz mi tüp bebege baslamadan.Bizim de spermlerde sıkıntı var. Sayımız 56 milyon ama ileri hız 5 morfoloji 2. Dna hasar testi yaptırttım bende normal çıktı çok şükür ama tereddütlüyüm yumurtaları döller mi yeterli mi, biraz geriyor beni. Cip kullanılacakmış umarım faydası olur.
Sizin döllenme işlemi bitti sanırım, durumlar nasıl? Ne kadar yumurta toplanmıştı kaç tanesi döllendi?
he sen öyle de :)Alın bunu burdan bu normal değil.
Çok geçmiş olsum balım Allah yaşatmasın bir daha. İnşallah bebeleri büyütmenin telaşına düşersiniz bir an önce.he sen öyle de :)
doktorlar herseyi söylemiyor canısı.
o ilaçların hepsi vitamin zaten.
belki o sayede 5 inci güne gitti embryo doktor bile demişti bize sperm kaynaklı diye 5 e gitmeyebilir diye
ankarada meshur doktor varmış ürolojici . oraya giden arkadaslardan okudum. ve eşimin hormon degerleri filan da hep düzeldi ( zaten benim eşiö testis kanseri gecirdi temmuzda biz öylelikle sperm sayılarının az oldugunu ögrendik cocuk denememiz olmamıştı hiç
İnşallah güzel sonuçlanır, bana umut oldun valla.teansfer oldum cnm ben. sizin durumunuz bize göre cok iyi sayı olarak . siz yumurtlama gününü degerlendirdiniz mi tüp bebege baslamadan.
bizim11 yumurta toplandı 9 u namişlem yapıldı bunların 7 si iyi kalite yumurtaydı. 5 inci güne 6 tane geldi. birisi orta kalite digerleri iyi kaliteydi
eşine kabak çekirdefi bitter cikolata ve havuc suyu ya da yoksa havuc yedir bol bol salatalık yap. haftada bir balık yiyin .İnşallah güzel sonuçlanır, bana umut oldun valla.
Evet yumurtlamamı falan hep takip ettim ama olmadı, zaten 3 yıldır istiyorduk daha da bekleyelim dedik.
saol balım hepimiz inş hepimizÇok geçmiş olsum balım Allah yaşatmasın bir daha. İnşallah bebeleri büyütmenin telaşına düşersiniz bir an önce.
Yok daha döllenme olmadı ama spermler kendini 70 günde yeniliyor ya yapsam da fayda etmez sanırım 1 haftada.eşine kabak çekirdefi bitter cikolata ve havuc suyu ya da yoksa havuc yedir bol bol salatalık yap. haftada bir balık yiyin .
tabi döllenmeişlemi oldu mu bilmiyorum.
ben buralada mahvoldum doktor 3 üncü gün yapabilirz gitmez dediginde ama hersey allahtan . olsa da olmazsa da ondan . hepimiz kucagımıza alırız inşş
böyle düşünme illa ki faydası olur . yedir içir morali de düzelir . ben en cok opu dan sonra beni merak eder rahat edemez numune verirken diye . cok korksam bile bana bişi olmayacak cok kolay olacak opu falan dedimYok daha döllenme olmadı ama spermler kendini 70 günde yeniliyor ya yapsam da fayda etmez sanırım 1 haftada.
Öyle, nasipten öteye geçilmiyor. İnşallah sağlıkla almak nasip olur.
Doğru streste çok etkiliyor.böyle düşünme illa ki faydası olur . yedir içir morali de düzelir . ben en cok opu dan sonra beni merak eder rahat edemez numune verirken diye . cok korksam bile bana bişi olmayacak cok kolay olacak opu falan dedim
11 aralıkDoğru streste çok etkiliyor.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Sizin test günü ne zaman?
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin11 aralık
Bence normal herkes çok akıntım var diyor.Kizlar merhaba bugun ignelerin 10. Gunu yarinki kontrolden sonra toplamaya karar verilecek. Ama endiselendim cetrotide kullaniyorum catlamasin diye ama baya yumurtlama akintisi oldu sizce yumurta catlamis olabilir mi normal mi yasayan var mi bunu
Nasil bir uygulama ki ben de ilk kez duydumBugün iğnelerle 5.günümdü. Cetrotide de eklendi.
Dün kasıklarımda baskı benzeri bir şey vardı, bugün pek de yok. İğnenin etkisiyle dengelendiklerini düşünüyorum. Bugün cinsel ilişki ödev verildi. Bu uygulamayı duyan bilen fazla yok. Doktorlar çok nadir öneriyorlar.
Yarın ilk randevum var inşallah yumurta sayım artmıştır ve her şey yolundadır.
artmıştır inş mervecim . bana da haber etBugün iğnelerle 5.günümdü. Cetrotide de eklendi.
Dün kasıklarımda baskı benzeri bir şey vardı, bugün pek de yok. İğnenin etkisiyle dengelendiklerini düşünüyorum. Bugün cinsel ilişki ödev verildi. Bu uygulamayı duyan bilen fazla yok. Doktorlar çok nadir öneriyorlar.
Yarın ilk randevum var inşallah yumurta sayım artmıştır ve her şey yolundadır.
İnşallah. Sen kan verecek misin?artmıştır inş mervecim . bana da haber et
İnşallah öyle olur canım.merve bugün randevun vardı demi . Inşallah hayırlı haberlerle gel