Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

teansfer oldum cnm ben. sizin durumunuz bize göre cok iyi sayı olarak . siz yumurtlama gününü degerlendirdiniz mi tüp bebege baslamadan.

bizim11 yumurta toplandı 9 u namişlem yapıldı bunların 7 si iyi kalite yumurtaydı. 5 inci güne 6 tane geldi. birisi orta kalite digerleri iyi kaliteydi

Alın bunu burdan bu normal değil.
he sen öyle de :)
doktorlar herseyi söylemiyor canısı.
o ilaçların hepsi vitamin zaten.
belki o sayede 5 inci güne gitti embryo doktor bile demişti bize sperm kaynaklı diye 5 e gitmeyebilir diye
ankarada meshur doktor varmış ürolojici . oraya giden arkadaslardan okudum. ve eşimin hormon degerleri filan da hep düzeldi ( zaten benim eşiö testis kanseri gecirdi temmuzda biz öylelikle sperm sayılarının az oldugunu ögrendik cocuk denememiz olmamıştı hiç

Çok geçmiş olsum balım Allah yaşatmasın bir daha. İnşallah bebeleri büyütmenin telaşına düşersiniz bir an önce.

İnşallah güzel sonuçlanır, bana umut oldun valla.
Evet yumurtlamamı falan hep takip ettim ama olmadı, zaten 3 yıldır istiyorduk daha da bekleyelim dedik.

İnşallah güzel sonuçlanır, bana umut oldun valla.
Evet yumurtlamamı falan hep takip ettim ama olmadı, zaten 3 yıldır istiyorduk daha da bekleyelim dedik.
eşine kabak çekirdefi bitter cikolata ve havuc suyu ya da yoksa havuc yedir bol bol salatalık yap. haftada bir balık yiyin .
tabi döllenmeişlemi oldu mu bilmiyorum.
ben buralada mahvoldum doktor 3 üncü gün yapabilirz gitmez dediginde ama hersey allahtan . olsa da olmazsa da ondan . hepimiz kucagımıza alırız inşş

Yok daha döllenme olmadı ama spermler kendini 70 günde yeniliyor ya yapsam da fayda etmez sanırım 1 haftada.
Öyle, nasipten öteye geçilmiyor. İnşallah sağlıkla almak nasip olur.

Yok daha döllenme olmadı ama spermler kendini 70 günde yeniliyor ya yapsam da fayda etmez sanırım 1 haftada.
Öyle, nasipten öteye geçilmiyor. İnşallah sağlıkla almak nasip olur.
böyle düşünme illa ki faydası olur . yedir içir morali de düzelir . ben en cok opu dan sonra beni merak eder rahat edemez numune verirken diye . cok korksam bile bana bişi olmayacak cok kolay olacak opu falan dedim

böyle düşünme illa ki faydası olur . yedir içir morali de düzelir . ben en cok opu dan sonra beni merak eder rahat edemez numune verirken diye . cok korksam bile bana bişi olmayacak cok kolay olacak opu falan dedim
Doğru streste çok etkiliyor.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Sizin test günü ne zaman?

Kizlar merhaba bugun ignelerin 10. Gunu yarinki kontrolden sonra toplamaya karar verilecek. Ama endiselendim cetrotide kullaniyorum catlamasin diye ama baya yumurtlama akintisi oldu sizce yumurta catlamis olabilir mi normal mi yasayan var mi bunu

Kizlar merhaba bugun ignelerin 10. Gunu yarinki kontrolden sonra toplamaya karar verilecek. Ama endiselendim cetrotide kullaniyorum catlamasin diye ama baya yumurtlama akintisi oldu sizce yumurta catlamis olabilir mi normal mi yasayan var mi bunu
Bence normal herkes çok akıntım var diyor.

Bugün iğnelerle 5.günümdü. Cetrotide de eklendi.
Dün kasıklarımda baskı benzeri bir şey vardı, bugün pek de yok. İğnenin etkisiyle dengelendiklerini düşünüyorum. Bugün cinsel ilişki ödev verildi. Bu uygulamayı duyan bilen fazla yok. Doktorlar çok nadir öneriyorlar.
Yarın ilk randevum var inşallah yumurta sayım artmıştır ve her şey yolundadır.

Nasil bir uygulama ki ben de ilk kez duydum

artmıştır inş mervecim . bana da haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…