Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Aaaa ben bunu da aşılama gibi sandım canım hemen olup bitiyo sanıyorum... kaç kere yumurta toplanıyo değil mi canım
Genelde 1 kez yumurta doplanıyor. Yumurta toplamaya kadar iğneler oluyoruz bolca. Sonra döllendiriliyo ve transfer. Rahim uygun değilse donduruluyo daha sonra transfer.

Genelde 1 kez yumurta doplanıyor. Yumurta toplamaya kadar iğneler oluyoruz bolca. Sonra döllendiriliyo ve transfer. Rahim uygun değilse donduruluyo daha sonra transfer.
Canım ben de iğne tedavisi falan gördüm de en fazla 2 yumurta oluştu.. tüp bebek tedavisi farklı sanırım iğneleri daha ağır ve çok yumurta oluşuyor değil mi... sorularımla boğdum seni ama kusura bakma canım hakkını helal ett

Aşkolsun ne demek. Bunun için burdayız. Evet iğneler daha yüksek doz. Daha çok yumurta oluşturulmaya çalışılıyor. Benim yumurta rezervim düşük o yüzden ben en yüksek dozdan kullanıyorum.

Aşkolsun ne demek. Bunun için burdayız. Evet iğneler daha yüksek doz. Daha çok yumurta oluşturulmaya çalışılıyor. Benim yumurta rezervim düşük o yüzden ben en yüksek dozdan kullanıyorum.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat(lar) nasip etsin ikizlerin olur inşşşşşş çok amin

İnşallah canım zaten stres en büyük düşman.Sözde bende sorun yoktu ne ara bu hale geldim hala aklım almıyor ama nasipse her türlü olacak .

Sakin kalmak , olumlu düşünmek en güzeli .En iyisini yapıyorsun .İnşallH kaliteli embriyoların olur can olurlar sana .Ben stresten 3 ayda kendimi bitirmişim meğerse ..

Merhaba kızlar. Bende bu yolun yolcusuyum.İki gün önce yumurtalarım toplandı. Bende şimdiye kadar edindiğim tecrübeleri paylaşmak isterim. Öncelikle ben polikistik overim. Eşimin sperm değerleri aşırı düşük varikosel ameliyatı olmasına rağmen 4 ay sonraki değerleri yine düşük çıktı.1 milyon altı sayıda hala.Biz de tedaviye başladık eşim promenk kullanıyor 4 5 aydır. Bende iğnelere başladığım günden beri çok iyi bir beslenme düzeni oluşturdum. Her gün 2 yumurta, 1 adet hurma , yarım avokado, 3 adet yerli ceviz , bir yemek kaşığı bal,haftada 2 gün balık, D vitamini , c vitamini hapı ve magnezyum hapı kullandım. Bunları hiç ihmal etmedim ve sebze ağırlıklı beslendim.akşamları meyve tabağı yaptık.kahve ve çayı oldukça azalttım. 29 yumurta toplandı.21 i olgunmuş sadece bunlarında 15 i döllenmiş. Embriyolog bu sayı 5. Güne kadar azalacak dedi. İnşallah hepsi kalitelidir ve yaşarlar. Ben polikistik over olduğum için bana az dozda ilaç kullanıldı . Ama beslenmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum.

Sen en doğrusunu yapmışsın. Tabi pko sayı bakımından şanslı oluyor.

Sen en doğrusunu yapmışsın. Tabi pko sayı bakımından şanslı oluyor.
Evet canım . İnşaallah en yakın zamanda hayalimize kavuşuruz . Bizde de eşimin değerleri çok kötü herşeyi yaptık. Şu an döllenen embriyolarda eşimin spermleri microchip yöntemiyle seçildi. Buna rağmen 6 olgun yumurtayı dölleyememiş. İnşallah kalan sağlar bizim olur

Nasip nasip nasip. Benim eşimde mlde 98 milyon var. Ben de de genel olarak hormonlar güzel sadece erken menapoz riskim var ama 2 senedir gebe kalamıyorum. Allah doğru zamanda nasip etsin.

evet eşimin sperm sayısı 1 milyonlardaydı . ileri hız 15 morfoloji 2 ydi. ben eşime doktorlardan habersiz dna hasarı varsa diye ımpryl ile teatrıo attırdım
Bizim de spermlerde sıkıntı var. Sayımız 56 milyon ama ileri hız 5 morfoloji 2. Dna hasar testi yaptırttım bende normal çıktı çok şükür ama tereddütlüyüm yumurtaları döller mi yeterli mi, biraz geriyor beni. Cip kullanılacakmış umarım faydası olur.
Sizin döllenme işlemi bitti sanırım, durumlar nasıl? Ne kadar yumurta toplanmıştı kaç tanesi döllendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…