- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Ne demek canım bunun için burdayız. Evet günde 1 bardak.Hemen hemen aynı canım.. Günde 1 kere sanırsam dimi.. Çok soru sordum hakkını helal et nolur
Opuda daha çok çıkıyo sen daha iyi bilirsin. Çok olmasındansa sağlıklı olsun takma lütfen kafana.KıZlar benim bugün kontrolüm vardı .3 gün iğneleri kullandıktan sonra .10 tane foliküller sadece 4 tanesi ileride gidiyor , diğerleri küçükmüş . Bilmiyorum yetişir mi diğerleri de ?Yarın ceteodite kullanmaya başlıyorum .Pazartesi tekrar kontrolüm var .2 gün boyunca menagon 4 toza devam sonra 3 toza düşecek , başka bir ilaç da eklemedi doktor , diğerleri büyür mü hiç bilmiyorumBu ay yumurta rezervim düşük olmuş , moralim bozuk sebeple
Tesekkür ederim canımNe demek canım bunun için burdayız. Evet günde 1 bardak.
Rica ederim. Takıldığında gel bilmesem de bileni etiketlerim. Ben herkese sordum defalarca. İnsanın kafasında bir sürü soru işareti olıyor.Tesekkür ederim canım
Yaa böyle birşey ilk defa duyuyorum , keşke doktorum da bana öyle yapsa .Ya şey diyeceğim mesela her olgun yumurta kaliteli mi oluyor ?Opuda daha çok çıkıyo sen daha iyi bilirsin. Çok olmasındansa sağlıklı olsun takma lütfen kafana.bir de delidunya ikinci opuyu olacak. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi acaba yetişmezse?
Allah razı olsun canım..aymen öyle ya doktorlar fazla açıklama yapmıyor bende hep buralardan cevap buluyorumRica ederim. Takıldığında gel bilmesem de bileni etiketlerim. Ben herkese sordum defalarca. İnsanın kafasında bir sürü soru işareti olıyor.
Toplandıktan sonra kalitesi belli oluyor diye biliyorum. Bazen içi boş çıkan oluyor filan. Olgun o doluya mı deniyo yoksa toplamadan önceki boyut mu kastediliyor bilmiyorum.Yaa böyle birşey ilk defa duyuyorum , keşke doktorum da bana öyle yapsa .Ya şey diyeceğim mesela her olgun yumurta kaliteli mi oluyor ?
İçi dolu çıkana , işlem görene olgun deniyor sanırım .Ama her olgun yumurtanın kalitesi aynı olmuyor sanki .Benim diğerinde 11 yumurtanın 10 u olgun çıkmıştı ama hepsi iyi kalite miydi bilmiyorumToplandıktan sonra kalitesi belli oluyor diye biliyorum. Bazen içi boş çıkan oluyor filan. Olgun o doluya mı deniyo yoksa toplamadan önceki boyut mu kastediliyor bilmiyorum.
Aa anladım balım. Hiç takılma sayılara inşallah bebeğin bu yumurtalardan biridir.İçi dolu çıkana , işlem görene olgun deniyor sanırım .Ama her olgun yumurtanın kalitesi aynı olmuyor sanki .Benim diğerinde 11 yumurtanın 10 u olgun çıkmıştı ama hepsi iyi kalite miydi bilmiyorum
İnşallah canım benim .Buraya girince en azından moral oluyor bana .3-4 ayda rezervim nasıl azalır hala aklım almıyor , doktordan geldiğimden beri ağlıyorum anca toparlandım.İsterse 20 tane olsun nasip olmayınca olmuyorAa anladım balım. Hiç takılma sayılara inşallah bebeğin bu yumurtalardan biridir.
Ağlama lütfen. Stres en çok bizden uzak olsun. Ben 3 folikül gördü diye sevindim. Tabi inşallah daha çok olur ama az olsun sağlıklı olsun napalım.İnşallah canım benim .Buraya girince en azından moral oluyor bana .3-4 ayda rezervim nasıl azalır hala aklım almıyor , doktordan geldiğimden beri ağlıyorum anca toparlandım.İsterse 20 tane olsun nasip olmayınca olmuyor
Çok haklısın canım .Ya aslında eşimde sorun olunca birde bende en son hiç sorun yokken birden böyle görünce şok oldum .Bir ara tedaviyi bırakmayı düşündüm hatta , ama O kadar yol geldik , ekstra para harcadık .Eşimde devam edelim nasipse olur 5-10 farketmez dedi .Doktorum da durumun kötü değil , arkadan gelenler büyüyebilir ama senin psikolojin daha önemli bırakmak istersen sen karar ver em son dediAğlama lütfen. Stres en çok bizden uzak olsun. Ben 3 folikül gördü diye sevindim. Tabi inşallah daha çok olur ama az olsun sağlıklı olsun napalım.
İnşallah olumlu sonuç alırsın sen de.Merhaba kızlar.
tüp bebek sürecim bitmek üzere benimde, Ekim’de tedaviye başladım, perşembe transferim var. Ama sizlere destek olmaya geldim.insallah insallaaaah cook coook kaliteli yumurtalarınız olur. Hepsi size can evlat olurlar insallah. Bu sürede bol bol havuç yiyin
Eşine katılıyorum ben de. Hiç moral bozacak bir şey yok.Çok haklısın canım .Ya aslında eşimde sorun olunca birde bende en son hiç sorun yokken birden böyle görünce şok oldum .Bir ara tedaviyi bırakmayı düşündüm hatta , ama O kadar yol geldik , ekstra para harcadık .Eşimde devam edelim nasipse olur 5-10 farketmez dedi .Doktorum da durumun kötü değil , arkadan gelenler büyüyebilir ama senin psikolojin daha önemli bırakmak istersen sen karar ver em son dedi
Birbirimize destek olmak çok iyi geliyor burda .İnşallah ikimizde pazartesi güzel şeyler duyarız .Eşim öyle demeseydi tedaviyi bırakıyordum ben bugün , düşün yaniEşine katılıyorum ben de. Hiç moral bozacak bir şey yok.
Üremeyi destekliyor, yumurta kalitesini arttırıyorHavuc ne ise yariyor acaba?
İnsallah insallah canım, hayırlısıyla rabbim yormadan nasip etsin hepimizeİnşallah olumlu sonuç alırsın sen de.