Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Birbirimize destek olmak çok iyi geliyor burda .İnşallah ikimizde pazartesi güzel şeyler duyarız .Eşim öyle demeseydi tedaviyi bırakıyordum ben bugün , düşün yani 🤷‍♀️ Omega 3 multivitamin kullanıyordum ama Abur cubur çok yiyordum son 2 aydır sanırım yumurtalarımı etkiledi , birde son transferden sonra aşırı stres haline girmiştim stres beni mahvetti
Burda tembihlediler işte hep aynı saatte yap iğneleri falan filan. Benim hemşirem biz istiyoruz ki uyanınca yapılsın iğneler dedi. Ama hiç iğne saati kaçtı filan diye kendini kasma dedi. Kaçta uyanırsan o zaman yap dedi. Hiç normal yaşantını bozma dedi. Ben de abur cuburu bıraktım. Saçma sapan beslenirdim hep şimdi tencere yemeği yapıp yiyorum. Ama benim bu halimle olmalı zaten. Ben buyum. Hayatıma uygun yumurtalar embriyolar benle bütünleşmeli. Çok hiperaktifim Allah nasip ederse transferi düşünüyorum. Ya evde hoplaya zıplaya yürüyorum durduk yere. Boyum da kısa rafa uzanırken filan nr yapsam diye düşünüyorum sıkıntı olur mu diye. Ama burda da çok okudum bilmeden ağır iş yapıp gayet sağlıklı devam eden hamilelikler var. Her zaman kilit nokta nasip işte. 🤗

Birbirimize destek olmak çok iyi geliyor burda .İnşallah ikimizde pazartesi güzel şeyler duyarız .Eşim öyle demeseydi tedaviyi bırakıyordum ben bugün , düşün yani 🤷‍♀️ Omega 3 multivitamin kullanıyordum ama Abur cubur çok yiyordum son 2 aydır sanırım yumurtalarımı etkiledi , birde son transferden sonra aşırı stres haline girmiştim stres beni mahvetti
Ben de abur cubur cok severim ama 1 aydir neredeyse hic yemiyorum. Bir de ek olarak beyaz undan yapilan hic bosey yemiyorum.cunku gluten uremeyi olumsuz etkiliyormus unlu birkac doktordan okudum ve yemedim o saatten sonra. Bilmiyorum o mu etkiledi koenzim qh kullandim onun mu faydasi oldu hep 2 3 yumurtam olirken 7 yumurtam olustu ama 4 u buyudu sag yumurtaligim hic yanit vermedi bence yine de cok iyi bor sayiydi. Uzulunce hep azaldi duzzulmeyin o yuzden. Ugrasmak cozum aramak cok iyi hissettiriyor burada bir suru arkadasimiz var bizimle ayni kadari yasayan onlara destek olmak bildiklerimizi paylasmak beraber beklemek cok iyi geliyor. Hepinize iyi dileklerimi birakiyorum😇🤲😍

Ne zaman çağırır sence 2.ye?
ona bakıyor. benim igneleri kullanmaya baslayınca 5 nci gün cagırdı sonra 2 gün sonra birdaha cagırdı . sonra 4 gün sonra sa yumırta topladı. biz sehir dısından geldigimiz için günler bu kadar aklımda

Bacı bu saatten sonra eklenen vitamin daha neye yarar ki amaan zaten cetrotide başlıyo yarın. Boşver bana prowomen yetsin. Bi şeyler eklendikçe stresim artıyo benim.
o zaman teansferden sonra balık hapı kullan. kız kötülügüne demiyorum bende bıradan bir yerden okudum. hem corona ya karsıda koruyorlar diyor .

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.

Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
Canımm tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlandı mı yoksa hala devam mı ediyorsun tedavilere

X