Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi çıktı 10. Günüm normal miSonucunuz çıktı mi ?
Belde ara ara ağrı kasıkta batma oluyor aradaKızlar sizde hiç ağrı sızı var mı
7-14 gün arası 50-500 diyor. Demek ki normal ama doktorunuza sordunuz mu ??Şimdi çıktı 10. Günüm normal mi
Doktorum 5 şubat test tarihi verdi erken yaptırdım kızar diye atamıyorum sonucu pazartesi tekrar kan vericem 6. Günümde de kan vermiştim onda 16 çıkmıştı 4 günde 118 e yükselmiş ama forumda okuduklarımda tedirgin ettiriyor değer düşerse diye korkuyorum7-14 gün arası 50-500 diyor. Demek ki normal ama doktorunuza sordunuz mu ??
Gayet pozitiif görünüyor hayırlı olsnnnnnnn ...
Çok sevindmm
Sonucun ne canım walla iyi dayanmışsın10. Günüm Dayanamadım kan testi verdim 1 saat önce
Benim kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibiumarım adet olmamKızlar sizde hiç ağrı sızı var mı
Normal bence tutunmuş küçük mercimek Allahımın izniyle çok sevindim darısı başımızaŞimdi çıktı 10. Günüm normal mi
Bir de benim karnımda sanki bişey yürüyor gibi ara sıra bişey hissediyorum ama karnımın üst bölgesinde kasıkta ağrı oluyo da o değil ama. Yani nasıl anlatsam bilmiyorum sanki bişey hareket ediyor gibi sanki 6-7 aylık hamileyim de bebek hareket ediyor gibi neden olurki böle olan var mıKızlar sizde hiç ağrı sızı var mı
6. Günün kan sonucunu da atarmısın merak ettim acaba bi kan tahlili yaptırsak mı 6.gün biz deŞimdi çıktı 10. Günüm normal mi
Psikolojik mi bilmem dışarı çıktım lokantada yemekler berbat koktu5.gun embriyosunda tutunma 1-3 gün içerisinde gerceklesiyormus
Beta hcg 16 çıkmıştı erken gebelik testi silik çıkmıştı bugünkü sonucum 118 çıktıCanım
6. Günün kan sonucunu da atarmısın merak ettim acaba bi kan tahlili yaptırsak mı 6.gün biz de
Yer olarak tam tarif edersem göbeğimin 3-4 parmak sol tarafıBir de benim karnımda sanki bişey yürüyor gibi ara sıra bişey hissediyorum ama karnımın üst bölgesinde kasıkta ağrı oluyo da o değil ama. Yani nasıl anlatsam bilmiyorum sanki bişey hareket ediyor gibi sanki 6-7 aylık hamileyim de bebek hareket ediyor gibi neden olurki böle olan var mı
Kızlar merhaba ..
30 Ocak Allah nasip ederse transfer olacağım.
Şu an estrofem ve prolutex iğne kullanıyorum.
Sizlerin durumu nedir ?
Etrafımda bu konu hakkında konusabilecegim kimse yok ..
Benmle aynı yolda ilerleyenlerle iletişim kurmak, tecrübe sahibi olanlardan bilgi almak istedim
Bendede pco var ama ben bu iğneleri kullanmadım. Sadece progestan kullandım ve 1 Şubat transfer oldum hala progestan kullanıyorum. Sen kullandin mı transfer sonrası?Yaa Rabbim hayırla Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin..
Ben şu an estrofem ( gunde 3 tablet )
Progesteron iğne ( Sabah - Akşam ) olacak şekilde kullanıyorum.
Aslında doktorum progestan iğne vermişti ama misafirim vardı iğneyi bulamadm . Eşim prolutex aldı. Akşam akşam ona moralim bayağı bozuldu.
Ben de pko var bu arada
Hayırlı olsun cnm inş sağlıkla tutunurBende bugün transfer oldum 2. transferim olacak inşallah tutar
Amin canım inşallah çok sağolHayırlı olsun cnm inş sağlıkla tutunur
Cok gidip gelmek gerekiyoe bu durumda il dışında yaptirmak mantıklı değil demicnm yumurta toplama sırasında falan bazen 2 yada 3 güne bir kontrole gitmen gerekiyor sonra çatlatma iğnesi yaptırıyolar topluyolar bu kez adet olmayı bekliyosun tekrar ilaç başlıyolar adet sonrası sa kontrollerin oluyo rahim hazır olduğunda transfer oluyo
Etlerim ağırıyo gibi genel olarak en çok bacak iğne vurulduğum içinde kalça tabi nasıl dayancaz ya teste kadar bi olumlu düşünüyorum birden olumsuz düşünüyorum meraktan çatlıcamKızlar sizde hiç ağrı sızı var mı