Ben de biraz düşünüyorm aynı kaygıyı yaşıyorum ama nasipte varsa olacak ..Merhaba bende dün transfer oldum şuan fazla agri falan hissetmiyorum çok korkuyorum tutmicak diye
Sizin ilk denemeniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de biraz düşünüyorm aynı kaygıyı yaşıyorum ama nasipte varsa olacak ..Merhaba bende dün transfer oldum şuan fazla agri falan hissetmiyorum çok korkuyorum tutmicak diye
Evet ilk denemeniz öyle tabiki ama erken belki de ama ne bilim sizde oyleyse normal demek kiBen de biraz düşünüyorm aynı kaygıyı yaşıyorum ama nasipte varsa olacak ..
Sizin ilk denemeniz mi
Ağrı olabilir biraz demişlerdi bi de akıntm var baya o da normalmiş heralde verdikleri bilgilendirme kağıdında yazıyorÇok az sol kasıkta ağrı var ama ilaç filan da kullanıyoruz ondan olabilir mi diye düşünüyorum...
İnşallah evet pko var bende deNasipleri varsa tutunacaklar insaAllah sizin de pko mu vardı ?
Hiç belirti olmayabiliyomuş hiç kötü düşünmeyelimMerhaba bende dün transfer oldum şuan fazla agri falan hissetmiyorum çok korkuyorum tutmicak diye
İnşallah kendimi daha çok erken diye teselli ediyorum ama korkuyorum daHiç belirti olmayabiliyomuş hiç kötü düşünmeyelim
10 gün nasıl bekleyeceğiz daha erken öğrenme yolu yok mu acabaNasipleri varsa tutunacaklar insaAllah sizin de pko mu vardı ?
Evet çok erken daha keşke şöyle bi 1 hafta falan geçmiş olsaydıİnşallah kendimi daha çok erken diye teselli ediyorum ama korkuyorum da
Zaman yaklaştıkça da ayrı bi sıkıntıEvet çok erken daha keşke şöyle bi 1 hafta falan geçmiş olsaydı
Fitili çok zor atıyorum zaten attığım da direk akıp çıkıyo seninde öyle miBende 30 ocakta transfer oldum inş Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin bende estrofem prolutex iğne kullanıyorum progestan fitil de kullanıyorum clexane ve coraspirin de var
İyice içe doğru itmeye çalılıyorum sonrada yan yatıyorum hatta 1 saat falan da kalkmıyorum o zaman geri çıkmıyoFitili çok zor atıyorum zaten attığım da direk akıp çıkıyo seninde öyle mi
tüp bebek tedavisine ilk başladığımızda hep derdim transfer aşamasına gelsek sonrası kolay ama sonrası daha sıkıntılıymış meğer öncesi daha kolaymışZaman yaklaştıkça da ayrı bi sıkıntı
Aynen öyle dünden beri hareket etmeye korkuyorum belim ağrıdı duz yatmaktantüp bebek tedavisine ilk başladığımızda hep derdim transfer aşamasına gelsek sonrası kolay ama sonrası daha sıkıntılıymış meğer öncesi daha kolaymış
Benimde bütün gece bi sıcak bastı bi üşüdüm menepoza girmiş gibiydimAynen öyle dünden beri hareket etmeye korkuyorum belim ağrıdı duz yatmaktan
O bende de oldu ilk günden başladık galibaBenimde bütün gece bi sıcak bastı bi üşüdüm menepoza girmiş gibiydim
Evet arasında fark vardı . Ucundede farkli tepkilerim oldu . Benimde kasik ağrilarim olmuştu hepsinde. Hatta adet sancisi bile çektim . Ama tavsiyem 2 gun dinlendikten sonra haraket et ben hep haraket ettim . Hemşireler bile haraket et dediler .kan dolaşımı haraket ettikçe hızlanıyo buda tutunmasına daha çok yardim ediyo. Kabız olmamaya bak . Oda buyuk etken . İlaçlarıni duzenli al. Hep ayni saatte kullan. Stresten uzak dur. Tutmama ihtimalini dusunme . Dua et. hayirli haberlerinizi bekliyoruzHayırlı olsn
Sizin ikiz mi oldu
Benm transferim de dün oldu.
Allah'a hamd olsun rahat olduğumu düşünüyorum ama belki de gizli heyecan ve kaygı vardır
Sol tarafımda çok az kasık ağrısı var. Normal dedi doktorum. Sizin ilk 2 transfer sonrası süreç ile 3. Arasında bir fark oldu mu ?
Banada olmuştu ilk tup bebek denemem de .O bende de oldu ilk günden başladık galiba
Çok hafif sol kasığımda batma oluyor. Zaten muhtemelen şu an belirti aramakta psikolojik olacakEvet arasında fark vardı . Ucundede farkli tepkilerim oldu . Benimde kasik ağrilarim olmuştu hepsinde. Hatta adet sancisi bile çektim . Ama tavsiyem 2 gun dinlendikten sonra haraket et ben hep haraket ettim . Hemşireler bile haraket et dediler .kan dolaşımı haraket ettikçe hızlanıyo buda tutunmasına daha çok yardim ediyo. Kabız olmamaya bak . Oda buyuk etken . İlaçlarıni duzenli al. Hep ayni saatte kullan. Stresten uzak dur. Tutmama ihtimalini dusunme . Dua et. hayirli haberlerinizi bekliyoruz
Amin amin.Çok hafif sol kasığımda batma oluyor. Zaten muhtemelen şu an belirti aramakta psikolojik olacak
İlaçlara çok dikkat ediyorum.
Normalde hep kabızlık problemim var. Elhamdülillah bugün bu sorunu yaşamadım..
Çok heyecanlıyım ama Rabbimin nasip edeceğine inanıyorum bugün böyle bir hissiyat oluştu.. ( her şey güzel ilerlemesine rağmen hep olumsuzdum)
Dun hep yattım, ara ara kalktım yürüdüm
. Bugün uzanmadm daha çok oturdum.
Makine filan tutmuyorum, egilmiyorum. El Vehhab olan Rabbim nasip etsin . Olmazsa da hikmeti şüphesiz vardır.
Aminn umarım veririm yakında