• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Açıkçası çok iç açıcı konuşmadılar. 3bc kalitede tek embriyo 🥲 ama dünyaya gelen geliyor yani ben ümidimi kesmiyorum 🙂
Hic belli olmaz o isler sen takilma bu yorumlarina😘yerini sever tutunursa 3bc fln bisey ifade etmez😍

Kızlar lütfen dua edin çok kötüyüm. Bugün 5 gün beni bugün aradılar embriyolar genetiğe gideceği için olması gerek seviyeye gelmemişler bir gün daha bekleticekler 6. Güne yani son günleri gelmesş gereken seviye gelirse dondurulucak gelmezse
Herşey bitiyor. Lütfen görenler bana dua edin çok kötüyüm elimde olsa gidp embriyolarımın başında ağlıcam

Kızlar lütfen dua edin çok kötüyüm. Bugün 5 gün beni bugün aradılar embriyolar genetiğe gideceği için olması gerek seviyeye gelmemişler bir gün daha bekleticekler 6. Güne yani son günleri gelmesş gereken seviye gelirse dondurulucak gelmezse
Herşey bitiyor. Lütfen görenler bana dua edin çok kötüyüm elimde olsa gidp embriyolarımın başında ağlıcam
Kaö gündür embriyo bekliyor gibi değil de hastanedeki çocuklarım dan sağlık haberi bekliyor gibi bekledim
Yıkıldım böyle olunca

Canım aradilar şükürler olsun. 4 embriyo iyi kalite dediler. 2 şer 2 şer donduruldu. Diğer ikisinin gelişimine bakacağız ona göre haber vereceğiz dediler.🥰🥰🥰
Bugun 3. Gün müydu kafam karisti 4 unu dondurup ikisini niye biraktilar

Canim benim kiyamam insallah Allahim yuzunu guldursun bi gun kisa bi sure degil her swy degisebilir hem 5 gun dayanmislar sonucta.. cok anlamiyorum bu konulardan ama orta kalitw bile olaa 5 .gun3 gelmis dondurmalari gerekmiyor mu

Back