- 1 Mart 2021
- 405
- 390
- 53
- 33
Gerçekten hiç geçmiyor hiçinşallah güzel haberler alırız. çok zor surec zaman gecmıyor sankı beklerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hiç geçmiyor hiçinşallah güzel haberler alırız. çok zor surec zaman gecmıyor sankı beklerken
embriyo kalitesi için bişey dedilermi peki canımmyazarım inşallah herşey yolunda gider de yazarım inşallah
Açıkçası çok iç açıcı konuşmadılar. 3bc kalitede tek embriyo ama dünyaya gelen geliyor yani ben ümidimi kesmiyorumembriyo kalitesi için bişey dedilermi peki canımm
Hic belli olmaz o isler sen takilma bu yorumlarinayerini sever tutunursa 3bc fln bisey ifade etmezAçıkçası çok iç açıcı konuşmadılar. 3bc kalitede tek embriyo ama dünyaya gelen geliyor yani ben ümidimi kesmiyorum
Bende öyle düşünüyorum inşallah da öyle olurHic belli olmaz o isler sen takilma bu yorumlarinayerini sever tutunursa 3bc fln bisey ifade etmez
Bugün aradılar mi var mi minnaklardan haber6 embriyo devam canim
Bugün aradılar mi var mi minnaklardan haber6 embriyo devam canim
Insallah kolaylikla su gibi olsunAminnn inşallah canım.
Esimimde sperm azlığı ve hız sorunu vardı.
Benimde pıhtılaşma var sanırım oyke çıktı son testim.
Koç üniversitesi olcam inşallah
Yarın arayacklar canım heyacnla bekliyorum yarın yazarımBugün aradılar mi var mi minnaklardan haber
Insallah guzel haber gelirYarın arayacklar canım heyacnla bekliyorum yarın yazarım
Kaö gündür embriyo bekliyor gibi değil de hastanedeki çocuklarım dan sağlık haberi bekliyor gibi bekledimKızlar lütfen dua edin çok kötüyüm. Bugün 5 gün beni bugün aradılar embriyolar genetiğe gideceği için olması gerek seviyeye gelmemişler bir gün daha bekleticekler 6. Güne yani son günleri gelmesş gereken seviye gelirse dondurulucak gelmezse
Herşey bitiyor. Lütfen görenler bana dua edin çok kötüyüm elimde olsa gidp embriyolarımın başında ağlıcam
Canım inslalah güzel haber alirsinuz. Rabbim yardımcı n olsjn insalalh. Bnde sabahtan beri haber bekliom iyice stres oldum daha aramadilarKaö gündür embriyo bekliyor gibi değil de hastanedeki çocuklarım dan sağlık haberi bekliyor gibi bekledim
Yıkıldım böyle olunca
Canım aradilar şükürler olsun. 4 embriyo iyi kalite dediler. 2 şer 2 şer donduruldu. Diğer ikisinin gelişimine bakacağız ona göre haber vereceğiz dediler.Bugün aradılar mi var mi minnaklardan haber
Bugun 3. Gün müydu kafam karisti 4 unu dondurup ikisini niye biraktilarCanım aradilar şükürler olsun. 4 embriyo iyi kalite dediler. 2 şer 2 şer donduruldu. Diğer ikisinin gelişimine bakacağız ona göre haber vereceğiz dediler.
Canim benim kiyamam insallah Allahim yuzunu guldursun bi gun kisa bi sure degil her swy degisebilir hem 5 gun dayanmislar sonucta.. cok anlamiyorum bu konulardan ama orta kalitw bile olaa 5 .gun3 gelmis dondurmalari gerekmiyor muKızlar lütfen dua edin çok kötüyüm. Bugün 5 gün beni bugün aradılar embriyolar genetiğe gideceği için olması gerek seviyeye gelmemişler bir gün daha bekleticekler 6. Güne yani son günleri gelmesş gereken seviye gelirse dondurulucak gelmezse
Herşey bitiyor. Lütfen görenler bana dua edin çok kötüyüm elimde olsa gidp embriyolarımın başında ağlıcam
Seni oyle iyi anliyorum ki onlar senin canindan birer parca ben de 5 gun nasil gecti hic bilmiyorum..insallahh guzel haber gelsinKaö gündür embriyo bekliyor gibi değil de hastanedeki çocuklarım dan sağlık haberi bekliyor gibi bekledim
Yıkıldım böyle olunca
Sizin durumlar nedirbende istanbul bahcecıde tedavı oluyorum dun yumurta toplama ıslemım oldu 11 yumurta toplantı bgn aradılar 5 tanesı olgunmus 3 tanesi dollenmıs ınsallah yasarlar
5. Gün canım. 4 embriyo iyi kalitede de . Onlar donduruldu. 2 tanesini daha takip edeceklermisBugun 3. Gün müydu kafam karisti 4 unu dondurup ikisini niye biraktilar