• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Rahim inceliği için ne yapacaklar bende yapışıklık var 3 kez histereskopi oldum .2.histereskopide transfere hazırlık gördüm estofemler bantlar hersey kullandırdı kalınlaşma olmadı iptal oldu.en son çare şansa atmamak dediler kök hücre oldum şuan bekleme aşamasındayım geçen seneden beri bi türlü transfere gidemedim
Iyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya getrdi saglikla

Iyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya getrdi saglikla
Hiç bilgim yoktu giderim bende sonradan oluştu Mustafa acet hastasıyım kendisinin yanlış ameliyatları sonucu bu şekil oldu kendisi Amerika’ya kaçtı malesef Bülent tıraşta tedavi görüyorum fakat en son çare kök hücre dedi oldum beklemedeyim umudumu kaybediyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum sürekli ameliyatlar dan bıktım

Hiç bilgim yoktu giderim bende sonradan oluştu Mustafa acet hastasıyım kendisinin yanlış ameliyatları sonucu bu şekil oldu kendisi Amerika’ya kaçtı malesef Bülent tıraşta tedavi görüyorum fakat en son çare kök hücre dedi oldum beklemedeyim umudumu kaybediyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum sürekli ameliyatlar dan bıktım
Iyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya ge
sizden ricam doktorunun ismini ögrenebilirmisiniz

Allah yardimcin olsun canim 🤲🤲 neden olmustun ilk ameliyatini.? Belki kadin dogumcun bakmistr tum degerlerine bilemem ama rahim kalinlasmasi sonucta hormonlarla ilgili bir durum bi detayli baktir zarar gelmez

Allah yardimcin olsun canim 🤲🤲 neden olmustun ilk ameliyatini.? Belki kadin dogumcun bakmistr tum degerlerine bilemem ama rahim kalinlasmasi sonucta hormonlarla ilgili bir durum bi detayli baktir zarar gelmez
Rahim çökük bilmem ney dedi halbuki o doktor her hastasına aynı sözleri diyormuş Rahmi düzelecek diyerek yaptığı ameliyatlar rahme zarar verip yapışıklıklar meydana geldi şuan 1 yıldır Bülent beyleyiz bakalım sonuç ne olcak

Rahim çökük bilmem ney dedi halbuki o doktor her hastasına aynı sözleri diyormuş Rahmi düzelecek diyerek yaptığı ameliyatlar rahme zarar verip yapışıklıklar meydana geldi şuan 1 yıldır Bülent beyleyiz bakalım sonuç ne olcak
Çok geçmis olsun insallah sifa olur Bülent bey size

Benimde 13 toplandı 12 embriyo oluştu 4. Gün 8 tane vardı 5. Gün 4 tane kaldı pgt ye gönderdik bakalım güzel hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
Insallahh canim🤲 sizin sorun neydi acaba bir de ilk deneme mi yani pgt ye gondrrmisler ya neye gore gonderiyorlar..Bizim 3mbriyolar gitmedi donduruldu transfer bekliyorum ayni sizin gibi 13 te 12 dollendi 5. Güne 5 tane kaldi😊

Insallahh canim🤲 sizin sorun neydi acaba bir de ilk deneme mi yani pgt ye gondrrmisler ya neye gore gonderiyorlar..Bizim 3mbriyolar gitmedi donduruldu transfer bekliyorum ayni sizin gibi 13 te 12 dollendi 5. Güne 5 tane kaldi😊
Bizim sebepsiz canım doktor öyle uygun gördü bizde gönderdik aslında 5 tane göndermeyi planlıyorduk ama 4 tane 5. Güne gelebildi ve 4. Gun 8 taneyken oyuzden biraz üzücü oldu bizim için

Bu arada biz Kıbrıs'ta yaptırdık canım orada genel de daha detaycı ve temkinli yaklaşılıyor onunlada alakalı olabilir. inşallah hepimizin gönlundeki hayırlısıyla 🤲

Bizim sebepsiz canım doktor öyle uygun gördü bizde gönderdik aslında 5 tane göndermeyi planlıyorduk ama 4 tane 5. Güne gelebildi ve 4. Gun 8 taneyken oyuzden biraz üzücü oldu bizim için
Benim gittigim dr da bazi arkadaşlardan istemis daha once yaptiran tanidiklarim var..bizden istemedi dedigin gibi dr.neyi uygun gorurse kabul ediyoruz insallah su gibi kolaylikla olsun hepimizin🤲 bizim 4. Gün 6 taneydi 5. Gün 5 oldu napalim saglikaiz olanlar gitti oyle dusunelim

Merhaba arkadaşlar içimden geldi yazmak istedim benim 2018 yılında 40 yaşında 5. Tüp Bebek tedavimde 5.gune ulasan 2 embriyom vardı biri gayet sağlıklı ve hızlı şekilde gelişti 5. Günde donduruldu 2.si ise arkadan ağır adımlarla gelen ama hiç mücadelesini bırakmayan 6.günde Dondurulan embriyoydu ikiside pgt ye gitti şükür ki bir tanesi sağlıklı geldi ve sağlıklı gelen embriyo bizim hayatımıza teşrif etti o arkadan ağır gelen embriyo şu an 3,5 yaşında oğlum ,diyeceğim o ki elinizden geldiğince mucadelinizi verin çokça dua edin hayırlısını isteyin tevekkül de kalın ve mutlaka bir psikologa gidin dökün içinizi ben bunu yapmadım hiç kimseyle konuşmadım bu konuları ve şu an anksiyete ve panik atak belirtileri yaşıyorum biz 14 sene sonunda kavuştuk yavrumuza,Rabb'im sizleride hayırlısıyla kavuştursun inşallah.

Kızlarrr nasil gidiyorr bekleme sureci 😍 cyclo progynova nin son iki gunu adet olunca kontrole gidicem muhtem3len temmuz ortaso olcak transferim😇🥰🥲

Dün opu sonrası 28 yumurta ile tese amrliyatı ile alınan spermle döllenen yumurtamız 12 kalmış nasıl bu sonuçlar bidaha aramayacağız dediler pazrtesi geliceksiniz dediler

Back