• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Ben bahcecide tedavi gördüm 2.denemem sperm faktöruydu sorunumuz. Ilk denemede taze transfer yapildi.olmadi 2.denemede ise dondurulmus embriyo ve 1 ay rahim dinlendirme.ile suan 11+1 olarak devam ediyoruz❤❤insallah sizlerede nasip.olurrr🤲🤲
Evet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.

Sizin ilk tedaviniz mi ..Benim ilk umarim ilk ve son olur ..transferiniz ne zaman olcak

İnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)

İnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
Rahim dinlendirme olucak embriyo pgt gidicek inşallah sağlıklı gelirse 1 ay sürüyor haberi gelmesi dr 1 ay sonra transferini yaparım demişti

Süperr 🤩🤩🤩3.günde cok iyi sayi masallah canim benim de bugun ariycaklar insallah dunden bugunw eksilmemistir miniklerim

Çok sevindim cnm insalh 5. Gunede gelirler 🥰

Onu sordum 3 ü en üst kalitw 2 si ortaüst kalite dedi. Hatta orta dwgil ortaüst kalite diye de altini cizdi

Back