Tabiki canım inslalajHaber alinca sonucu yazarsin canim ins guzel haber gelsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???
- Konu Sahibi Mysize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.Ben bahcecide tedavi gördüm 2.denemem sperm faktöruydu sorunumuz. Ilk denemede taze transfer yapildi.olmadi 2.denemede ise dondurulmus embriyo ve 1 ay rahim dinlendirme.ile suan 11+1 olarak devam ediyoruz❤❤insallah sizlerede nasip.olurrr
Sansa birakmiyor demek istedimEvet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Insallah sonucuda çok güzel olur❤Evet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Sizin ilk tedaviniz mi ..Benim ilk umarim ilk ve son olur ..transferiniz ne zaman olcak
İnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Yaa:) benimdr 3. Gün az önce aradılar. Sizde durumlar nasıl umarım güzel haberlerle telefon çalarSeninle aynı zamanda yumurta toplanmış.bnmde 6 tane dollenen var. Bugün 3. Gün arayacklar
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Rahim dinlendirme olucak embriyo pgt gidicek inşallah sağlıklı gelirse 1 ay sürüyor haberi gelmesi dr 1 ay sonra transferini yaparım demiştiİnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Yaaa ne güzel sağlıcakla kavuşun inşallah zaten 1 tanesi sağlıklı olsun yeterli8 yumurtadan 3 embriyo olustuu 1 tanesi 5.gune ulasti ve suan o embriyo ile hamileyimiyi düşünün iyi olsun kizlarrr ❤
Süperr 3.günde cok iyi sayi masallah canim benim de bugun ariycaklar insallah dunden bugunw eksilmemistir miniklerimİnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Kesinlikle sonucta normal yoldan hamile kalinca da 1 sperm 1 yumurta 1 embriyo degilmi☺☺saglikli olsun kaliteside iyi olsun sayidan ziyade kalite onemli tabiYaaa ne güzel sağlıcakla kavuşun inşallah zaten 1 tanesi sağlıklı olsun yeterli
Ay inslaalh canım. Ben daha bekliyorum aramadilar.Yaa:) benimdr 3. Gün az önce aradılar. Sizde durumlar nasıl umarım güzel haberlerle telefon çalar
Çok sevindim cnm insalh 5. Gunede gelirlerİnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
Insallah cok tesekkurlerInsallah sonucuda çok güzel olur❤
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Gözünüz aydin ☺☺☺☺kalite siniflarini söyledilermi pekiKızlarrr aradilar beni de 5 tane dondurulmuş 3 ü üst kalite 3 ayrı tüpte 2 si ortaüstkalite tek tupte yani toplam 4 tüpte donduruldular
Gözünüz aydin ☺☺☺☺kalite siniflarini söyledilermi pek
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Anladim canim.hayirlisi olsun insallah bzie 3aa 5aa gibi söyleniyordu kaliteler ondan sordum☺Onu sordum 3 ü en üst kalitw 2 si ortaüst kalite dedi. Hatta orta dwgil ortaüst kalite diye de altini cizdi
Hic oyle swyler demesildiler ama sorarimAnladim canim.hayirlisi olsun insallah bzie 3aa 5aa gibi söyleniyordu kaliteler ondan sordum☺