3 tanesi ust kalite diye birer tüpte dondurdum dedi diger 2 tanesi bi tık geriden geliyomus gelisimi ortaüst kalite dedi onlari tek tupte doldurmus ayni anda transfer edilirse biri tutmazsa digeri tutabilir diye.. Dedigim gibi senin belki 2 ser olarak transfer etcektir dr canimCanım
Canım senle aramızda iki gün var. Bı kaç güne benimde olur o zmn. Senin niye hepsini 4 tüpte dondondurdular. Benim 4 embriyo var . 2 tüpte dondurdular. Nedenini biliyor musun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???
- Konu Sahibi Mysize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım eşimin değerleri kadin doğum doktorları hep baktı. Sknti yok dediler.oyuzden üroloji ile ilgili bir işimiz olmadı. Direkt tüp bebeğe geçmekle çok akıllıca davranmassin bence. Ben aşılama ya boşuna emek ve paramı harcadım. Ayrıca olmadı diye depresyona girmem de cabası oldu. Ben daha regl olmadim canım. Ay inslaalh beraber mutlu haberi alırız
Kadınlar kulübünde bir tüp bebek hemsiresi de senin dediğin gibi dedi canım iki tane transfer olması benim için de iyi olur. Çünkü yaşımız büyük eşimle ve en azından biri tutmazsa diğeri tutar. Ama tabiki hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlı olanada Rabbim gönlümüzü razi eylesin.3 tanesi ust kalite diye birer tüpte dondurdum dedi diger 2 tanesi bi tık geriden geliyomus gelisimi ortaüst kalite dedi onlari tek tupte doldurmus ayni anda transfer edilirse biri tutmazsa digeri tutabilir diye.. Dedigim gibi senin belki 2 ser olarak transfer etcektir dr canim
Aynen canim hayirlisi neyse kolaylikla o olsun.Ben doktoruma guveniyorum ne dese kabulum..dedigin gibi ikiz olmasi da cok guzel olabilirKadınlar kulübünde bir tüp bebek hemsiresi de senin dediğin gibi dedi canım iki tane transfer olması benim için de iyi olur. Çünkü yaşımız büyük eşimle ve en azından biri tutmazsa diğeri tutar. Ama tabiki hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlı olanada Rabbim gönlümüzü razi eylesin.
Senin iki tan3 daha var di mi onunla ilgili bugun mu gelcek haberKadınlar kulübünde bir tüp bebek hemsiresi de senin dediğin gibi dedi canım iki tane transfer olması benim için de iyi olur. Çünkü yaşımız büyük eşimle ve en azından biri tutmazsa diğeri tutar. Ama tabiki hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlı olanada Rabbim gönlümüzü razi eylesin.
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Evet cnm vardı ama haber gelmedi bncen gelismedilerSenin iki tan3 daha var di mi onunla ilgili bugun mu gelcek haber
- 2 Haziran 2022
- 73
- 41
- 8
- 31
Dün haber geldi 3 gün gelişimleri iyi 1 Kalite dediler 3 u de yaşıyormuş bölünmeleri devam ediyormuş pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum insallah aynı şekilde devam ederSizin durumlar nedir
Yaaaa çok sevindim canim superrrr harika haber masallahhKızlaaaaaaarrrr
Bülen ersoy gibi kızlaaaağ diye bağırdımı düşünün şuann
Kızlaaaaaağr aradılar 4. Embriyomdan da biyopsi alındı ve dondurulduuu Diğer ikisinindr gelişimi devam ediyor belki onlar bile dondurulabilir
Ama 4 tanesi dondurucuda
Oh bin şükür
Insallah canim cok sevindimDün haber geldi 3 gün gelişimleri iyi 1 Kalite dediler 3 u de yaşıyormuş bölünmeleri devam ediyormuş pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum insallah aynı şekilde devam eder
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Çok sağol canımYaaaa çok sevindim canim superrrr harika haber masallahh
hepinize merhaba, biraz olsun içinizi ferahlatabilirsem ne mutlu bana, benim 29 Nisan da yumurtalarım toplandı, rezervim azdı yaşım 37, sadece 4 yumurta toplanabildi, ve 2 si döllendi 5.günü görür mü görmez mi endişeleri içinde doktorum 5.günü görmek istediğini bekleyecegini söyledi ve ikisi de 5.günü gördü biri iyi kalite biri orta idi, ve şuan tek kese 7 haftalık hamileyim şükürler olsun allahim isteyen herkese nasip etsin. Bende çikolata kistler 4.evre endometriozis adenomiyozis bağırsakta 3-4 cm nodül sol tüp yok 2 ameliyat geçmişi var sağ yumurtalık geriye doğru rahim yana doğru vs vs yani bunca sıkıntının içinde o kadar umutsuz görüyordum ki halimi Rabbıme her gün şükrediyorum, demem o ki ne olur her zorluğun içinde Allah bir kolaylık bir yol açıyor açacaktır belki zamanı vardır ne olur umutsuzluğa kapılıp vesveselenmeyin Allah hepinizin yüzünü güldürsün amin
Masallah canim cook sevindim yorumun icin cok tesekkurler dondurulmus embriyo transferi mi oldunhepinize merhaba, biraz olsun içinizi ferahlatabilirsem ne mutlu bana, benim 29 Nisan da yumurtalarım toplandı, rezervim azdı yaşım 37, sadece 4 yumurta toplanabildi, ve 2 si döllendi 5.günü görür mü görmez mi endişeleri içinde doktorum 5.günü görmek istediğini bekleyecegini söyledi ve ikisi de 5.günü gördü biri iyi kalite biri orta idi, ve şuan tek kese 7 haftalık hamileyim şükürler olsun allahim isteyen herkese nasip etsin. Bende çikolata kistler 4.evre endometriozis adenomiyozis bağırsakta 3-4 cm nodül sol tüp yok 2 ameliyat geçmişi var sağ yumurtalık geriye doğru rahim yana doğru vs vs yani bunca sıkıntının içinde o kadar umutsuz görüyordum ki halimi Rabbıme her gün şükrediyorum, demem o ki ne olur her zorluğun içinde Allah bir kolaylık bir yol açıyor açacaktır belki zamanı vardır ne olur umutsuzluğa kapılıp vesveselenmeyin Allah hepinizin yüzünü güldürsün amin
rica ederim canım ne demek taze transfer oldum ben, Sizler de benim gibi yumurta sayım az dollenen embriyo az diye kendinizi yıpratır bitirmeyin en olmazları olduruyor Rabbım her zaman umudumuzu korumamız gerekiyormuş meğerMasallah canim cook sevindim yorumun icin cok tesekkurler dondurulmus embriyo transferi mi oldun
Benim donduruldu yumurta degil de sperm hareketi biraz vasatti bizim..12 embriyodan cok sukur 5 tane kaldi onumuzdeki ay transfer olcak insallah dedigin dogru hicbir zaman umutsuz olmamalı insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimizrica ederim canım ne demek taze transfer oldum ben, Sizler de benim gibi yumurta sayım az dollenen embriyo az diye kendinizi yıpratır bitirmeyin en olmazları olduruyor Rabbım her zaman umudumuzu korumamız gerekiyormuş meğer
amiiiin dualarimdasin inşallah bebeklerin tutunur sana sagsalim Allahin izniyle çok inanalım olsun inşallah ❤Benim donduruldu yumurta degil de sperm hareketi biraz vasatti bizim..12 embriyodan cok sukur 5 tane kaldi onumuzdeki ay transfer olcak insallah dedigin dogru hicbir zaman umutsuz olmamalı insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
Çook tesekkur ederim canimm insallah senin de kolaylikla saglikla gelsin bebeğinamiiiin dualarimdasin inşallah bebeklerin tutunur sana sagsalim Allahin izniyle çok inanalım olsun inşallah ❤
Rahim inceliği için ne yapacaklar bende yapışıklık var 3 kez histereskopi oldum .2.histereskopide transfere hazırlık gördüm estofemler bantlar hersey kullandırdı kalınlaşma olmadı iptal oldu.en son çare şansa atmamak dediler kök hücre oldum şuan bekleme aşamasındayım geçen seneden beri bi türlü transfere gidemedimBugün yumurta toplamam vardı 10 tane topladılar 6 tanesi ile çalışırız dedi doktor fakat rahim inceliğim oldugu icin dondurulacak hemen transfer olmayacak maalesef. Ama Alınan spermler bekledigimden zayıf dedi 5. Güne kac tanesi gider iyi bilmiyorum biraz ortada konuştu doktor zaman gösterecek beklemek gercekten cok zor.