Pardon 6 embriyo gelişimlerine devam ediyorCanım aradılar 3 embroyoda gelişimlerine devam ediyorlar çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon 6 embriyo gelişimlerine devam ediyorCanım aradılar 3 embroyoda gelişimlerine devam ediyorlar çok şükür
6 embriyo devam canimYaa:) benimdr 3. Gün az önce aradılar. Sizde durumlar nasıl umarım güzel haberlerle telefon çalar
Cok tesekkur ederim sizin de güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah canım çok çok sevindim senin için
canım bu konuda baya arastırma yaptım , yapmaya calısıyorum..
bazı durumlarda 5.gun embrıyosu bazı durumlarda 3.gun en saglıklı olabılıyormus.
cunku labaratuvar ortamı anne rahmının bır benzetmesı ama bazen 3.gun transfer ettıgımız embrıyolar anne rahmınde kendını daha huzurlu hıssedıyor ve tutunuyor demıstı bır profesör.
sen ıcını karartma ınsallah hakkında en hayırlısı olsun
canım bu konuda baya arastırma yaptım , yapmaya calısıyorum..
bazı durumlarda 5.gun embrıyosu bazı durumlarda 3.gun en saglıklı olabılıyormus.
cunku labaratuvar ortamı anne rahmının bır benzetmesı ama bazen 3.gun transfer ettıgımız embrıyolar anne rahmınde kendını daha huzurlu hıssedıyor ve tutunuyor demıstı bır profesör.
sen ıcını karartma ınsallah hakkında en hayırlısı olsun
ben duydum canım, hatta kamera ıle ızlnıyormus. koy cıkar yapıp yapılarını bozmamak ıcınBuarada embriyoskop diye bir teknoloji varmis bizde o kullanildi anne rahmine yakin i ortamda dis etkenlere hic maruz kalmadan 5 gün takip ediliyor embriyolar size bahsedildi mi boyle bisiden
Evet aynen o sayede emriyologlar hic dis ortama cikarmadan mudahalesiz takip ediyorlarben duydum canım, hatta kamera ıle ızlnıyormus. koy cıkar yapıp yapılarını bozmamak ıcın
evet kuzum, onu bende aret kamar var onu dınlemıstım o anlattı gecen gun dınledım. cok güzel bısey bu teknolojı yaaEvet aynen o sayede emriyologlar hic dis ortama cikarmadan mudahalesiz takip ediyorlar
Sizin durumlar ne? tedavi oldunuz mu tup bebekevet kuzum, onu bende aret kamar var onu dınlemıstım o anlattı gecen gun dınledım. cok güzel bısey bu teknolojı yaa
bende istanbul bahcecıde tedavı oluyorum dun yumurta toplama ıslemım oldu 11 yumurta toplantı bgn aradılar 5 tanesı olgunmus 3 tanesi dollenmıs ınsallah yasarlari
Canım ben şuan testlerimi tamamladım, Temmuz sonu gitcez basliycazSizin durumlar ne? tedavi oldunuz mu tup bebek
Hadi hayirli olsun siz nerede tedavi olacaksniz ve siZin sorun neydiCanım ben şuan testlerimi tamamladım, Temmuz sonu gitcez basliycaz
Şuan araştırıyorum biraz heyecanliyimmm
Aminnn inşallah canım.Hadi hayirli olsun siz nerede tedavi olacaksniz ve siZin sorun neydi
Yaaa bu yorumla bana o kadar umut oldunuz ki .. benim de sadece bir tane embriyom 5. güne ulaştı onu dondurdular bir dahaki ay transfer olacağım doktor kalitesi iyi değil dedi çok kafama takıyorum ama inşallah olacak bende oldu diye buraya yazacağım inşallah8 yumurtadan 3 embriyo olustuu 1 tanesi 5.gune ulasti ve suan o embriyo ile hamileyimiyi düşünün iyi olsun kizlarrr ❤
Insallah canim benim yeterki icini ferah tut haberlerini bekliyorum mutlaka yaz banada❤❤Yaaa bu yorumla bana o kadar umut oldunuz ki .. benim de sadece bir tane embriyom 5. güne ulaştı onu dondurdular bir dahaki ay transfer olacağım doktor kalitesi iyi değil dedi çok kafama takıyorum ama inşallah olacak bende oldu diye buraya yazacağım inşallah
yazarım inşallah herşey yolunda gider de yazarım inşallahInsallah canim benim yeterki icini ferah tut haberlerini bekliyorum mutlaka yaz banada❤❤
İnşallah yaşarlar tekrar gidişatı yazarsınız burdan haberlerinizi beklicembende istanbul bahcecıde tedavı oluyorum dun yumurta toplama ıslemım oldu 11 yumurta toplantı bgn aradılar 5 tanesı olgunmus 3 tanesi dollenmıs ınsallah yasarlar
Çok güzel6 embriyo devam canim
inşallah güzel haberler alırız. çok zor surec zaman gecmıyor sankı beklerkenYaaa bu yorumla bana o kadar umut oldunuz ki .. benim de sadece bir tane embriyom 5. güne ulaştı onu dondurdular bir dahaki ay transfer olacağım doktor kalitesi iyi değil dedi çok kafama takıyorum ama inşallah olacak bende oldu diye buraya yazacağım inşallah