Ama sanirim 3 ü 5aa cunku 3 ü en ust kalite dedi 2 side orta üst dedi o da 5 b fln mi kiAnladim canim.hayirlisi olsun insallah bzie 3aa 5aa gibi söyleniyordu kaliteler ondan sordum☺
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???
- Konu Sahibi Mysize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Yok canim tam ona göre olmuyo siniflandirma biraz karisik acikcasi ozeldrn yaziyorum sana kriterlerini ama iyi kalite demislerse icin rahat olsnAma sanirim 3 ü 5aa cunku 3 ü en ust kalite dedi 2 side orta üst dedi o da 5 b fln mi ki
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
canım dondurma ucretı ne kadar odedınız ?Yani toplam 5 .3 ü ayri tuplerde 2 si ayni tupte toplam 4 tüp
yanı emrıyo basına mı ucret verılıyor
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ınsallaahh saglıklı bebısler olsunlar, sana sımsıkı tutunsunlar,amınnnYani toplam 5 .3 ü ayri tuplerde 2 si ayni tupte toplam 4 tüp
3 tanesi odedigimiz toplam ucrete dahilmis 3 tüp yani 22 bin odemistik yumurta toplama gunu. 3 ten sonra her tup icin 600 tl imis..transfer icin ayrica 7000 tl odiyceZcanım dondurma ucretı ne kadar odedınız ?
yanı emrıyo basına mı ucret verılıyor
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Canımmm çok sevindimm vallahi transfer ne zaman olucakKızlarrr aradilar beni de 5 tane dondurulmuş 3 ü üst kalite 3 ayrı tüpte 2 si ortaüstkalite tek tupte yani toplam 4 tüpte donduruldular
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Ay iyi dimi canım bende çok sevindim ama içimde düşen vesvese devm ediyor ya 5. Güne gtmezse diye konuşuyor benimde biri :)Süperr 3.günde cok iyi sayi masallah canim benim de bugun ariycaklar insallah dunden bugunw eksilmemistir miniklerim
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Evet lazım olan kaliteli ve sağlıklı 1 embriyo. Genetik teste gidicek inşallah 5. Güne kalırsaKesinlikle sonucta normal yoldan hamile kalinca da 1 sperm 1 yumurta 1 embriyo degilmi☺☺saglikli olsun kaliteside iyi olsun sayidan ziyade kalite onemli tabi
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
inşallah pozitif haber alırsınızzz :))Evet lazım olan kaliteli ve sağlıklı 1 embriyo. Genetik teste gidicek inşallah 5. Güne kalırsa
Hic oyle dusunme 5. Gun eksilmeden saglikla dondurulduklarini hayal et.Ben bugun nasil rahatladim dondurulduklari icinAy iyi dimi canım bende çok sevindim ama içimde düşen vesvese devm ediyor ya 5. Güne gtmezse diye konuşuyor benimde biri :)
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
süper , bende gıdınce bunları konuscam sadece normal fıyat verıldı bana,3 tanesi odedigimiz toplam ucrete dahilmis 3 tüp yani 22 bin odemistik yumurta toplama gunu. 3 ten sonra her tup icin 600 tl imis..transfer icin ayrica 7000 tl odiyceZ
ınsallaahhh sıkıca tutunsunlar canım,amınn
Dun adet oldum ilac kullanmaya basliycam bugun bi igne ve 21 tane hap . Haplar bitince regl olcakmisim tekrar regl olunca kontrol ve transfer ilaclari yani 1 bucuk ay fln var onumdeCanımmm çok sevindimm vallahi transfer ne zaman olucak
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
canım bu konuda baya arastırma yaptım , yapmaya calısıyorum..Ay iyi dimi canım bende çok sevindim ama içimde düşen vesvese devm ediyor ya 5. Güne gtmezse diye konuşuyor benimde biri :)
bazı durumlarda 5.gun embrıyosu bazı durumlarda 3.gun en saglıklı olabılıyormus.
cunku labaratuvar ortamı anne rahmının bır benzetmesı ama bazen 3.gun transfer ettıgımız embrıyolar anne rahmınde kendını daha huzurlu hıssedıyor ve tutunuyor demıstı bır profesör.
sen ıcını karartma ınsallah hakkında en hayırlısı olsun
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
İnşallah aminnn çok teşekkür ederimmminşallah pozitif haber alırsınızzz :))
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
İnşallah canım çok çok sevindim senin içinHic oyle dusunme 5. Gun eksilmeden saglikla dondurulduklarini hayal et.Ben bugun nasil rahatladim dondurulduklari icin
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Taniki tutunma 3 gün embriyosuylada olabilir 2. Gün embriyosuyla bile hamile kalanlar var. Ama biz mecbur 5. Güne beklemek zorundayız işte benimde korkum şuan 3. Gün var ama 5. Güne elimizde embriyo kalıcakmı korkusucanım bu konuda baya arastırma yaptım , yapmaya calısıyorum..
bazı durumlarda 5.gun embrıyosu bazı durumlarda 3.gun en saglıklı olabılıyormus.
cunku labaratuvar ortamı anne rahmının bır benzetmesı ama bazen 3.gun transfer ettıgımız embrıyolar anne rahmınde kendını daha huzurlu hıssedıyor ve tutunuyor demıstı bır profesör.
sen ıcını karartma ınsallah hakkında en hayırlısı olsun
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ınsallaahhh gıder 5.güne canım,Taniki tutunma 3 gün embriyosuylada olabilir 2. Gün embriyosuyla bile hamile kalanlar var. Ama biz mecbur 5. Güne beklemek zorundayız işte benimde korkum şuan 3. Gün var ama 5. Güne elimizde embriyo kalıcakmı korkusu
Rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah
Canım aradılar 3 embroyoda gelişimlerine devam ediyorlar çok şükürAy inslaalh canım. Ben daha bekliyorum aramadilar.
- 2 Haziran 2022
- 73
- 41
- 8
- 31
bende istanbul bahcecıde tedavı oluyorum dun yumurta toplama ıslemım oldu 11 yumurta toplantı bgn aradılar 5 tanesı olgunmus 3 tanesi dollenmıs ınsallah yasarlarBahçecide tedavi görüyorum bahçecide 2. Ve 4. Gün aranmıyor. Bugün çok zor geçti benim için yarın 3. Gün yarın arıcaklar çok heycanlıyım inşallah ikimizde güzrl haberler alırız. Benim korkum hiç kalmaması 5. Günr :/