• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Ama sanirim 3 ü 5aa cunku 3 ü en ust kalite dedi 2 side orta üst dedi o da 5 b fln mi ki
Yok canim tam ona göre olmuyo siniflandirma biraz karisik acikcasi ozeldrn yaziyorum sana kriterlerini ama iyi kalite demislerse icin rahat olsn😘😘

3 tanesi odedigimiz toplam ucrete dahilmis 3 tüp yani 22 bin odemistik yumurta toplama gunu. 3 ten sonra her tup icin 600 tl imis..transfer icin ayrica 7000 tl odiyceZ
süper , bende gıdınce bunları konuscam sadece normal fıyat verıldı bana,
ınsallaahhh sıkıca tutunsunlar canım,amınn

Ay iyi dimi canım bende çok sevindim ama içimde düşen vesvese devm ediyor ya 5. Güne gtmezse diye konuşuyor benimde biri :)
canım bu konuda baya arastırma yaptım , yapmaya calısıyorum..
bazı durumlarda 5.gun embrıyosu bazı durumlarda 3.gun en saglıklı olabılıyormus.
cunku labaratuvar ortamı anne rahmının bır benzetmesı ama bazen 3.gun transfer ettıgımız embrıyolar anne rahmınde kendını daha huzurlu hıssedıyor ve tutunuyor demıstı bır profesör.
sen ıcını karartma ınsallah hakkında en hayırlısı olsun :KK37:

canım bu konuda baya arastırma yaptım , yapmaya calısıyorum..
bazı durumlarda 5.gun embrıyosu bazı durumlarda 3.gun en saglıklı olabılıyormus.
cunku labaratuvar ortamı anne rahmının bır benzetmesı ama bazen 3.gun transfer ettıgımız embrıyolar anne rahmınde kendını daha huzurlu hıssedıyor ve tutunuyor demıstı bır profesör.
sen ıcını karartma ınsallah hakkında en hayırlısı olsun :KK37:
Taniki tutunma 3 gün embriyosuylada olabilir 2. Gün embriyosuyla bile hamile kalanlar var. Ama biz mecbur 5. Güne beklemek zorundayız işte benimde korkum şuan 3. Gün var ama 5. Güne elimizde embriyo kalıcakmı korkusu

Taniki tutunma 3 gün embriyosuylada olabilir 2. Gün embriyosuyla bile hamile kalanlar var. Ama biz mecbur 5. Güne beklemek zorundayız işte benimde korkum şuan 3. Gün var ama 5. Güne elimizde embriyo kalıcakmı korkusu
ınsallaahhh gıder 5.güne canım,
Rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah

Bahçecide tedavi görüyorum bahçecide 2. Ve 4. Gün aranmıyor. Bugün çok zor geçti benim için yarın 3. Gün yarın arıcaklar çok heycanlıyım inşallah ikimizde güzrl haberler alırız. Benim korkum hiç kalmaması 5. Günr :/
bende istanbul bahcecıde tedavı oluyorum dun yumurta toplama ıslemım oldu 11 yumurta toplantı bgn aradılar 5 tanesı olgunmus 3 tanesi dollenmıs ınsallah yasarlar

Back