Tüp bebek yaptıracaklar muhakkak okusun.

Hadi hayırlısı canm inşallh güzel haberler alırsın benmde sabri bey doktorum cann benm oldu baya ben agustosta öğrendim hamile oldugumu çok şükür
Merhabalar. Sağlıkla evladınızı kucagınıza alırsınz inşalalh. Sizin yorumlarınızı okudum cinsiyetini öğrendinizmi rüyanzda erkek görmüşsünz merka ettim :dua::emir_bebek:

Teşekkür ederim
Embriyoların pgt li miydi ilk denemende
Cok gecmıs olsun inş rabbim bu sefer yüzünü güldürür
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahh, ilk denemede pgt yapılmadı biz düşükten sonra genetik test yaptırdık herşey normal pıhtılaşma sorunu yada kromozom bozukluğu falan çıkmadı doktorum bi sorun olmadığını söyledi hayırlısı bakalım

bursa jimer hastanesi

suat hazer
Ben izmir'deyim, herkes ısrarla İsrael Aruh isminde bir doktoru tavsiye ediyor. Ama ulaşılması zor bir doktor diyorlar bir yandan da, randevu almak o kadar kolay değil diyorlar. Ama sanırım tercihim o olacak. Bu ay da gördükten sonra klomenle bir yol katedilmediğini.

Ben izmir'deyim, herkes ısrarla İsrael Aruh isminde bir doktoru tavsiye ediyor. Ama ulaşılması zor bir doktor diyorlar bir yandan da, randevu almak o kadar kolay değil diyorlar. Ama sanırım tercihim o olacak. Bu ay da gördükten sonra klomenle bir yol katedilmediğini.
ulaşılması zor olması da pek iyi değil
tüp bebek sürecinde sorman gereken sorular olabiliyor
gerçi hemşireler ya da asistanlarına ulaşabiliyorsan onlar da bir şekilde yardımcı olabilirler

tüp bebek öncesinde kendine pıhtılasma testı yaptır muhakkak
çünkü kanda pıhtılasma olursa bebek düşüyor
bunun için önleyici iğneler kullanılıyor 9 ay boyunca

çogu d rbuna bakmıyor
sen kendın bu testı yaptır

ulaşılması zor olması da pek iyi değil
tüp bebek sürecinde sorman gereken sorular olabiliyor
gerçi hemşireler ya da asistanlarına ulaşabiliyorsan onlar da bir şekilde yardımcı olabilirler

tüp bebek öncesinde kendine pıhtılasma testı yaptır muhakkak
çünkü kanda pıhtılasma olursa bebek düşüyor
bunun için önleyici iğneler kullanılıyor 9 ay boyunca

çogu d rbuna bakmıyor
sen kendın bu testı yaptır
O testi yaptırmak o kadar kolay değil sanırım canım yani en az üç düşük yapmak gerekiyormuş. Ama özel merkezlerde yapılıyordur herhalde.

O testi yaptırmak o kadar kolay değil sanırım canım yani en az üç düşük yapmak gerekiyormuş. Ama özel merkezlerde yapılıyordur herhalde.
ben yasadıgım sehırdeki arastırma hastanesine gittim yaptırdım
devlet hastanesi yani
tüp bebek yaptıracagımı yasımın da oldugunu soyledım ve yaptılar
hata eşimle gittik birlikte eşimden de benden de kan aldılar
ikimizde de kromozom analizi de yapıldı

eşimde sıkıntı cıktı hatta onu da orda öğrendik ve şok olduk.

özelde 500 tl ye yapılıyor

devlette ücretsiz yapılıyor
arastırma hastanelerinin genetik bölümü yapıyor

ben yasadıgım sehırdeki arastırma hastanesine gittim yaptırdım
devlet hastanesi yani
tüp bebek yaptıracagımı yasımın da oldugunu soyledım ve yaptılar
hata eşimle gittik birlikte eşimden de benden de kan aldılar
ikimizde de kromozom analizi de yapıldı

eşimde sıkıntı cıktı hatta onu da orda öğrendik ve şok olduk.

özelde 500 tl ye yapılıyor

devlette ücretsiz yapılıyor
arastırma hastanelerinin genetik bölümü yapıyor
Canım çok teşekkürü ederim, son bir sorun var. Genetikle ilgili diğer testleri tüp bebek doktoru mu istedi yani şu şu testleri istiyorum diye bir yönlendirme mi yaptı, kendiniz mi gittiniz?

Canım çok teşekkürü ederim, son bir sorun var. Genetikle ilgili diğer testleri tüp bebek doktoru mu istedi yani şu şu testleri istiyorum diye bir yönlendirme mi yaptı, kendiniz mi gittiniz?
TÜP BEBEK DOKTORLARI düşük yapmadan evvel istemiyor bu testleri

kendim arastırmalarım sonucunda öğrendim ve yaptırdım

ayrıca olusan embriyolarıma da genetik yaptırdım transfer öncesi

5. güne gelen en iyi kalite denen embriyomdan bir tanesi genetkten sağlıksız geldi mesela

Merhaba Allah razı olsun hepimize nasip etsin inşallah :) evet öğrendik rüyalar tersine çıkıyomuş kız :))
Bende rahmetli anneannemi gördüm rüyamda , bebeğin cinsiyetini gösteriyordu erkekmiş :) allah hayırlısını versin , insan hemen öğrenmek istiyor :KK54:
Sizde hayırlısı ile alın bebeğinizi kucağınıza :KK200::nazar:

victoryvivi victoryvivi canım nasılsın ? Kullanıcı adımı değiştirdim yazamadım bayadır sana (pınar ben )
Nasıl gidiyor bebek ? Herşey yolunda mı ?
iyiyim şükür de çok fena halsizliğim var 3 gündür
hiç enerjim yok
elim ayağım kalkmıyor işe geliyorum ama sadece acil işlerimi hallediyorum

bugun biraz kramp gbi ağrılrım var karnımın alt tarafında

sen nasılsın?

iyiyim şükür de çok fena halsizliğim var 3 gündür
hiç enerjim yok
elim ayağım kalkmıyor işe geliyorum ama sadece acil işlerimi hallediyorum

bugun biraz kramp gbi ağrılrım var karnımın alt tarafında

sen nasılsın?

Canım insan gerçekten öyle oluyor :işsiz:ben 3 gündür iyiyim çok şükür. Yorma kendini fazla

X