- Konu Sahibi victoryvivi
Bursa jimerso
sonuç hangi hastane ? bende bursada soranuste yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa jimerso
sonuç hangi hastane ? bende bursada soranuste yaptırdım
Ben de histeroskopi oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktoruma başarısız denemelerimi anlatınca rahmin ultrasonda temiz görünüyor ama ben yine de histeroskopi yapmak istiyorum dedi. Onca dr gezdim hiçbiri rahmimde bir sorun gormedi. Yapilan histeroskopide rahmin tepe kisminda tam embriyonun tutunma alaninda doğuştan gelen bir gocukluk tespit edildi ve duzeltildi.adetin 10. günü vajinal muayenede belli oluyor yapılıp yapılmaması gerektiği
doktoruna sor
kist miyom ya da polip var mı bende diye.
Olasılık bilmek ayrı olabilecekleri bilmek aynı. Felaket tellallığı değil bunu önermeyen doktorların da bir bildiği olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sonra forumlardan görüp duyduklarıyla doktorlarına güvenmeyen insanlar oluyor. Aslında size yada bana faydalı olsun diye yazmadım. Zaten biz çok şükür hamileyiz. Olmayıp buraya gelenler okusun, Bilgi edinsin diye işin diğer yüzünü yazdım.Pgtde en cok sıkıntı olabileceklere bakılıyor ben yüzde yüz demedim merak etmeyin matematik öğretmeniyim hesap kitap işlerinde iyiyimdir! İllaki felaket tellalığı yapmak istiyorsanız siz buyrun asıl :) bu bir önlemdir ve tercihdir durumu olan yapsın tedbir alsın dedim sizi rahatsız eden nedir? O halde başına bir kaya düşüp bebekle öledebiliriz bu da ihtimal
Evet Bennde onlarca vajinal muayene oldum ama kimse sende polip var demediBen de histeroskopi oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktoruma başarısız denemelerimi anlatınca rahmin ultrasonda temiz görünüyor ama ben yine de histeroskopi yapmak istiyorum dedi. Onca dr gezdim hiçbiri rahmimde bir sorun gormedi. Yapilan histeroskopide rahmin tepe kisminda tam embriyonun tutunma alaninda doğuştan gelen bir gocukluk tespit edildi ve duzeltildi.
Başarısız denemeleriniz varsa ya da sebepsiz infertilite gurubundaysaniz tup bebek tedavisine baslamadan mutlaka yaptırın.
Hayırlı olsun aşılamanMerhaba bn menegon iki kutu kullandım 4tane farklı bi iğne sonra catlatma iğnesi ve ertesi gün aşılama oldum 4.gunumdeyim ınsallah tutar. Asilama sonrası neler oldu sizde ağrı sizi oldumu?
Canım iyiyim, sen nasılsın ? Annemdeyim , uçakla geldim :) bende cesaret edemedim onca yolu . Dinleniyorum, ailemle vakit geçiriyorum. Belim ağrıyor 2 gündür . Sen nasılsın ? Herşey yolunda mı ?berlin8982 Nasılsın ?
Gözün aydınCanım iyiyim, sen nasılsın ? Annemdeyim , uçakla geldim :) bende cesaret edemedim onca yolu . Dinleniyorum, ailemle vakit geçiriyorum. Belim ağrıyor 2 gündür . Sen nasılsın ? Herşey yolunda mı ?
Yine de hergün 1 kase yoğurt yemeye çalış . İyi bak kendine de bebişe de:)Gözün aydın
İyi yapmıssın
Ben de iyi sayılırım
3 gündür sersemlik var
Bugun de iştahsızdım baya
İşyerinde hiçbirsey yemeden akşamki ettim
Umarım çabuk geçer
Şuanda yoğurt yiyordumYine de hergün 1 kase yoğurt yemeye çalış . İyi bak kendine de bebişe de:)
hayırlı olsun tedavin umarım güzel sonuc alırsınvictoryvivi benimde bu sene sonu 5.senem doluyor ve benimde olmadi daha. Hep evlenim 5 sene cocuk yapmicam derdim bu sene sonunda da tup bebege basliyoruz hayirlisiyla insallahhh. Seninde bebişin hayirli olsun :) allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin... Benim yasadigim ilde genetik bölümü yok. Pihtilaşma icin dahiliyeye gidecegim. Bazen nedenini bilmedigim morluklar oluyor vucudumda ozellikle bacaklarimda...
Genetik icinde baskent hastanesinde tup bebek yaptiracagim sanirim orada yapiyorlat. Sonuc ne kadar surede cikiyor bilgin varmi.
çok üzüldüm canımHayırlı olsun öncelikle Allah tamamına erdirsin. Bende histereskopi oldum polip alındı rahme çizik atıldı. Öncesinde kendimize genetik testide yaptirmistik. Ama maalesef ilk tüp bebek denememdi bugün negatif olduğunu öğrendik
Canim merhaba oncelikle o kadar guzel bilgiler vermissinki duygulara tercuman olmussun bnde genetik test yaptirmadan ilk tedavimde olumsuz sonuc aldim sonrasinda dokttorum suphelenip genetik test istesi samsunda universite hastanesinde yaptirmak istedim ama inatla bana bnde sikinti olmayacagini oncesinde dusuk yasamamis oldugumu solediler ve test yapmadilar.sonrasinda ben genetik testi ozel bi yerde yaptirmak icin kan verdim ama sonucumun cikmasi uzun surdugu icin diger tedavime basladim ki bence bu bi hataydi 2 embriyom 5.gune kaldi.1 tanesi transfer edildi tahlil icin bekleme surecindeyken genetik tahlilim cikti ve dunya basima yikildi esimde translokasyon tasiciligi cikmisti ve bebegim eger bana tutunduysa hasta olabilirdi.sonuc negatuf cikti ve kara kara dusunmeye basladim doktorum havuz yontemi onerdi ama bnm bi tane daha embriyom vardi ve onu cope atamazdim.ama eger tutunursa baana amniyosentez yaptirmak zorunda kalicam.keske en basta genetik testlerimizi yaptirdaydik.smdi tahlil icin bekleme surecndyim.Şuanda yoğurt yiyordum
yok çıkmadı henüzvictoryvivi çıktı mı karnın :)
evet genetik test çok önemliC
Canim merhaba oncelikle o kadar guzel bilgiler vermissinki duygulara tercuman olmussun bnde genetik test yaptirmadan ilk tedavimde olumsuz sonuc aldim sonrasinda dokttorum suphelenip genetik test istesi samsunda universite hastanesinde yaptirmak istedim ama inatla bana bnde sikinti olmayacagini oncesinde dusuk yasamamis oldugumu solediler ve test yapmadilar.sonrasinda ben genetik testi ozel bi yerde yaptirmak icin kan verdim ama sonucumun cikmasi uzun surdugu icin diger tedavime basladim ki bence bu bi hataydi 2 embriyom 5.gune kaldi.1 tanesi transfer edildi tahlil icin bekleme surecindeyken genetik tahlilim cikti ve dunya basima yikildi esimde translokasyon tasiciligi cikmisti ve bebegim eger bana tutunduysa hasta olabilirdi.sonuc negatuf cikti ve kara kara dusunmeye basladim doktorum havuz yontemi onerdi ama bnm bi tane daha embriyom vardi ve onu cope atamazdim.ama eger tutunursa baana amniyosentez yaptirmak zorunda kalicam.keske en basta genetik testlerimizi yaptirdaydik.smdi tahlil icin bekleme surecndyim.
Sana sorularim var
1.tedavini hangi merkezde yaptirdin?
2.sperm secimi icin ozel bir yontem kullanildimi?
3.benim cikolata kistim var ve transfer oncesi menepoza sokan bi ilac kullanmayi dusunuorum bu konuda fikrin var mi?
Not: ins dogumun saglikla gerceklesir ve darisi basimiza
Benim var canım . Gören anlıyor hamile olduğumuyok çıkmadı henüz
gecen haftalarda daha şiştim şimdi hiç şişlik yok
senın?