Tüp Bebek ve Rapor Yeni Yasa ❗❗

Esinizin degerleri nasil acaba bnde zeynep kamile gidiyorum bnde hic bi sorun yok ama esimin sperm sayısı 5 milyon sizin pazartesi günü aşılama yapilcak değeriniz kaç acaba aşılama olmaz dediler

Selam Canım , sizin sperm sayınız düşük evet ama ileri hız ve morfoloji kötü değil. ( Sayıyı arttırmak için ilaç takviyesi alabilirsiniz )

Başka bir doktorlada görüşmenizi öneriririm.

Ben de erdem hastanesinde görüşme yaptım. Bir çok yerler görüştüğüm için orası içime sinmedi açıkcası.

Tek doktor görüşmesi ile kalma . Hiç gitmeden bile telefonla bilgi veren hastaneler var.

AŞılama yaptrmadan tüp bebek raporunuz onaylandı mı ?

Evet testimizi erdem hastanesinde vermistik onlar zaten direk tüp bebek dedi ama bn zeynep kamile gidiyorum orda ki doktorlar da aşılama için yeterli dedi kafam çok karışık bu ay aşılama yaptırdık daha henüz sonuç belli değil bakalım
Eşimde urolojiye gidip muayene olmadı gitmek istemiyor zaten tedavi oluyoruz diyor ama gitse dedğiniz gibi belki ilaç felan verirdi doktor

Keçiboynuzu pekmezi ver canım.
Bildiğin sağlam bı aktardan al.
Gitmek istemeyen adamları anlamıyorum ya bize acı çektirmekten başka birşey değil yaptıkları

Keçiboynuzu pekmezi ver canım.
Bildiğin sağlam bı aktardan al.
Gitmek istemeyen adamları anlamıyorum ya bize acı çektirmekten başka birşey değil yaptıkları
Ilk aşılama oldu tutmazsa bi aşılama dan sonra tüp raporu alıcam devlette isler daha da uzuyor git gel evrak işleri
Pekmez sevmiyor ama keçiboynuzu alıp serbet gibi kaynatıp iciricem

Ilk aşılama oldu tutmazsa bi aşılama dan sonra tüp raporu alıcam devlette isler daha da uzuyor git gel evrak işleri
Pekmez sevmiyor ama keçiboynuzu alıp serbet gibi kaynatıp iciricem

sakin yapma . Kan tahlillerine göre önemli bu ..

Keçiboynuzu pekmezi ters tepebilyiormuş.

Canim benim iki aşılama olmama rağmen devlete gidemedim zaman kaybı çok oluyordu. Mecbur özelde hallettik ve malesef ilaçlar o kadar pahalı ki iki ilacima 3500 tek seferde verdim ve diğerlerini söylemiyorum bile . Allah yardımcımiz olsun inşallah

Ben iki kutu bitirdim 3. De yazdı kullandım ve diğer ilaçlarda var

Kızlar birsey sorucam .
Kendi imkanlarımızla tüp bebek yaptırsak tutmazsa ikinci için rapor çıkarmak istesek yine 2 aşılama şartı olur mu ?

Tüp bebek için hangi devlet hastaneleri varmış hatırlıyor musunuz. Bende bir devlet hastanesine randevu aldım aşılama ve tüp bebek yapıyorlar mı bilmiyorum hiç

Üniversite hastanesi araştırma hastanesi olmasi lazim hangi ildesin S Sedabag
İstanbuldayım beni Fatih devlet hastanesine aldım araştırma hastanesi. Kısırlık tedavi bölümüne. Pazartesi gideceğim. Özel hastanelerden verim alamadım. Birde devlet deneyeceğim. Özeller daha ilgilidir daha profesyonel diye düşündüm ama yanıldım. Doktorum bana bugün kullanmaya başlamam gereken ilaçı unuttu mesela. Bir de normal bir şey gibi ay yeni fark ettim yarın başla artık diyor. Şaka gibiler

Merhaba, bende cam sakura şehir hastanesine gidiyorum basaksehirde devlet.bu ay tedavim başlayacak Allah izin verirse genel olarak memnun kalmış çoğu kişi bende bu sürece kadar güzel ilgilenildigini düşünüyorum.isterseniz değerlendirebilirsiniz diye yazayım dedim.

Malaesef devlat hastaneleri cok traji komik seyler yasaniyor benim 3uncu denemem 3u de devlette ve bu son hakkim hakkimizda hayirlisini nasip etsin allah P Papatyamnm

Teşekkür ederim ben oraya da baktım ama randevu yoktu. Nasıl düşünebildiniz. Orada kısırlık tedavi ve tüp bebek birimi var mı canım. Yoksa sadece kadın doğum bölümüne mi randevu aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…