• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek ve Rapor Yeni Yasa ❗❗

Merhaba. Rapor çıkarıldığında sgk, hastane masraflarına da yardımcı oluyor mu yoksa sadece ilaçları mı ödüyor? İlaçların hepsini mi ödüyor yoksa bir kısmını mı karşılıyor acaba? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
İlaçlarn %80 ücretini ödüyor , özel hastanelerde de anlaşması varsa bir miktar indirim oluyor.

Tüpleri olmayan hastalar ne yapacak böyle yasa cikaranlari Allah'a havale ediyorum Allah görsün bu mübarek günde dalga geçiyorlar bizimle heralde

Tup bebek raporun var ken ilac raporunu tedaviye basladigin yer vermiyor mu canm bende bahceci umuta gidicem rapor hakkim var birde giresundan gidicem ben tubal faktorum ameliyat raporum var elimde oradaki hemsire bana iste ayriyetten tup raporunu getirmen gerekiyor elinde bir kagidin olmasi lazim dedi simdi diyelim ki tup bebek raporunu aldim gittim burdan giresundan gidicem ben tekrardan tedaviye baslarsak ilac raporu icin baska hastane mi arayacagim oradan onaylanmiyor mu ilac raporu sgk anlasmalri ne ise yariyir cevablarsaniz sevinirim az kaldi benimde ikk muayneme
Malesef tubal faktör bile olsa iki aşılama şartı istiyorlar.bende aynı durumdayım iki tupumde yok ama komik bir şekilde iki aşılama yap gel diyorlar bana. Böyle yasaya yazıklar olsun ne diyelim ki

Bu hastane hala mı aynı ya,2012 de gitmiştim sorun bell.Hiçbir tahlili kabul etmemişlerdi. O kadar üzülmüştüm ki, hastane tıklım tıklım dolu hala gözümün önünde o görüntü.O hali görünce çıktım ordan bir dahada gitmedim oraya adını bile duymak istemediğim bir yer.Ama bu kadar zor olmamalı ya insanların zaten psikolojik olarak içinde bulunduğu durum ağır birde bu engeller bitiriyor insanı, Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın

Merhaba Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bende çam ve sakurada 2 asilama oldum 3.asilamam iptal oldu yumurta erken çatladigi için muzaffer zeki duman hocadan Allah razı olsun çok iyi ilgilendi sağ tüp de problem var laparoskopi olup tüp bebek yapılacak dedi tüp bebek için rapor çıkarmak çok zor diye duydum özellikle çam ve sakurada çok oyaliyorlar deniliyor burak hoca varmış tüp bebekte hiç tavsiye etmiyor kimse siz burak hocanın hastası mısınız acaba bu konuda bilgi verebilir mısınız 😊

Merhaba Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bende çam ve sakurada 2 asilama oldum 3.asilamam iptal oldu yumurta erken çatladigi için muzaffer zeki duman hocadan Allah razı olsun çok iyi ilgilendi sağ tüp de problem var laparoskopi olup tüp bebek yapılacak dedi tüp bebek için rapor çıkarmak çok zor diye duydum özellikle çam ve sakurada çok oyaliyorlar deniliyor burak hoca varmış tüp bebekte hiç tavsiye etmiyor kimse siz burak hocanın hastası mısınız acaba bu konuda bilgi verebilir mısınız 😊
Merhaba, bende muzaffer hocayla işlemlere başladım tüp bebeğe başlayacakdim rapor falan hepsini hallettim adetimi beklerken gebe olduğumu öğrendim 🥰🤲öyle çok zor falan değil korkutma kendini ben cikartmisdim dediğim gibi her tabiki öyle çok basit bişey de değil toplam 4 bölümden tüp bebek yapabilmeniz için onay alman gerekiyor.beni ilk 14 Eylül'de tüp bebeğe yönlendirdi muzaffer hoca o gün başlıyor rapor çıkartma işlemin ilk hafta 3 bölüme ayrı gunlerde gidip muayene oluyorsun, ikinci haftada sonuçların için gidiyorsun ve sonuçlarında sorun yoksa tüp bebek birimi sana imza kağıdı veriyor doktrolara imzalatiyosun.anestezi var birde orayada MHRS den randevu alıp anestezi alabileceğine dair onay alıyorsun toplam 4 bölüm.imzalattigin kağıtları tüp bebeğe teslim ediyorsun onayın oluyor sonra ilk adetle başlıyorsun tedaviye.12 Ekim'de raporum hazırdı benim, adetim yeni bittiği için kasım reglimi bekledim ama adet olmayınca tedaviye gerek kalmadı şükür 🤲

Merhaba, bende muzaffer hocayla işlemlere başladım tüp bebeğe başlayacakdim rapor falan hepsini hallettim adetimi beklerken gebe olduğumu öğrendim 🥰🤲öyle çok zor falan değil korkutma kendini ben cikartmisdim dediğim gibi her tabiki öyle çok basit bişey de değil toplam 4 bölümden tüp bebek yapabilmeniz için onay alman gerekiyor.beni ilk 14 Eylül'de tüp bebeğe yönlendirdi muzaffer hoca o gün başlıyor rapor çıkartma işlemin ilk hafta 3 bölüme ayrı gunlerde gidip muayene oluyorsun, ikinci haftada sonuçların için gidiyorsun ve sonuçlarında sorun yoksa tüp bebek birimi sana imza kağıdı veriyor doktrolara imzalatiyosun.anestezi var birde orayada MHRS den randevu alıp anestezi alabileceğine dair onay alıyorsun toplam 4 bölüm.imzalattigin kağıtları tüp bebeğe teslim ediyorsun onayın oluyor sonra ilk adetle başlıyorsun tedaviye.12 Ekim'de raporum hazırdı benim, adetim yeni bittiği için kasım reglimi bekledim ama adet olmayınca tedaviye gerek kalmadı şükür çok

Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için biraz olsun derin nefes aldım çok sagolun 🙏

Arkadaşlar merhaba , hastaneden geldim ve çok moralim bozuk. Hikayemi şöyle anlatayım; çocuğumuz normal yollardan olmadığı için kanuniye başvurduk. Tetkikler yapıldı bende ufak bir polip vardı o alındı. Ama eşimin değerleri çok düşük. Adet iken gel dediler bugün gittim ve eşimin değerlerinden dolayı aşılama yapılamayacağını tüp bebek için de onların tedavi yapamadığını söylediler. Birkaç devlet hastanesi söylediler tüp bebek yapan buralardan birine git dediler. Aşılamaya başlarız diye evraklarım bile hazır gittim ve çok moralim bozuk. Cam sakuraya gitmeyi düşünüyorum. Bu süreç nasıl işliyor ne tavsiye edersiniz inanın eve geldim oturdum ağlıyorum Allahım herkese nasip etsin evladını kucağına almayı
Yazalı baya olmuş ne yaptınız acaba çam sakuradan bi sonuç alabildiniz mi

Kızlar merhaba ben de Bursa'da Uludağ üniversitesinden rapor çıkarmak istiyorum ama eşim azospermi o yüzden aşılamaya gerek kalmadan tüp bebek yapılacak devletten aldığımız raporu özelde kullanabiliyoruz değil mi? Bahçeciye girmeyi düşünüyorum orada rapor geçiyormuş çünkü
Baya zaman geçmiş ama ne yaptınız?rapor olduğu taktirde özelde fiyatlar ne kadar oluyor?bende bi problem yok eşimin sperm değerleri çok kötü 😢

Merhaba, bende cam sakura şehir hastanesine gidiyorum basaksehirde devlet.bu ay tedavim başlayacak Allah izin verirse genel olarak memnun kalmış çoğu kişi bende bu sürece kadar güzel ilgilenildigini düşünüyorum.isterseniz değerlendirebilirsiniz diye yazayım dedim.
Öncelikle geçmiş olsun bende çam sakuraya başlayacağım genetik testi verdik sonucundan sonra başlanacak siz memnun kaldınız mı 😢

Öncelikle geçmiş olsun bende çam sakuraya başlayacağım genetik testi verdik sonucundan sonra başlanacak siz memnun kaldınız mı 😢
Merhaba, öncelikle sakın olmaya çalışın az çok durumunuzu anlayabiliyorum benzer şeyleri yaşadım bende.ben cam sakurada tüm tahlillerimi işlemlerimi yaptırdım tüp bebeğe başlayacakdim Kasım basi olan reglimde fakat o ay gebe olduğumu öğrendim çok şükür.yani orda tedaviye başlayamadim ama genel olarak orda tedaviye başlayan tanıdığımda oldu memnunda kaldılar.tabiki rabbim bilir öncelikle neler olacağını.siz kendinizi strese sokmayaya ve sürece hazırlanmaya çalışın sadece, korkmayinda, bu yolda herşeye insan korksa bile koşarak gidiyor olsun diye umutla.korkulcak bişey yok o iğneler falanda incecik insülin ignesiymis.

Merhaba, öncelikle sakın olmaya çalışın az çok durumunuzu anlayabiliyorum benzer şeyleri yaşadım bende.ben cam sakurada tüm tahlillerimi işlemlerimi yaptırdım tüp bebeğe başlayacakdim Kasım basi olan reglimde fakat o ay gebe olduğumu öğrendim çok şükür.yani orda tedaviye başlayamadim ama genel olarak orda tedaviye başlayan tanıdığımda oldu memnunda kaldılar.tabiki rabbim bilir öncelikle neler olacağını.siz kendinizi strese sokmayaya ve sürece hazırlanmaya çalışın sadece, korkmayinda, bu yolda herşeye insan korksa bile koşarak gidiyor olsun diye umutla.korkulcak bişey yok o iğneler falanda incecik insülin ignesiymis.
Çok teşekkür ederim ama hamile kalmam imkansız 😭 eşimin sperm testi sonucunda hiç sperm çıkmadı 😭 mecburuz tüp bebek denemeye

Teşekkür ederim ama hamile kalmam imkansız 😭 eşimin sperm testi sonucunda hiç sperm çıkmadı 😭 mecburuz tüp bebek denemeye
Olsun vardır bununda bir hayri belki doğal yoldan öğrenmeden çok daha fazla zaman kaybedebilirdiniz haberiniz olmadan.tup bebek cok korkunc bişey değil öncelikle.evet toplum olarak ilk duyunca bir kötü etkileniyoruz vs bende ilk agladim ettim inanmak istemedim vs.banada doğal olmaz diyen doktor olmusdu ama kısmet rabbim nasip etti.dogal olmazsada tüp olur hayırlısıyla.oncelikle bu fikre yavaş yavaş alışın sonra inanın gerisi gelir.

Back