Hayırlı akşamlar yazdığını okudum ve sana cevap yazmak istedim öncelikle sakın moralini bozma senin için ne hayırlısı ise Rabbim nasip etsin bu süreçlerde moral çok önemli biliyorsun aşılama iptal olup bence tüp bebeğe geçmen daha avantaj benimde ilk aşılamam tutmadı 2. Icin cam sakura ya başvurduk hersey yapıldı Allah razı olsun doktorumdan aşılama ile vakit kaybetmeyip bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi benim rezerv az ve eşimin de degerler sınırda çıktı yaşımda 36 biz tüp bebeğe gittik gerekli belgeler verildi dosyamız açıldı kurul için gezdim imza topladım çok şükür raporum çıktı 1 eylülde transfer oldum ve Rabbime binlerce kere şükürler olsun dün pozitif haberini aldım ben çok memnun kaldım doktorumdan hemşirelerden inşallah sende iyi insanlara denk gelirsin işin gücün rast gider git bi görüş tüp bebekle randevusuz bakıyorlar seni yonlendirirler evrakların hazır tüp bebek için uygundur diye yazında varsa kurul için başlarsın canım canını sıkma moralini bozma Rabbim herşeyin hayırlısını vakti zamanını bilir geç olsun güç olmasın Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tez vakitte yaşatsın
olurda çam sakuraya başlarsan sormak istediklerini cevaplarım
eğer infirtelite bölümüne yollarlarsa tüp bebekten önce randevusuz bakmıyor orası sen şimdiden randevu bak doktor muzaffer zeki duman çok iyi bi doktor boşluk bulursan ondan randevu alırsın zaten oda elindeki dosyalara bakıp seni gerekli görürse tüp bebeğe yönlendirir.. bol şanslar içini ferah tut