Tüp Bebek ve Rapor Yeni Yasa ❗❗

Kızlar ben de aynı yaşadım 2 gün önce. Ama benim 2 tane aşılama var. Neyse anlatayım . 14haziranda tedavi başladım .25 haziranda opu oldum. Raporum vardı çünkü raporlu ilaçları aldım . Hem daha önce rapor bakınca e nabızda 6 ay biliyorum çıkartıyorlar. Neyse opu dan sonra doktor 2 adet ile gel . Ağustosta gittim rahim tam temezlememiş iptal oldu. 1 ay daha uzattık. Eylül adet ile gene gittim. Bu sefer her şey iyi estrofem devit 3 yazdırdı reçete. Ben eczaneye gidiyorum direk diyorum raporum var. Adam bakınca diyor 64tl alla alla dedim niye o kadar fiyat çıktı . Tekrar diyorum raporum var bakabilir siniz . Dedim tedavi görüyorum . O diyor siziniz rapor Temmuzda bitti. Ben şok oldum. Nasıl yani?o bana evrak çıkardı evet 22.06-22.07 yazıyor. Tüp bebek rapor 1 ay nasıl olur???ilaçları ben tabiki aldım çünkü hemen kullanmak lazım . 22 Eylül kontrol var gidecem hastaneye sorucam bu ne saçmalık oldu

Hayırlı akşamlar yazdığını okudum ve sana cevap yazmak istedim öncelikle sakın moralini bozma senin için ne hayırlısı ise Rabbim nasip etsin bu süreçlerde moral çok önemli biliyorsun aşılama iptal olup bence tüp bebeğe geçmen daha avantaj benimde ilk aşılamam tutmadı 2. Icin cam sakura ya başvurduk hersey yapıldı Allah razı olsun doktorumdan aşılama ile vakit kaybetmeyip bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi benim rezerv az ve eşimin de degerler sınırda çıktı yaşımda 36 biz tüp bebeğe gittik gerekli belgeler verildi dosyamız açıldı kurul için gezdim imza topladım çok şükür raporum çıktı 1 eylülde transfer oldum ve Rabbime binlerce kere şükürler olsun dün pozitif haberini aldım ben çok memnun kaldım doktorumdan hemşirelerden inşallah sende iyi insanlara denk gelirsin işin gücün rast gider git bi görüş tüp bebekle randevusuz bakıyorlar seni yonlendirirler evrakların hazır tüp bebek için uygundur diye yazında varsa kurul için başlarsın canım canını sıkma moralini bozma Rabbim herşeyin hayırlısını vakti zamanını bilir geç olsun güç olmasın Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tez vakitte yaşatsın olurda çam sakuraya başlarsan sormak istediklerini cevaplarım eğer infirtelite bölümüne yollarlarsa tüp bebekten önce randevusuz bakmıyor orası sen şimdiden randevu bak doktor muzaffer zeki duman çok iyi bi doktor boşluk bulursan ondan randevu alırsın zaten oda elindeki dosyalara bakıp seni gerekli görürse tüp bebeğe yönlendirir.. bol şanslar içini ferah tut

2 Aşılama şartı çıkmış.
Diyorum Raporum var. Onaylanmış.
O da geçersiz işe yaramaz dediler.
Dr aşılama tutmaz dedi diyorum yapacak birşey yok diyorlar
Senin durumun biraz karışık olmuş canım evet 2 aşılama 3 yıl evlilik şartı var fakat bazı durumlarda bu şartlar sayılmayıp direk tüp bebek yaptırabiliyorsun sonuçta senin raporun çıkmış demekki tüp bebeğe uygun görmüşler saçma olmuş iptal etmeleri anlayamadım bende hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gereken başvuru ve şikayetleri yapacağım. Şuan tedaviye başladık ve günlük 955+100 TL lik ignem.var inşallah haftaya kadar herşey yoluna girer ve gerek kalmaz o ignelere.

Gereken başvuru ve şikayetleri yapacağım. Şuan tedaviye başladık ve günlük 955+100 TL lik ignem.var inşallah haftaya kadar herşey yoluna girer ve gerek kalmaz o ignelere.
Inşallah canım Allah kolaylık versin tedavin hayırlı olsun canını sıkma moralini bozma Rabbim büyük sen gerekli başvuruları yap

Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah. Çok teşekkür ederim. Bana tüp bebek için başvur dedi kanunideki doktor. Randevulara baktım ama randevu gözükmüyor hiç. Önce infertiliteye mi gitmeliyim direk tüp bebek için mi gitmeliyim bilmiyorum kafam karıştı. Aradım randevulu bakıyorlar tüp bebek için dediler ama siz de randevusuz bakıyorlar demişsiniz yarın gitsem mi acaba. Bende bir problem yok gayet normal herşey ama eşimin değerleri çok düşük o yüzden aşılama yapmıyoruz bu durumda dediler

Zaten bu git geller yoruyor insanı. Olsa bitse bu kadar yıpranmaz insan. Marttan beri daha yeni olmaz dediler git gel sürekli ömrümü yediler

Amin Allah razı olsun darısı size inşallah ben ilk infertilite bölümüne randevulu gittim orasi beni tüp bebeğe yönlendirdi randevusuz başladım belki siz kanuniden yönlendirildiniz ya acaba randevumu gerekir çok emin değilim siz isterseniz ön bilgi alın gidip ordakiler sizi yönlendirir eş kaynaklı ise ve düşükse aşılama zaten yapmazlar tüp bebeğe başlarsınız Allahın izniyle inşallah ilk denemede pozitif haberini alırsınız Rabbim yolunuzu açık etsin

Amin inşallah Allah razı olsun. Çok sevindim sizin adınıza darısı biz olmayanlara inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun. Çok sevindim sizin adınıza darısı biz olmayanlara inşallah
Amin inşallah Rabbim çok aratmadan dileyen emek eden herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah benimde sağlıklı bir şekilde devam eder

Esinizin degerleri nasil acaba bnde zeynep kamile gidiyorum bnde hic bi sorun yok ama esimin sperm sayısı 5 milyon sizin pazartesi günü aşılama yapilcak değeriniz kaç acaba aşılama olmaz dediler

Eklentiler

• 20210703_125957.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar merhaba ben de Bursa'da Uludağ üniversitesinden rapor çıkarmak istiyorum ama eşim azospermi o yüzden aşılamaya gerek kalmadan tüp bebek yapılacak devletten aldığımız raporu özelde kullanabiliyoruz değil mi? Bahçeciye girmeyi düşünüyorum orada rapor geçiyormuş çünkü

Esinizin degerleri nasil acaba bnde zeynep kamile gidiyorum bnde hic bi sorun yok ama esimin sperm sayısı 5 milyon sizin pazartesi günü aşılama yapilcak değeriniz kaç acaba aşılama olmaz dediler
Merhaba, bize de aşılama olmaz dediler. Başakşehir cam sakuradan randevu aldım tüp bebek için pazartesi gideceğiz ne diyecekler bilmiyorum şuan süreç hakkında bir fikrim yok siz ne yaptınız ?

Evet kullanılıyormuş, bende bahceciye sordum kullanılıyor SGK indiriminden yararlanabiliyorsunuz o şekilde dediler

Merhaba, bize de aşılama olmaz dediler. Başakşehir cam sakuradan randevu aldım tüp bebek için pazartesi gideceğiz ne diyecekler bilmiyorum şuan süreç hakkında bir fikrim yok siz ne yaptınız ?

AŞılama yaptrmadan tüp bebek raporunuz onaylandı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…