Tüp Bebek ve Rapor Yeni Yasa ❗❗

Tesşekkür ederim ben oraya da baktım ama randevu yoktu. Nasıl düşünebildiniz. Orada kısırlık tedavi ve tüp bebek birimi var mı canım. Yoksa sadece kadın doğum bölümüne mi randevu aldınız?
İnfertilite diye bir bölüm var direk ordan randevu aldım kadın doğumun alt bölümü gibi muzaffer zeki duman doktorun adı.o zaten hangi işlemi uygun goruyorsa yönlendiriyor tüp bebek bölümü var zeki hoca yönlendiriyor rapor işlemleri için.randevu biraz zor bulunuyor ama bulduğunuz ilk tarihe alın regl falan beklemeyin dusuremezsiniz.sonrasinda zaten çoğunluk onlar yönlendiriyor randevuya gerek kalmıyor.

Kuzum evet infertilite bölümü varmış şimdi yine baktım sistem randevu vermiyor dolu diyor. Randevu düşürtmediğim için nasıl yardım alabilirim onlardan kime söyleyebilirim bunu
Devlette 3 hakkiniz var evet tup bebek tedavisi
yaa bilmiyordum. İnaşşalah hakkın güzel sonuçların canım. Rabbim sesimizi duysun. Ben hala reglemi bekliyorum. Çam sakura hastanesine randevu düşmüyor mecbur Eyüp devlette gidicem Pazartesi bakalım ne diyecekler aşırı merak ediyorum hemen aşılamaya alırlar mı acaba 3 yıllık evliyim dediğimde

Sürekli bak canım muhakak çıkıyor hatta talep oluştur MHRS den ben o şekilde aldım.randevu açılınca mesaj geliyor telefonuna.asilama ya şöyle alırlar onuda cevaplim.rahim filmi çektir derler amh testi yaparlar ayrıca hormonları tabiki.smear testi alırlar, eşinden de sperm testi bunların hepsi var ise 3 yıldır evliyim dediğinde evraklarının sonucuna göre işlem yaparlar.

Canım merhaba. Çam sakurada rapor mu çıkardınız nasıl başladınız tedaviye rapor için ne istediler

Canım merhaba. Çam sakurada rapor mu çıkardınız nasıl başladınız tedaviye rapor için ne istediler
Merhaba, evet rapor çıkarttım ilk adetimle tüp bebeğe başlayacağız nasipse.ben rapor çıkartmak istiyorum vs gibi gitmiyorsunuzda doktor uygun görürse karar veriyor.amh testi rahim filmi sperm testi smear testi adetli hormon sonuclari hepsini inceliyor doktor muayene de ediyor.(infertilite bölümü muzaffer zeki duman)bu 3 unden herhangi birinde raporu cikartabilcek şartı sağlıyorsaniz.direk tüp bebek bölümüne yönlendiriliyor.yok saglanmiyorsa o zaman 2 kere aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek için rapor çıkartılıyor.rapor içinde dahiliye genel cerrah psikiyatri ve anestezi bölümlerine gidip gerekli testler tetkikler yapılıyor onay alınıyor sonra gerekli evrakları tüp bebek bölümüne teslim ediyorsunuz dosyanız açılıyor tedavi o şekilde başlıyor.

Anladım canım çok teşekkür ederim. Peki süreç hızlı ilerliyor mu? Başakşehir bana bu aya uzak sürekli git gel olması mı lazım

Anladım canım çok teşekkür ederim. Peki süreç hızlı ilerliyor mu? Başakşehir bana bu aya uzak sürekli git gel olması mı lazım
Süreç biraz şans kısmet işi.birde bilgili olmak lazim düşünürsen ben sana yardımcı olurum herşeyi anlatırım daha kısa süreçlerde halledersin.banada hastane bayağı uzak git gel oluyor mecburen.cunku her bölüme ayrı günlerde gidiyorsun ayrı ayrı onay alıyorsun.ben 14 eylulde tüp bebek bölümüne girdim 12 Ekim'de herseyim hazırdi, reglim olsaydi hemen baslancakdi ama yeni regl olmusdum şimdi gunumu bekliyorum.en uzun zamanını harcayabilcek olan şey meme ultrasonu istiyorlar randevu bulması biraz zor oluyor ama onunda takdigi var

Amin insallah hepimiz hakkinda guzel.sonuclar nasip etsin rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile

Sen galiba çözmüşsün canım bu işi benim önce iki aşılama olmam lazım rapor için nerden nasıl başlayacağımı inan bilmiyorum

Sen galiba çözmüşsün canım bu işi benim önce iki aşılama olmam lazım rapor için nerden nasıl başlayacağımı inan bilmiyorum
Öyle oldu galiba aşılama da rapor vs işleri kolay sanırım 1 günde çıkartıyorlar.onemli olan doktorun ona karar verip seni adetinle çağırması gerisi kolay.

P Papatyamnm selam canim infertilite den muzaffer beye şu an randevu var hemen bakarsan alabilirsin kapanana kadar.tesadufen gördüm bende.

Tüp bebek raporu almak için 2 aşılama yaptırmak gerekiyor ya , bu iki aşılamayı özel hastanede iğneli yaptırsak kabul ediyorlar mı ? Yoksa illaki zeynep kamilde mi yapılmalı ?

Direkt tüp Bebek raporu cikarmak için 2 sart aranıyor, kadında amh düşüklüğü ,erkekte azospermi olayı

Önceden sperm sayısı 5 milyon altı olan hastalarda direkt tüp bebe raporu alabiliyordu,bu mevzuat değişikliği yüzünden ,sperm dusuklugunde malesef 2 aşılama şartı cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…