• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pınk cım bol bol dua ile aşacaz inş sıkıntıları herkes için inş guzel bı yıl olur arasırada olsa gırelım de bırıbırımızı unutmayalım .....bırbırımızdeb-n dualarımızı eksık etmeyelım .....hayırlı akşamlar canım kukacım sende habersız koma canım buraları inş herşey çok guzel olacak dua ile............

Sevgili ayni kaderi paylasan arkadaslar hepinize yardima cok ihtiyacim oldugu zaman fikirlerinizi paylastiginiz hatta kalpten paylastiginiz icin hepinize ayri ayri olarak tsk ederim! herkeze Allah yardimciniz olsun! Ins tup bebege girecekler iyi sonuclarinizi vererek sevindirecek diye bekleyecegim...Pariscigim sana da bize de Allahim bir mucizesi ile cocuklu olalim bunun icin bol-bol dua edecegim hepinizi opuyorum..Kalbim dualarim sizinle birlikte...Allahtan cocuk isteyen herkeze nasip etsin!

Mumi biz depresyona girdigimiz zaman buyuk yardimi olmustu simdi kendisini cok merak ediyorum...

el-muallim guzel dualarin her zaman kalbimde olur...

pink pose ins biran once tedaviyi baslarsin.

pariscigim Allahtan umut kesilmes...

Bildiginiz gibi evlatlik hakkinda ozellikle dini acidan onemini ogrenmek icin sizlerden yardim istemistim...Allahim bir melege bize gonderdi bu aylar sizlerle bulari paylastim...Cocugu geri verecegiz ver,meyecegiz diye kafayi baya yorduk suan rahatiz kafamiz iyi aile gibi olmaya adiklar atacagiz...Dedigimiz gibi cocuk hayirli olarak buyuyup kendi ayaklarinin uzerine durabilse biz icin mutluluk budur...Allahim kendi cocugumuzu nasip eder diyen umut icindeyim...Cocuk aldigimiz icin pisman degiliz...Arada buyuk sorunlar oldu ama galiba suan asabildik..

Ileride bizimle kalir yada alirlar onemli degil onemlisi evde kosan birisi oldu ondan buyuk dersler aldik...Bu yuzden Allaha cok sukur edecegim..Hepinizi opuyorum...Ozelden veya ziyaretci msn gorusuruz! Allaha emanet olun!

Sizlere elimden geldigi kadar yardim edecegim... Paris senin problemini duyunca kalbten cocugu olsa istemistim o zamanlar kendi problemlerimi unuttmustum Inan ki bir kapi kapanirsa ikincisi acilir...

Kizlar herseyin hayirlisi Allahtan umutlerimizi sonuna kadar kesmeyelim....Stres yapmayin bol-bol dua edelim...

selam pınk galıba herkes dınlenmede sen nasılsın canım tedavı olacakmıın bu kış inş kuka da guzel haber verır bıze rabbım tum ısteyenler guzel bebişler versın bu yıl .............

kizlar iyi aksamlar! Pariscigim ozlemenize cok sevindik...Sizlerin iyi oldugunuza sevindim

El-muallim canim amin amin amin!

Pink-posecigim gecmis olsun! hayilisi diyelim...

herkeze goruzmek uzere!

ne guzel sızı görmek buralarda ................herkese çok guzel geceler ..........ve gunler dostlar..........dua ile..............

hayırlı geceler..........herkese canım sen de kendıne iyi bak kukacım inş ıyıleştın .............herşey guzel olacak inanın dostlarrrrrrrrr

pink-rosecim nasilsin? yeni konu acagagiz orda bulusalim demistik Paris acacakti bulamiyorum..Sukur iyiyiz yaptigim birsey yok zaman ise gecip gidiyor? hayirlisi.
Artik buraya kimse ugramas galiba.....Gorusmek uzere!

canım selam evet parıs açacaktı ama olmadı ...olmazsa bırınız açsın yenı farklı özletmeyın kendınızı ............parıs canım aç bı tane farklı ols .canım kuka nasılsın kendıne iyi bak .herşey çok guzelş olacak .........hepimiz için yenıden umut dolu olalım yenıden tutunmak için bır sebep bulalım .sağlıklıyız asında bu bıle yeter ranbbım yardımcımız ols .........bebişlerınız gelsın inş sırayla...................

Valla açtım ama konumu kapatmışlar :)) napalım kısmet insanlar bizim durumumuzu yaşamayınca anlamadan yargıda bulunuyorlar...allah gönlüne göre versin herkezin hadi siz açın bi konu hevesim kaçtı

canım ya hevesın kaçmasın farklı bır şey aç işte .............ama haklısın canım başına gelmeyen bilemez ............rabbım herkese en guzelini yureğıne göre nasip ets...........kendıne iyi bak ...........ben bakıyorum açım dıye.. orda yazışalım inş...kukacım kendıne sende iyi bak herşey inş çok guzel olacak..umutlarımızı yıtırmeyelım..inş rabbım guzel bı kapı açacaktır..............

yanlış olmuş ben bakıyorum açın dıye ...........olacak ...sızı beklıyorummmmmmm

selam canım artık bu topıge kımse uğramıyı yenı açılsın dendı ama kımsede yenı açmadı buraya yazmaya devam edlım olmazsa herkes ıyı gunler .................

ya parıscım nerden cıktın.............burası terkedıldı dıye kıse uğramıyo canım ya......kukanında işlerı varmış.........sen nasılsın canım naıl gıdıyooo..tedavı oldunmu....inş arkadaşlar yenıden gelır buraya .................ben de özledım.............kendıne ıyı bak

Back