• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OOO Terkedilen sayfaya nihayet birileri uğradı :)) yalnız uğramıyorsunuz bende uğramıyorum bak son mesaj tarihlerine...cnm benim tedavi şansı çok zorr :( yani umutsuz :1no2:

meraba parıscım................nasılsın....ya ne demek umutsuz.............neden canım nasıl......inş umutsuz dedığın anda umut olur herşey .......inş olur canım ya .....bak neler neler oluyoo....olmaz dıyenlerın guzel haberlerı var.................inş olur tedavı oldunmuku .....kesı n ne dıyor doktorlar................umudunu yıtırme canım kendıne ıyı bak.................
kımse yok burada ..bu sayfa unutuldu kuka yenı açılır dıye bekledı ama olmadı galıba ..bence yıne burdan haberleşelelım kukada yenıden yazar buraya..........pink nasıl acaba.........rabbım bu yılı bızlere hayırlı ve bereketlı kılsın inşş canımmmmmmmmmmmm

OOO Terkedilen sayfaya nihayet birileri uğradı :)) yalnız uğramıyorsunuz bende uğramıyorum bak son mesaj tarihlerine...cnm benim tedavi şansı çok zorr :( yani umutsuz :1no2:

Allah'a zor diye birşey yok paris cim. sen çok güzel dua ediyorsun ki yaradanda senin isteğini erteliyor. o her duayı beğenmezmiş canım. kulunun kalpten temiz isteklerle ona yalvardığını çok beğenirmiş.ki kulum huzuruma gelip bir daha dua etse diye ertelermiş. ve o kulu içinde hayırlı zamanı beklermiş.rabbim seni ne kadar çok seviyor parisim. sen dualarına devam et hatta sabah vakti meleklerin yeryüzüne indiği saatte etki rabbim için ayakta olduğun vakit herkesin uykuda olduğu vakit senin dua rabbime daha tez ulaşsın.
geçen sene senin gibi bir umutsuz vardı olmaz diyordu. doktorlarda umutsuz diyordu. belki tanırsın Darkinlife diye bir arkadaş. şimdi bir kızı var Allah bağışlasın.

Son düzenleme:
Canım bende bu konuyu cok dusundum.Aceba evlatlık mı alsam dıye yakınlarım bana dedı kı:dını acıdan kız cocuk alırsam kocama harammıs,erkek cocuk alırsam da bana harammıs dedıler.Fakat ben ınanmıyorum.O gozle bakmadıktan sonra onu kendı evladımmış gıbı benımsersem sanmıyorum haram olsun.Cok cahılce bır dusunce bu.Ben son bırkez daha tup deneyecegım sonra olmazsa evlatlık sahıplenecegım.Ben zaten cocuk gorunce kımın olursa olsun dayanamıyorum.Cok sevıyorum.Hetr cocuk benımmıs gıbı gelıyor ve kanım kaynıyor.Insallah gerek kalmaz da bebısım olur.Kızlar kımsenın doldurusuna gelmeyın.Oksuz bır bebegı sahıplenmek cık sevaptır,bence.Herkese tavsıye ederım.Nasıl bır fakıre yardım edersın buda oyle bırsey sızler benım dert ortagımsınız.Hepınıze selamlar optum.kaydirigubbakcemile3a.s.

Selam arkadaslar bizimde durumumuz umutsuz bizde evlatlik almayi istiyoruz ama bu karar beni cok korkutuyor bilmiyorum Allah Hepimize hayirli evlat nasip etsin. oz yada uvey farketmez hayirli bir evlat olur insallah

hoşgeldınnnnn...................ya ne guzel yavaş yavaş gelenler artıyooo..........canlanıyoo burası........canım nasılsın nasıl gıdıyooo tedavı varmı.................inş herşey yolundadır............kukacım da gırse ne ıyı olur.....
arkadaşlar rabbım herkese kendı evladını nasıp ets ama evlatlık almak ısteyenler de inş guzel bebişlerıne kavusur rabbım kolaylıklar versın herkese ....ıyı kararlar versın bu yolda bu ımtıhan zor elbette.............bu hayatın tatlı belaları onlar......rabbım inş tum arzu edenlerı anne yapsın ......bu yıl bereket getırsın bızler.e.......................

kızlar konuyu okudum bu konu hakkında bilgi vermek istiyorum ama yinede en iyisi bir alime sormak.dinimizde evlatlık sadece kendi kardeşinin oğlunu[erkek olduğu için eşine haram olmuyo)yada eşinin kardeşlerinden kız olanları alabiliyosun kızlar birde şu yönden düşünün hiç tanımadığınız annesinin babasının nasıl olduğunu bilmediğiniz bi çocuk ya kötü olursa illaki karakteri anne ve babasına çekecektir bu konuda gerçekten çok iyi düşünmek gerekiyor.allah yardımcınız olsun.rabbim inşallah evletlığa gerek bırakmadan hepinize evlet verir.bende mayısta 3.denememi yapıcam dua edin:Saruboceq:

Allah herkesin gönlünden geçtiği gibi versin inşallah....

bende düşünüyorum anne olamazsam eğer ama eşim istemiyor,

onu çok seveceğime eminim tek korkum büyüdükten sonra gitmesi veya elimden alınması ,belki bunları düşünmek için erken belki kaderimde kendi çocuğum var bilemicem ama Asla demiyorum evlatlığaa...

yurt disinda evlatlik alanlar cok fazla ve cocuklar gercek anne babasi olmadikalrini önceden biliyorlar

sunu unutmayalim bir biyolojik ebeveyn vardir birde sizi canindan cok seven alip sizi büyüten yediren iciren sosyla yapinizi kisiliginizi veren yada yardimci olan bir aile vardir.

ne demek karakteri annesine babasina cekecek hic bir bebek kötü olarak dogmaz ancak hayat sartlari ve cevrenin cok büyük bir etkisi vardir.Cok mükemmel aileler vardir ama buna ragmen cocuklarda mükemmel olacak diye bir kaide olamaz

bir yerde okumustum "Yetişkinlerin hata ve günahlarından çocuklar asla mesul olamaz."

ne demek haram ya cok ayipladim gercekten insan biolojik evladi olmasada yetistirip büyütecegi emek verdigi cocuga baska gözle bakabilir mi?

Benim tanidigim biri var su an tabiki 47 yaslarinda ve 42 yasindayken anlattigina göre artik umudunu kesip diyorlarki biz bir cocuk istiyoruz madem olmuyor o zaman bir bebek evlatlik edinelim diye , zaman geciyor bir oglan cocugu evlat ediniyorlar inanirmisiniz bilelem ama üc dört ay sonra kadin hamile oldugunu ögreniyor ve kizlari oluyor inanin iki couklariyla cok mutlular

Demek istedigim insanin kaybedecegi bir sey yok daha cok kazanci var yerimseniben

yurt disinda evlatlik alanlar cok fazla ve cocuklar gercek anne babasi olmadikalrini önceden biliyorlar

sunu unutmayalim bir biyolojik ebeveyn vardir birde sizi canindan cok seven alip sizi büyüten yediren iciren sosyla yapinizi kisiliginizi veren yada yardimci olan bir aile vardir.

ne demek karakteri annesine babasina cekecek hic bir bebek kötü olarak dogmaz ancak hayat sartlari ve cevrenin cok büyük bir etkisi vardir.Cok mükemmel aileler vardir ama buna ragmen cocuklarda mükemmel olacak diye bir kaide olamaz

bir yerde okumustum "Yetişkinlerin hata ve günahlarından çocuklar asla mesul olamaz."

ne demek haram ya cok ayipladim gercekten insan biolojik evladi olmasada yetistirip büyütecegi emek verdigi cocuga baska gözle bakabilir mi?

Benim tanidigim biri var su an tabiki 47 yaslarinda ve 42 yasindayken anlattigina göre artik umudunu kesip diyorlarki biz bir cocuk istiyoruz madem olmuyor o zaman bir bebek evlatlik edinelim diye , zaman geciyor bir oglan cocugu evlat ediniyorlar inanirmisiniz bilelem ama üc dört ay sonra kadin hamile oldugunu ögreniyor ve kizlari oluyor inanin iki couklariyla cok mutlular

Demek istedigim insanin kaybedecegi bir sey yok daha cok kazanci var yerimseniben

Katılıyorum size Nice alimden zalim,zalimdende alim doğar diye bir söz vardır.

hayırlısı kızlar ALLAHIM hakkımızda hayırlı evlatlar hayırlı yazılar yazsın inş..güzel şeyler göstersin kötü hayırsızlarla karşılaştırmasın bizi ..amin..

bencede evlatlık alırken herkesten önce anne babalrı olarak söylenmesi gerekir yoksa toplumumuz bu konuda bilinçli değil okuldaki arkadaşları bile söyler...psikolog eşliğinde söylenirse daha da iyi olur bana sıcak geliyor bu fikir henüz yaşım 29 herhalde bi gün almak istesem vermezler dimi...

selam kuka selam paris selam el-muallim selam pink rose selam serife veeeeeeeeeee diğer arkadaşlar

bu sayfa terk edilmiş ben buradayım ama dönüşüm biraz buruk oldu yine başaramadım ve bebeklerimi kaybettim

selam canııııııııımmmmmmmmmm..............ne guzel suprız.................canım ya ...nasıl kaybettın....kaç aylıktılar.....uzuldum ya beugun çok uzuldum...............canım kendıne ıyı bakmaya çalış inş yenıden olur ne denılır k çok zor....canım kuka ıyı işlerıyle uğraşıyo...pınkcım buralarda imnş tedavı olacak...........bende başaladımtedavıye sonkez denıcem...........senın haberın bızı mutlı edecektı canım........................merak ta bırakma yaz................rabbım yardımcın ols............

bır gun ınş o guzel gelecek..............rabbım herkesın yardımcısı ols.........

bu sayfayı mumu yenuden açtı ama yıne kımse gelmez ....pınkcım canım sen nasılsın başlıyosun değıl mı inş başla rabbım yardımncın ol.........mumuya çuk uzuldum ....dıyorum iş hamıle kalmakla bıtmıyo ..elı yurğınde baklıyosun doğana kadar ama elden ne gelır ı .........rabbım cumlemızın yardımcısı ols kullareına acısın merhamet etsın............kuka vaktı olmuyo sanırım ....inş gırer buraya canlandırır burayı ....onu çok sevıyorum .........inş herkes mutlu olur bu yaz pınkcım kendıne ıyı bak canım.............dua ile

Back