Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım hakılısın kolay değil.............ama bışekılde ayağa kalıkman lazım toparlan canım yenıden dene ..inş rabbım bu kez sıkıntısız verır..............kolay mı canın dan can gıdıyo ama verende alanda o ne yapalım bı tanem.......ben şu an tedavıdeyım son kez denım dedım kısmet olursa ols olmazsa hıç olmazsa eşim denemedın demez......denedım olmadı derım içimde rahat edr..........senın olacak dıye sevınmıştık kuka solemıştı..............inş bır gun gelecek bebşiin canım..nerde yaptırmıştın tedavını
sen daha değerlısın unutma canım bende zor toparlamıştım kendımı gerçekten ......yaşamayan bılemez............ama bızım rabbımız var bızıı bızden daha ıyı bılen ve seven elbet bır hayır var cennette mutlaka karşılığı vardır canım...........kendıne bı zaman uğraş bul farklı şeyler bul ...unutmaya çalış unutulmaz ama uzerını ort...........bol dua ıle ...........
selam kızlar nasılsınız mumu cnm çok üzüşdüm hayırlısı olsun....pink kuka el muallim sizleri çok özledim...kukayla arada yazışıyoruz onu pek özlemedim de :)) artık girinde görüşelim yaaa
selammm sen nsılsınn ne guzell suprızzzzzzzzz.......................kukayla bende gorusuyooommm..........ben bugun transfer uoldum evdetyımmmm ...........kendıne ıyı bakk canımm bende ozledımmmm çoookkkkkkkkkkkkkkkkkk
Merhaba arkadasla yazilarinizi okudum sevindim tsk ederim. Allahim cocuk isteyen herkeze bu sevgiyi yasamayi nasip eylesin! Burda transfer olacak arkadasima Allah yardimci olsun diyorum.Evlat alacak arkadaslar gidip te arastirmadan alabileceklerini sanmiyorum.Dini de biliyorsunuz cocugun da gececegi dusunup tasinip bu karari aldiktan sonraki hersey kendilerine ay oluyor. Allah hepimizin yardimcimiz olsun!
Pink-rose tedavin nasil gidiyor nerdesin? haber ver! Pariscigim allahim yardimci olsun bu gunler de gecer gider...
El muallim canim Allahim bebislerni eine almayi nasip etsin!
Mumis seni gorunce cok cok sevindim hepimiz ariyorduk kizlardan hamis oldugunu duyunce dua ettik sevindik. Sana ne diyebilirim hamile kalmak nasil birsey diyorum kalip ta kaybetmek Alllahim yardimci olsun! Sen guclu karaktere sahipsin canim strese girme depressiyondan uzak ol demek isterim ama nasil onu da bilemiyorum sadece canim Allahim yardimci olsun demekten baska birsey diyemiyorum. Allahim bu gunleri cabul atlatmayi nasip etsin!
Hamile kalip 1- egil 2 degil birkac kere sonra kaybetmek kalbim gitti.Allah buyukturinsallah ileride nasip eder Bu gosterdigin sabrin meyvesini Allahim almayi nasip etsin!
Canim ozelden msn gonderemiyorum neden bir bakarmisin? Kendine iyi bak.
Aysenur hamil ekalip Allaha sukur bebisini eline alinca suklur ettik.Sen hamile kalinca Insallah herkez hamile kalir diye sevinmistim.Simdi muallim Allahim bebislerini eline almayi nasip etsin! Guzel dusunleim.Baska saremiz var MI?
Annem diyor cocugunun aglayisini uzuldugunu gorunce her anne elinde olsa herseyi yapardi ama Allah buyuktur diyor.Bizim uzuldugumuz annelerimiz kac kat yipraniyorlar. Sabir Allahim anneli-babali olmayi nasip etsin!
El-muallim canim amin amin amin! Ne kadar guzel bir dualar.Allah buyuktur. umutle gunlerim geciyor yeni de hakkimizda hayirlisi olsun!
Bu hafta misafirlerim evde degil ben de bu firsati faydalaniyorum. istemisin? hamilelik donem nasil gidiyor? Dr giriyormusun? Allahim bebislerini eline almayi nasip etsin! eline alarak guzel haberini vermeyi nasip essin! Gorusmek uzere canim
Mumis Allahim yardimci olsun! bu gunler arkada kalir.... zor .... Canim dr ne diyorlar? sebep ne olabilir. Kalbimden anne adayi olman icin dua edecegim zaten dualarimin icerisindesiniz....
El-muallim canim hamislik nasil gidiyor? Allahim bebisleri kucagina almayinasip etsin.
arka-arkaya hamile kalip bu gunleri arkada birakip Allaha sukur ederek bebisleri elimize alip sukur ederek bebislerimizin buyumesini konusmaya nasip etsin rabbim!
Allaha emanet olun! Lutfen kaybolmayin!
Paris nasilsin canim nerdesin kk sikildin mi? bizimle paylas
bekliyoruz
Butun vucudum maf oldu agri var hateketsizlikten kiloda aldim surekli oturdugum icin kalca ve bacak gunden gune gidiyor............Bu gidisle 90 kilo olurum...........
Kizlar kayolmayin lutfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allaha emanet olun! Paris hic ugramiyor?
canım kuka ıyıyım sagol............gelen gıden oluyo bu gunlerde.............zaten muhabbetımızde yarım kaldı yarın ınş msnye gırerım................ıyı bak kendıne.............