• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar dun geldik bayramin 2-ci gunu herkez geziyordur....Iyi bayramlar Kizlar!

iyi bayramlar kızlar

ben bayramda çok kötü grip oldum dün birkaç yere gittik aile ziyareti bugün de yatıyorum

Merhaba kizlar ins bayram guzel gecmistir.... Mumicigim gecmis olsun Allahtan acil sifalar dilerim! Opuyorum cabuk gelin...

selam dostlar.................herkes nasıl bende uzun zaman oldu yenı gırebıldım........bayram guzel geçtı dınlendım sayılır........yenıden işe başladık tabı............rabbım yenı yıla gırmeden sevındırsın herkesı.............kendınıze çk iyi bakın.............

Selam kizlar burdasiniz? iyi oldugunuza ve bayrami iyi gecirdiginize cok sevindim.Bizde kurban bayrami icin 1 gun tatil veriliyor. 16-17 tekrar bayramdayiz 2 gun tatlimiz var.....

Arada bir ugrayin .....hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin.....

kukacım selam canım nasılsın..elmuallim mumucum nerdesin..paris neler yapıyosun canım hayırlı günler..

canım benim ilahıyatçılardan duyduğuma göre evlatlık almak yani nüfusuna almak caiz değilmiş.sadece koruyucu aile olun diyordu.ilerde aldığınız bebeğin kardeşi varsa onlar birbirlerini tanımadıkları için farklı şeyler yaşayabilirler demişti.ama sende bunu gerçekten emin olduğun yerlerden araştır.kafanı karıştırmak istemem canım

bu bulduğun bilgiler doğru canım.tabiki karar senin ama hemen pes etme bence bunlara gerek bile kalmayacak inşallah

Kizlar merhabalar! nasilsiniz? Pink posecigim tedavi icin hazirlaniyormusun psikolojik olarak?

Mumi nerdesin nereye kayboldun dr ne diyorlar?..

El-mualim canim nasilsin? kk ugrmiyorsun tedavi hakkida ne dusunuyorsun tekrar girme duduncesi var mi?

Pariscigim nasilsin? Hayirlisi diyelim ins Allahim bekledigin bebislerini eline almayi nasip eder.....

Sucigim cok tsk ederim bu aylar icerisinde evlatlik hakkinda sukurler olsun kizlarin yardimiyla ve arastirarak baya bilgi sahibi oldum suan yanimda 9 yasinda cocugum var yani koruyucu aileyiz...Bu mutlulugum cok kisa surdu cocugum yilbasindan sonra geri buyukanne ve dedesine veriyoruz malesef uzgunuz ama baglanmis ipler kopmayacak ve hayirlisi diyoruz..Tabii alistik ............

kizlar sizleri opuyorum eger hersey yolunda olursa birsey engel olmuyorsa Ocak tup bebegi dusunuyoruz ins ....Dualarim sizinle birlikte...Siz de dua edin..........................

selam dostlar...............inş herkes iyidır........inş rabbım yenı yılı tum bebiş isyteyenler için en guzel ve hayırlı bır yıl kılar inş umutla beklenen yıl bu yıldır ve bu yılın başlarıdır ..........inş rabbım hepınızı sevındırsın........bayram guzel geçtı en azından dınlendım kendı açımdan.......ama tatıl dönuşu yıne çok kışıyı kaybettık haberlerı dınlemek insanı üzüyo ama malesef olumde hayatın bı parçası ......rabbım herşeyın en hayırlısını versın kaza ve baladan emın kılsın bızlerı......
canım kuka üzülme rabbım bı kapıyı kaparsa mutlaka bı kapı daha açar.........bol bol dua edelım bızı bızden bıle daha iyi bılen rabbımız elbet ferahlık verecektır...........
canım parıs pınkrose mumu ve butun arkadaşilar içinde dıleklerım aynı....o gun inş gelecek ve mutlu haberler verecez bırbırımıze....kendınızı ve kafanızı rahat tutun sızler olacak bebşlerınıze lazımsınız..........öpuyorum ..................dua ile............

KUKA cım buralardayım iyiyim işte dr tedaviye başlayalım diyor çok dinlendin
ama ben hem iş hemde tedaviye karar veremiyorum
EL-MUALLİM inş seninde ikinciye anne olursun biliyormusun bazen eşimle konuşuyoruz ve acab bir çocuğumuz olsa acaba ikinci çocuğumuz olması için tedaviler tedaviler dr vs çok çaba sarf edermiyiz diye konuşuruz
ama görüyorumki sen de çok tedaviler olduğuna göre ikinci çocuk içinde çaba harçanırmış
PİNKROSE iyiyim cnm sen nasılsın neler yapıyorsun
PARİSÇİM sen de yoksun çok özletiyorsun kendini

ben iyiyim canlarım hepinizi öpüyorum..kukacım hayırlısıyla hamiş kalacaksın inşşş..tedaviye 4 elle sarıl bitanem...

KUKA cım buralardayım iyiyim işte dr tedaviye başlayalım diyor çok dinlendin
ama ben hem iş hemde tedaviye karar veremiyorum
EL-MUALLİM inş seninde ikinciye anne olursun biliyormusun bazen eşimle konuşuyoruz ve acab bir çocuğumuz olsa acaba ikinci çocuğumuz olması için tedaviler tedaviler dr vs çok çaba sarf edermiyiz diye konuşuruz
ama görüyorumki sen de çok tedaviler olduğuna göre ikinci çocuk içinde çaba harçanırmış
PİNKROSE iyiyim cnm sen nasılsın neler yapıyorsun
PARİSÇİM sen de yoksun çok özletiyorsun kendini

canım selam inş hepınız anne olacaksınız inanıyorum canım mumu şunu bılkı bı tane old zaman ikincıyı daha çok istıyosun şu an benı anlamamn çok normal çunku sen bı tane ols dıye uğraşıyosunbı tane old kı inş olacak onun için kardeşı olsun yalnız kalmasın dıye daha çok isteyeceksın..fakat tabıkı ıkınının sıtresı olmaması gıbı değil en azından bı tane var dıyosun........benım iki arkadım var tedavıyle bırı on sene bırı sekız sene hatta bı tanesı onüç sene sonra hamış kaldı aynene senın gıbı dıyolardı bana bı tane ols daha istemem ama şu an ikinci çin üçüncü tup denemesını yapmaya hazırlanıyor ve hakılıymışsın oğlum için istıyorum dıyor.......rabbım kımseyı evlatsız komasın canım anneliği tatdırsın sızlere de......bıde en zoru kaybetmek rabbım verdıkten sonra asla almasın.acılarını göstermesın .kendınıze iyi bakın öpr....

Merhaba kizlar! en azindan dr kotu birsey soylemiyor bu da cok onemli insallah Allahim bu sene nasip eder .....
El-muallim canim Allah olenleri rahmet eylesin ve yakinlarina sabir versin! haberleri duymadim tatil donusu kazalar olmali.....Uzuldum.....evt canim Allah buyuktur bir kapiyi kapatirsa ikincisini acar....Allahim butun cocuk isteyenlere nasip etsin! ....

mumicigim benim de durumum oyle is ve tup bebek ikisi de cok onemli senelerce bebek tedavisi diye islerimi cok aksattim simdi kafam karismis durumda...BU 2009 sonuna kadar islerimden sonuc alamasam artik bu kadar sene yaptigim arastirmalarim sona ermis olur.....zaten zaman olarak 2009 sonu verilmis....Esim tarafi islerini birak cocuk diyor...Bizimkiler once tup bebege gir ve hazir islerini yavas yap ve ikisini birarada gotur diyorlar... Suan yil basindan sonra duruma bakacagim diyorum.... Hayirlisi.....

Pink-rosecigim iyi olmana sevindim sana dr ne diyorlar? tup bebege girecekmisin?

Pariscigim nerdesin???is nasil gidiyor?

kizlar sizleri opuyorum...Gorusmek uzere dualarinizi eksik etmeyin!

selam guzel dostlar...............inş rabbım yenı yılı herkese hayırlı bereketlı kılar..........umut ve guzel bebişlerle dolu yıl eyler...........yenı yıl guzellıkler getırsın herkese..........dua ile açlır inş kapılar.........muradınıza ermenız umuduyla ........yureğinizi ferah tutun..............beklenen gun gelecekse çekılenler kutsaldır.............o gun inş yenı yılın içindedır................
canım kıuka kendıne iyi bak............herkese secgıler......

Back