- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
canım bizde seni öpüyoruz nasılsın iyisindir inşkukacığım selam canım geçmiş bayramını kutluyorum,eşinle evladınla mutlu ömürler diliyorum..ALLAHIM dualarımızı kabul eylesin İNŞALLAH canım benim ALLAHIM hepimizi sevindirsin...mumudihabacım elmuallim cim parisçiğim hepinizi öpüyorum sevgiler..
inşALLAH canım her şeyin hayırlısıKizlar nasilsiniz? Pariscigim annen iyi mi? tedavi nasil gidiyor? haber ver. Onumuzde tatiller cok olur yeter ki annen iyilessin.Allahtan acil sifalar diliyorum!
Mumudihabacigim nasilsin canim Ya birzamanlar bize destek veren ve umut isiklarin tekrar yanmasina sebep olan MUmudihaba nerde???/ Olacak guzel seyleri dusunun.Biliyorum gunden-gune umut azaliyor ama yini de umut var ki Insallah Allahim anneligi tattirir.Nasip eder. Bol dua edelim.Allah buyuktur insallah nasip eder!
her şerde bir hayır her hayır da da bir şer vardır
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor
hep evde ve yalnız olmak zorrrrrrr
canım ya böyle deme doğuranların ne üstunluğu varkı her doğuran anne mı. sen guzel bı insansın kafana takma evet gerçekten bu zor bı imtıhan ..rabbım sabır versın ve kısa zamanda umutlarını yeşertsin............guzel bı hayt versın bızler faydalı.ve hayırlı.........dua ile.........:dance:
doğru aslında doğurmak marifet değil
eğitmek ve anne gibi anne olmak istiyorum kısmetse
zaten maneviyetımız olmasa ne yapardım