• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu gece ne güzel dualarda buluştuk..........bırleştı yureklerımız rabbım gecemıızı mubarek kılsın dualarımızı makbul eylesınnnnnnnn yureğimize genışlık ve ferahlık versınnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş dua ile...........

Arkadaşlar bayrama bi gun kaldi inş güzel bi bayram yaşariz.............inş güzel günler gelecek ve bayramlarimiz daha güzel olacak. Umutlarimiz baki olsun inş....herşeyin hayirlisini versin rabbimizzzzzzz

Kuka nerelerdesin nasilsin bayramda bi yerlere idecekmisin canim dua ile..............

Canim mumu ihmal etme dr git
menepoz belirtisi sinir sikinti terleme...
Hakimizda hayilisi

hiçbir belirti yok
sinir sıkıntı terleme ateş basması herşey normal
regl de yok offfffffffffffffffyyaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapacağımı bilmiyorum dr gitmek istemiyorum offfffffffffffffffffffffffff

Kizlar merhabalar! Bugun ramazanin son gunu yarin Bayram zaman ne kadar cabuk geciyor?.....
Dualariniz icin tsk ederim! Insallah dualarimiz ve oruclarimiz kildigimiz butun ammellerimiz kavul olmustur.

el-muallim canimne yapiyorsun? Bu son hafta oldugu icin arka arkaya iftar yaptim.KK Girmeye zamanim olmadi? Cocugumla ugrasinca islerim ust-uste toplanmisti simdi onlar icin kosusturuyorum.Hayirlisi. Bayramda cocuk okulda oldugu icin bizde hic tatil verilmiyor o yuzden esim ailesine gidiyor ben evde cocugumla kalacagim...Ilk beraber gecirecegimiz bayram derste ama aksam gezeriz....Siz ne yapacaksiniz duyduguma gore Turkiyede 9 gun bayram deniliyor? biryere gidecekmisiniz?Ne guzel bizde senelerce ugrasma sonunda kurban bayraminda 1 gun bayram tatili izinini alabilmistik suan ulke capinda 1 gun bayram ama malesef ramazan bayram degil yini de herkez hazirlaniyor. Turkiyedeki gibi bayram havasi olsa....

Pariscigim nasilsin? ortalikta yoksun?Bayramda ne yapacaksiniz?

Mumudihabacigim canim nasilsin? hatirliyorsan ayni olayi ben de yasamistim yazin.Adet yok veya 2-gun hatta 1 gun gelen zamanlar olmustu yaklasik 3-4 aydir.Terleme stress bu yuzden insallah korkulacak birsey degildir. Dr ihmal etme stress yapma belki stressten olabilir. Ne kadar anliyorum ben de panige girmistim...Insallah stresstendir? ya hamileysen?Insallah.Insallah insallah......sizleri opuyorum

Mumudihabacigim dr ne diyorlar? Simdi canim sikildi 6 ay duzensizlik ne diyorlar?Simdi sizlere o kadar alistim sizleri o kadar sevdim sanki sizler hamile kalirsaniz ben de kalirim gibi gorunuyordu...Guzel haberlerinizi bekliyorum her zaman insallah Allahim kucaklarimizi bos birakmas. Suan yanimda sevdigim cocugum var ama isim soyad herseyi oyle kalacak sadece koruyucu aile olmaya karar verdigimiz icin yarin o birgun ne olacagi onemli degil yani annesine donebilir suan icin cocuk iyi bir egitim elimizden gelince iyi terbiye verebilsek diye Allahtan yardim istiyoruz.
Cocuk istiyorum onceki gibi degil korkuyorum cok korkuyorum....Yas illerliyor kucagima minicik bebisimi almak sadece hayal mi olacak diye?

Insallah hamile kalarak bebislerimizi elimize almayi Allahim nasip etsin! Cocuk isteyen herkeze Allahim nasip etsin! Butun Ramazan bunu diledik Allahim buyuktur!

canım KUKA RABBIM DEDIĞIN GIBI İNŞ DUALARIMIZI MAKBUL EYLER CANIM İNŞ SİZLERE KISA ZAMANDA BEBİŞLER VERIR. SANA OĞLUNLA GÜZEL BI TATIL DILIYORUM SEN ONU YETIŞTIR BUYUT SONRA ANNESINI GIDIP GITMEME HUSUSU BENCE HIÇ ÖNEMLİ DEĞİL İYİLİK YAP DENIZE AT DEMIŞLER YA BALIK BILMEZSE HALIK BILIR SENIN YERIN HERZAMAN ONUN İÇİN MUTLKA FARKLI OLACAKTIR SEN ZATEN GÜZEL BI İŞ YAPIYORSUN RABBIM EVLATLARIMIZI HAYIRLI EYLESIN ABLAMIN DA BI OĞLU VAR HATTA ABLAM RAHATSIZDI ONU ONÜÇ YAŞIMDAN BERI BEN BAKTIM BEN İLGİLENDIM ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇIRDIK ÜVEY ANNEMLE SIKINTILAR YAŞADIK GEL GÖR KI ŞİMDİ DÖRT YILLIK EVLİ NE ANNESINI NE BENIİ ARAMIYOR BILE. O YÜZDEN RABBIM BILSIN RABBIM VICDANLI EVLATLAR VERSIN CANIM . EVET BIZIM TATIL UZUN AMA YAZIN GITTIM SAMSUNA ŞİMDİ EVDE YAKINLARA GIDEREK GEÇİRİRİZ BAYRAMI ZATEN BAYRAMDAN SONRA İŞE BAŞLİCAM .İNŞ SANA GÜZEL BI BAYRAM TATİLE DILIYORUM CANIM...İNŞ HERŞEY GÖNLÜNCE OLS CANIMMMMMM
CANIM PARIS SEN NASILSIN İNŞ SENINDE BAYRAMIN GÜZEL GEÇER RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERİR.........
CANIM MUMUDIHABA İNŞ ÖNEMLİ BI ŞEY DEĞİLDIR CANIM İNŞ .AMA DOKTORA GIT BENCE. STRESTE ETKI EDR..........RABBIM ŞİFA VERSIN İNŞ GÜZEL BI BAYRAM NASIP ETSIN RABIM VE FERAHLIK VERSİNNNNNNNNN

kızlar hayırlısıyla dualarımız kabul olmuştur bebişlerimize kavuşuruz inşallah...hepinizi öpüyorum hayırlı bayramlar...

selam canım inş amın yurekten .........senınde tatlı bebişlerin olur kısa zamanda ......inş canım ...hayırlı bayramlar sana ve tum arkadaşlara....................

herkese huzurlu ve güzel geçecek bir bayram diliyorum rabbim bu bayramla hayatlarimiza mutluluk ve hayirli evlatlar nasip etsin ................

Amin canim! Kizlar bayraminiz mubarek olsun! Allahim bundan sonraki bayramda kucagimizda cocuklarimizla karsilamayi nasip etsin! Hayirli bayramlar!

el-muallim canim amin amin! Allahim hayirli evlatlar nasip etsin!
Bayramda evdemisin? Esim ailesine gitti bizde tatil olmadigi icin cocugumla kaldik.Guzeldi anlamini soruyor? Dersleri sukur cok ilerledi hocasi ile sorunumuz ortadan kalkmis gibi insallah diyorum.Cocuk 1 ay icerisinde baskalarina yetismek icin o kadar cabaladi suan tam yetisemese de iyiyiz. Sukur diyorum......Bol dua edermisin!

mumudihabacigim nerdesin? dr ne diyor haber bekliyorum!

Paris nerdesin? bir baksana buraya.
pink pose canim tsk ederim insallah insallah insallah

Kizlar bayraminiz mubarek olsun! opuyorum

canlarfım bayramınız mübarek olsun
PARİS çim RABBİM acil şifalar versin annene sıkıca sarıl ve varlığına şükürler et
çümkü annesizlik çoooooooooooooookkkkkkkkkk zor

kukacım benim tedavi ne olack bende bilmiyorum herşeyi RABBİMe bıraktık o ne derse o olacak bakalım bizim kaderimizde ne gibi değişiklikler olacak

canım kuka inş daha iyi olur herşy daima dua edıyorum sen de et kalp kalbe karşı drler yureğimiz aynı çarpıyor rabbım herkesın gönlune göre versın....
parıscım annene acıl şifalar rabbım bıran önce iyileştırsın..
pinkrose sanada inş rabbım guzellikler verır
mumudıhabacım rabbım en kısa zamanda sana kuka parıse pinkrose tatlı hayırlı evlatlar versın bekletmesın inş......hepinze hayırlı bayramlar daha güzel gunler inşşşşşşşşşş

canım kuka inş daha iyi olur herşy daima dua edıyorum sen de et kalp kalbe karşı drler yureğimiz aynı çarpıyor rabbım herkesın gönlune göre versın....
parıscım annene acıl şifalar rabbım bıran önce iyileştırsın..
pinkrose sanada inş rabbım guzellikler verır
mumudıhabacım rabbım en kısa zamanda sana kuka parıse pinkrose tatlı hayırlı evlatlar versın bekletmesın inş......hepinze hayırlı bayramlar daha güzel gunler inşşşşşşşşşş

inş canım herşeyin hayırlısı RABBİM boşuna kulunu sıkıntıya sokmaz
elbette bilmdeğimiz birçok hayırlar vardır
inş birgün güneş doğarken bizlere de anne diyecek minik bir kalp olur

Kizlar bugun bayramin son gunu.... Nerdesiniz? Bir yerlere dinlenmeye gittiniz mi?

Pariscigim nasilsin ? Annen nasil oldu? gecmis olsun! Alahtan acil sifalar dilerim!

Mumudihabacigim Allah buyuktur.Insallah bebislerimizi kucaklarimiza alabiliriz. Insallah insallah insallah diyelim. Aynen oyle hayirlisi......

El-muallim amin canim! Allahim anne olmayi nasip etse diyorum.Anneligin tatini tatirsa diyorum.Allahim nasip etse.... Cocuk isteyen herkeze Allahim nasip etsin!..

pink poze nerdesin? tedavi ne oldu? Aramizdan biri guzel haberi ne zaman verecek? Ben basladim cocugum var insallah bir bebisim daha olsa diyorum.Allahim en kis zamanda bebislerimizi nasip etsin!
opuyorum

Canim inş guzel gunler yakindir inş rabbimanneliği tatdirsin sizlere ..........evet bu bayramda bitti.. Rabbim daha nice guzel bayramlara tatli bebişlerle nasip etsin inş canim dua ile.............

Back