• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ömür dediğin ne ki gelip geçiyo su gibi......... Rabbim hayirli ömür versin cumlemize ve dualarimizi makbul eylesin...........

el-muallim canim haklisin bak 35 yasindayim onumuze maksat koymustum.Allahim nasip ediyor. Bu hayatta en onemlisi o degilmis..Hayat ta gecip gidiyor.Gunen- gune hayatta sadece misafir oldugumuzun farkin anliyoruz....Hayirlisi...

Bayram nasil gecti? nerdeydiniz? Allahim yardimci olsun!

Sağol canim bayram aynen siradan bi gun gibi geldi geçti kendi ailem yok ya burda belki ondan çok farkli gelmiyo bana bayramlar annem babam da hayatta değiller ... Belki ondan her bayram huzun kaplar beni ama yinede hamdolsun guzel geçti sağlik ve afiyet içinde inş bndan sonraki yillar yaza doğru gelecek ve ben inş samsuna ablam var orda oarada geçiririm biraz ols farkli olur........sen neler yaptin daha kolay kolay girmiyosun buraya .. özletiyosun arkadaşim.. Haftaya bende işe başliyorum tenbellik bitiyo bende böyle giremem o zaman .... Evet canim hayat geçiyor.... Rabbim guzel geçirmeyi nasip etsin hayirli bi şekilde inş bi dahaki bayrama guzel haberler veririz birbirimize tum isteyenler bebiş bkler......... Inş . önümüzdeki bayrama................dua ile. Oğlunu öp..........

Hani bu topik boş........ Arkadaşlar nerdesiniz pinkrose mumuduhaba...... Paris. Nasil iyimisiniz kizlar.............inş herşey yolundadir dua..........ile...............

Ah canim uzuldum....Simdi kendi ailen yaninda bu da sevindirecek durum. Samsunda 1 sene kalmistim sicak geliyor.....

Anne-babanin sag olmasi sukur edilecek durum bazen bunu da unutuveririm. Tatil oldugu icin baya bayram hisedilmistir diye dusunmustum.Burda hic tatil yok bayram oldugunu herkez hatirlamaz.... Ailem baska sehirde oldugu icin biz telefonla konustuk. Allaha sukur bu bayramda yanimda cocugum vardi cok sukur ettim.Suan derslerinden dolayi kk giremiyordum insallah illeride kendisi calisabilse o zama girebilirim simdi baya illerleme var kendime zaman ayirabilecegim diye umut ediyorum.Suan resmen kendimi unutmus durumdayim....

Allah nasip ederse bu ay sonrasi Turkiyeye gidebiliriz diyorum...
Burdaysan gir bekliyorum 1.5 saata kadar burdayim suan bizde gece 24.04 birazdan yatmasam erken kalkmak ben icin kolay degildir..................

KIzlar nerdesiniz buralardaiysaniz girin................................................

Canim tabi oraya göre burda bi bayram havasi var ....enazindan çocuklar seviniyo oynuyo.... Havada guzeldi ... Gezen dolaşanlar tabi tatil haliyle oralkara göre guzel elbette......dediğin gibi canim eşim ve oğlum yanimda bu herşeye değer elbette rabbim ayrilik vermesin sağlik afiyet versin cunlemize.

Turkiyeye gelirsen ne hoş olur senin için farklilik olur....sen burdanmi oraya gittin yoksa ordamiydin hep

Canim kendini zorlama inş oğlun daha iyi olcak zaman istiyor çocuklar genelde hep öle...... Inş herşey daha iyi olur .sen güçlüsün. Bi de eminim anliyosun derslerinden ya bide anlamasaydin .........

Inş canim ramazan bitti şevval ayindayiz rabbim bu guzel ayda dualarimizi makbul eylesin inş..................bol dua ile............

kızlar nasılsınız ben fazla giremedim bu ara hastanelerde uğraşıp duruyorum hayırlısıyla annem bir iyilişse..
yarın iş başlıyor tatil bitti ne çabuk geçti anlamadım
koskoca 9 gün gedli geçti

inş annen iyidir
işte zamn geçip gidiyor bizde hepimiz yaşlanıyoruz
kuruyup kaldık bebeksiz

Kizlar nasilsiniz? Pariscigim annen iyi mi? tedavi nasil gidiyor? haber ver. Onumuzde tatiller cok olur yeter ki annen iyilessin.Allahtan acil sifalar diliyorum!

Mumudihabacigim nasilsin canim Ya birzamanlar bize destek veren ve umut isiklarin tekrar yanmasina sebep olan MUmudihaba nerde???/ Olacak guzel seyleri dusunun.Biliyorum gunden-gune umut azaliyor ama yini de umut var ki Insallah Allahim anneligi tattirir.Nasip eder. Bol dua edelim.Allah buyuktur insallah nasip eder!

El-muallim canim hayirlisi.Ben burda dogup buyudum ve egitimi orda aldim.Turkiyede yaklasik 11- sene orda kaldim. Senede bir defa gitmeye calisiyoruz onsuz olmas Istanbulu gormesem enerjim tukeniyor gibi dunyadaki hicbir sehire degistiremem galiba diyorum herkeze....Buna da sukur.Bu sene nasipse insallah esimle birlikte gitmeyi dusunuyoruz son an birsey cikmasa simdi Istanbula ugrayamama durumumuz var ben suan esimin etrafinda donup duruyorum birsey isteyecek cocuk gibi en az 2 gunlugune gidelim diyorum. Hayirlisi ....

Cocugum alismaya basladi.Bugun aile olarak gezdik onun yiyicegim dedigi seylerden yedim simdi midem maf olmus durumda.... Cok degisik geldi. Allaha sukurler olsun!

Yarin oruc tutsam bol dua etsem diyorum. Ne olur aklina gelince dua edermisin!
Allahim dualarimizi kabul etsin! Hamile kalarak bebislerimizi saglam bir sekilde elimize almayi nasip etsin! Annelik duyguyu dolu dolu yasamayi nasip etsin! Butun kilmis oldugumuz dualar kabul olsun! Sizleri opuyorum. Allahim hepimize yardimci olsun!

kukacığım selam canım geçmiş bayramını kutluyorum,eşinle evladınla mutlu ömürler diliyorum..ALLAHIM dualarımızı kabul eylesin İNŞALLAH canım benim ALLAHIM hepimizi sevindirsin...mumudihabacım elmuallim cim parisçiğim hepinizi öpüyorum sevgiler..

kızlar nasılsınız ben fazla giremedim bu ara hastanelerde uğraşıp duruyorum hayırlısıyla annem bir iyilişse..
yarın iş başlıyor tatil bitti ne çabuk geçti anlamadım
koskoca 9 gün gedli geçti

evet canım zaman çabuk geçıyor inş hayırlı ve fydalı geçırırız ardımızda guzel anılacak şeyler bırakırız ........inş umutlarına yaklaşmışsındır inş daha guzel gunler beklıyodur senı hepımızı ............dua ile..............:tomato:

inş annen iyidir
işte zamn geçip gidiyor bizde hepimiz yaşlanıyoruz
kuruyup kaldık bebeksiz

canım ya böyle deme doğuranların ne üstunluğu varkı her doğuran anne mı. sen guzel bı insansın kafana takma evet gerçekten bu zor bı imtıhan ..rabbım sabır versın ve kısa zamanda umutlarını yeşertsin............guzel bı hayt versın bızler faydalı.ve hayırlı.........dua ile.........:dance:

Kizlar nasilsiniz? Pariscigim annen iyi mi? tedavi nasil gidiyor? haber ver. Onumuzde tatiller cok olur yeter ki annen iyilessin.Allahtan acil sifalar diliyorum!

Mumudihabacigim nasilsin canim Ya birzamanlar bize destek veren ve umut isiklarin tekrar yanmasina sebep olan MUmudihaba nerde???/ Olacak guzel seyleri dusunun.Biliyorum gunden-gune umut azaliyor ama yini de umut var ki Insallah Allahim anneligi tattirir.Nasip eder. Bol dua edelim.Allah buyuktur insallah nasip eder!

canım bızler inanşlı insanlarız umudun azalmasına izin verme. guzel gunler gelecek emın ol.vaktı bıraz uzun surmuş olabılır ama gelecek............inş....ve sevıneceksın sen ve dığer arzu edenler..........anneliği aslında tadıyosun.........inş ikinciyide tadarsın........benım bı arkadaşım onüç sene sonra iç bebek sahıbı oldu benı bıle geçtı yanı bu işler demekkı canım kısmettır.........kişi ne malı ne evladına guvenemıyor. bır anda çok olabılır bır anda yok olabılır. hayat imtıhan canım her zaman inan dualarımdasın.........sen de et. şu hayat bırbırımıze yaptığımız dualarrla değerlı.............inş guzel gunler çok yakın. inş gelır ve enrjı tıplarsın buralardan................selamette ve huzurda ol.........dua ile............:1hug:

kukacığım selam canım geçmiş bayramını kutluyorum,eşinle evladınla mutlu ömürler diliyorum..ALLAHIM dualarımızı kabul eylesin İNŞALLAH canım benim ALLAHIM hepimizi sevindirsin...mumudihabacım elmuallim cim parisçiğim hepinizi öpüyorum sevgiler..

canım ben de öpuyorum hayırlısıyla bı bayram daha gerıde kaldı rabbım daha guzel gunler nasıp etsın bızler.................guzel bebişlerimizle inşşşşşşşşşşşşşş:nazar:

el-muallim canim amin amin amin insallah allahim nasip eder....Onemlisi az da olsa umut var o zaten ileri dogru adim atmaya yardim ediyor...Insalla diyelim.

pink-rose canim amin amin amin cok tsk edrim.Bayram da geci verdi.Allahim bundan sonraki bayrami hamile olarak ve sonraki ramazanda bebislerimizi elimize alarak karsilamayi nasip etsin!

mumudihabacigim umut var insallah Allahim nasip eder..

Pariscigim annen nasil oldu? Hastaneden cikti mi/ Haber ver.Allahtan acil sifalar diliyoruz....

Kizlar opuyorum....

Back