• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşşşşşşşşaaaaaaalllllllllllllllllll çok ihtiyacımım var dua desteğe paylaşıma

slm bu o kadar hasas bir konu ki (bazan bizde konuşuyoruz) içinden çıkamıyoruz ama ben tanıdığım bildim bir aile olursa sanki sorunları daha kolay aşarmışız gibi geliyor .

slm yazını okudum ve hiç şaşırmadım neden biliyormumusun çünki bende aynı şeylerle boguşuyoum üstelik cocugumuzun olmama nedeni eşimden kaynaklanıyor ailesi buna rağmen eşini bırakırsan baş tacızsın diyorlar şu anda eşimle görüşmüyorlar ama eşim onlarla görüşmeye devam ediyor eşimi seviyorum o da beni onun için sonuna kadar evliliğimi koruma kararı aldım hiç üzülme yuvayın arkasında dur

Canlarım merhaba ; bi kaç tane yazınızı okudum, bazen güldüm bazen hüzünlendim ama hiç üzülmeyin derdi veren Allah dermanını da verir. Konu evlatlıktan açılmış ben size yakınım başına gelenleri anlatayım.

Kendi çocuğunu doğuma çok kısa bi süre kalmışken yanlış hareket yüzünden kaybeden ve senelerce işe giden yakınlarının çocuklarına annelik yapan ve bu süre zarfında da tedavi görüp çocuk sahibi olmaya çalışan bi tanıdığımız var. Son olarak çocuk esirgeme kurumuna başvuruyor ve gerekli incelemeler yapılıyor sıraya alınıyorlar. Üstünden uzun bi zaman geçtiği halde ses soluk çıkmıyor en son bi telefon geliyor ve bebeğinizi almaya gelin diyorlar, gidiyorlar gerekli prosedürler uygulandıktan sonra bebeği eve getiriyorlar ve daha 1 aylık bile değil bu bebek. :ecrin_bebek: ve kızlar o bebek inanın babaya o kadar benziyor ki tıpkısının aynısı derler yaa .... Şimdi o bebek 5 yaşında ve giderek babasının kopyası olmaya devam ediyor Allah ın işi derdi veren dermanını da verir o kadar düşkünler ki çocuklarına çocuk da öyle ve kimse bu çocuk evlatlık vs.. diye düşünmüyor .....

Kızlar ben pek anlamam ama belkide şimdiye kadar bebeklerinizi alıp kocamaaaaan çocuklar etmiştiniz her şeyin bir nedeni, sebebi vardır. Çok yakınım da bi çocuk esirgeme kurumu var inanın o çocuklara biraz ilgi gösterseniz nasılsın deseniz gözlerinin içi parlıyor. Peşinizi bırakmıyorlar senağlama

Kızmayın ne olur cahilce konuştum belki ama olmayan bişey için bu kadar uğraş ve senelerimizi vereceğimize olan şeylerin kıymetini bilsek! Onlar da kanlı canlı, onlar da bakıma muhtaç, onlar da ana kuzusu ....:teselli:

a.s.

Merhaba Kizlar Nasilsiniz? Canim Pariscigim Yas 30 Allah buyuktur.Teknoloji ilerliyor.Dua et!Bol Bol dua edelim.durumunu biliyorum anliyorum be Allahim buyuklugune inaniyorum. Insallah evlatlik icin de hayirli biri cikar onune....

El-muallim canim amin amin amin! Insallah Allahim nasip eder....

Yetercigim tanidik birinden olsun disaridan olsun yererki hayili olsun! Akraba cocugu olunca bir tarafindan iyi ikinci tarafindan cocuk iyi olursa problem olmuyuryor ama tersi olursa akraba arasinda tartismalar oluyormus..Ii tarafi akraba bagi guclu olur....

Simdi ben de akraba cocugun aldin sonu hayirli olsdun diyorum.Insallah Allahim buyuktur hayirlisini nasip etsin!

Hepimize Allahim yardimci olsun!

Yetercigim Allahim Bir kapiyi kapatirsa ikincisini acar Senin esin tarfi boyule konusmasi ne guzel.Insallah Allahim gonlune gore nasip etsin! Mutlulugunu bozmasin! hayirlisini nasip etsin! Bu karari alabilmek kolay degildir....Alllah yardimcin olsun!

selammm dostlar...............rabbım öyle kapılar açacak kı inş sevındırecek sızlerı...........inş.........daima dua ile...........inş bı de tatlı bır çocuğuda evlat edınme imkanınız olur..............ben artık rahat gıremıyorum işe başladım ya kendımı eve zor atıyorummmm..........rabbım sağlık ve huzur nasıp ets...........hepimize.....yarında evlenme yıldönumumuz onaltıyılımız doluyo sapancaya gıderız heralde sabah erkenden ...........rabbım herkesın yuvasına mutluluk ve guzellik ve tatlı bebişler versınnnnnnnnn hayırlı geceler dostlar..............
kuka oğlun nasıl sen hala işe başlamdın mı........kendıne iyi bakkkkkkkkk.........umut yureğinizden hiç eksılmesınnnnnnnn..........

canım.........buralardayım.......ama sen yoksun........zaten kaçgundur gırılmıyo sıteye..........nasılsın canım kendıne iyi bak herkese selam hayırlı geceler.........inş herkesı iyidır dua ile..............

bende burdayım canım güzel haberler alıyoruz bizde verebilsek keşke..hayırlısıyla inşşş....

Burdayim canim nasilsin pink kuka paris el-muallim

nerelerdesiniz

kızlar selam nasılsınız
neler yapıyosunuz yeni katılan arkadaşlar var aramıza....

peki hiç çevresinde bebeğine bakamıyan durumu iyi olmayan tanıdığı olan yokmu
hayırlı bir iş yapsalar...
Burada bebek kokusuna hasret gerçek anne duygusuna sahip ben ve diğer arkadaşlarımıza yardımcı olsalar....
Allah ne muradı varsa versin bize iyiliği olacak arkadaşlara....

kuka hala seyehatta sanırım...
el muallim mumu pinkrose sizde ne var ne yok bu ara pek görüşemiyoruz...
işallah iyisinizdir yokmu iyi haberleriniz hadi birinizde kuka gibi anne oldum yazsa şuaya...

ah canım keşke hamiş olmayı ve sizlere güzel haberi vermeyi öyle istiyorumki...hakkımızda hayırlı olsun hepimiz istediğimize kavuşalım inşşş...

Yok canim nerdeeeeeeeee ama yakindir derim

buradaki herkez anne olacak

bilmem ki öyle yazmak geldi içimden

selam canım kuka mumu parıs pınkrose.........rabbım inş guldurecek sızlerı inş......sıkıntılı gunler geçecekkkkk.................emın olun.............bır kapı açacakk yuce rabbım o göruyor ve iştıyor elbet.........duaları kabul eyleyecek inş...............guzel ve metlu haberlerınızı beklıyorummmmmmmm yurekten.............yarınlar umutla guzeldır.............herkese hayırlı geceler...........dua ile dostlar
ben çalışmaya başladım ya yorgun gelıyorum yeme iş derken vakıt geçıyor sıtedede sıkıntı var gırılmıyo bazennnnnnnnnn........merak ettığınız için rabbım razı olsun rabbım sızlere ferahlık versın inş..............

Kız mumu allah mı söyletti ne?
ama gülmek geldi kendi adım huhaaaaaaaaa
kız şaka bu ben kim annelik kim bir tane bile yumurtam yok nasıl olcak he?
deli benimi kandırıyon :))

sealm canım parıs inş olur neden olmasın kı ...........veren sebepsız verır kı...........inş.........benım var herşey çok iyi ama olmuyo.......yanı olmaz dıye bışey yok .inş rabbım enazından bı tane versın...dılerım sızlerede dostlar inş yurekten...........rabbım yardımcınız olsun.......

arkadaşlar........nerdesınız......kendınıze ve yureğinize iyi bakın......en tatlı bebişlerın annesı olasınız ............inş .........
kuka nerdesın nasıl gıdıyo........çalışmaya başladınmı ...........hepınıze guzel gunlerrrrrrrrrrr

kukacığım merhaba ben 5 yıldır gerçekten cidi sorunlarla cebeleşiyorum eşimin ailesi benimle ilgil ne düşünmüş hiç ilgilenmiyorum ben sadece eşimin ve evliliğimin arkasımda dağ gibi durma kararı aldım onlar istedikleri kadar bizi ayırmaya çalışsınlar ....ben deli gibi çocuk isteyen bir kadınım işte bu yüzden bu durumu anlayan insanlarla dertleşiyorum

Back