How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammmmmm canımm kuka.. olacakk elbette inşş vaktı gelmiştır inş burdan hamileyım dıyeceksınız sırayla...............inanıyorum rabbım nasıp etsin.önce sen pink rose.. mehay.. parıs.. ve tum anneliğii arzu eden herkes inş rabbım bu yılı güzel yıl kılar........moralınızı yuksek tutun benım bı arkadaşımın onüç sene sonra oldu benı bıle geçtı şuan üç bebişi var.......... bu işler kısmet.. inş olacakk ve bu günleri... mınık bı sızıyla anacaksınız rabbım sevdığı kullarına dert verırmış sonrada sevındırır inş ...............hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr

pariscim bende anne olmak ve bu topikte ilk önce hamileyim yazmak çok istiyorum hayırlısıyla
kuka herşeyde bir hayır vardır doğru söylüyorsun ama insanoğlu dünya nimetlerine kaptırmışız öyle yaşıyoruz
bazen saçma şeylere sinirlenip saçma şeylere üzülüyoruz

:nazar:

Canim hayirli sabahlar...............haklisin dünya telaşina kapilmiş gidiyoruz....... Rabbim yar ve yardimcimiz ols.inş canim sende kavuşursun muradina............kisa zamanda............hayirli ve güzel cumalarrrrrrrrrr

Canim hayirli sabahlar...............haklisin dünya telaşina kapilmiş gidiyoruz....... Rabbim yar ve yardimcimiz ols.inş canim sende kavuşursun muradina............kisa zamanda............hayirli ve güzel cumalarrrrrrrrrr

ALLAHc.c razı olsun canım

seninde cuman hayırlı bereketle ve mutlu olsun

Arkadaşlar ya. Nerdesiniz ............akşamlari girin bari.........konuşalim.... Zaten haftaya bayram yaklaşiyor telaş olur vakit bulamayiz............ Inş herkes iyi ve afiyettedir............rabbim sağlik afiyet.. Mutluluk versin cümlemize.................inş.tatli bebişlerle de sevindirsin bizleri.....o herşeye kadirdir............asla umudunuzu yitirmeyinn...............dua ile.................

El-muallim canim amin! insallah iyi haberleri sirasiyla verelim bunu nasip etsin Allahim!!!!

Mumudihabacigim evet canim aynen insanoğlu dünya nimetlerine kaptırmışız öyle yaşıyoruz. Bugun bir olayi gordum ne kadar kotu oldugumu anlatamam cok sukur ettim.........

Kizlar bir bayani gordum onceleri cok canli birisiymis mutlu hayat yasarken kaza gecirmis sonuc sakat arbasi belki hayati boyunca kalkamayacak.Dr oyle demis kendisi umut ediyor.uzun zamandir senedir durum boyleymis.Yasi nerdeyse 40 / Ya evli de degil / kendi evi yok/ cocuk sahibi olabilmeyi dusunse bile yapabilmesi zor.Kendisi diyor sukur ayaktayim cok calistim Allahim guc verdi diyor....

Ama calisiyor sportla ugrasiyor yarismaya gidiyor.....

Cok sukur ettim saagligimiz yerinde sukur birine bagli degiliz.....Allahim buyuktur beterinden korusun demeyi boyle durumlarda soylenebilir belki.....

Kendimi onun yerine koyamadim elimdekiyle mutlu olmayi ogrenmeliyim sukur kalbten sukur etmeyi ogrenmeliyim.............

Allahim dualarimizi kabuletsin!

amın canım gerçekten öyle.............insanın olduğu durum ner kadar zor olsada dahada beterı vardır ve şukretmeyı bılmelıyızzzzz sabah kalktığımızda elimiz ayağımız tutuyor aklımız yerınde çok şukur demeliyız nıce acı çekenler hastanede.. rabbım muhafaza buyursun insanoluyuz istıyoruz elbette ama hayırlısını rabbım hakkımızda hangısı hayırlıysa onu versın. iki sene önce kışın otobus yolculunda karda kayıp ayağımı çatlattım bır buçuk at alçıda kaldımm insan kaybedınce anlarmış ya. getrçekten bı ayakk ne çok işe yarıyormuş tek ayakla hiç bi şey yapamadımm dışarı çıkamadım ve halıme bın şurettım ve özurlulere hak verdım merdıven çıkmak bı işkence........ rabbım şukrunu bılen kullarından eylesın isyan ettırmesınnnnnnnnnn.............inş canımmmmmmm

Kizlar günaydinnnn
inşallah bu gününüz dününzden gaha iyi geçer....
Ya okadar yaziyoruz anne olamiyoruz diye biride yazmiyo ben bebeğime bakamiyorum iyi bakabilecek biri varmi diye....anlamadim gitti

canım ya bıtanem... bu çok zor bışey........... koruyucu anne olsana.......... hatta belkı duzelır bıraz psıkolojın. öyle kımse çıkıp demez kı bebeğimi bakamıyorumm ...... rabbım inş kısa zamanda sizlere verır........... ama bu arada bence koruyucu aileliği düşün derimm . hayırlısıı inş canımmmmmmmmmmm

Yok zaten istiyorum ama kurumlar çok uğraştiriyo gerçekten iyi bakabilecek durumdayim allahima şükür ama kurum bunu bilene kadar gel git çalişiyorum da böyle işlerle uğraşmak zaman alir....

amın canım gerçekten öyle.............insanın olduğu durum ner kadar zor olsada dahada beterı vardır ve şukretmeyı bılmelıyızzzzz sabah kalktığımızda elimiz ayağımız tutuyor aklımız yerınde çok şukur demeliyız nıce acı çekenler hastanede.. rabbım muhafaza buyursun insanoluyuz istıyoruz elbette ama hayırlısını rabbım hakkımızda hangısı hayırlıysa onu versın. iki sene önce kışın otobus yolculunda karda kayıp ayağımı çatlattım bır buçuk at alçıda kaldımm insan kaybedınce anlarmış ya. getrçekten bı ayakk ne çok işe yarıyormuş tek ayakla hiç bi şey yapamadımm dışarı çıkamadım ve halıme bın şurettım ve özurlulere hak verdım merdıven çıkmak bı işkence........ rabbım şukrunu bılen kullarından eylesın isyan ettırmesınnnnnnnnnn.............inş canımmmmmmm

Yok zaten istiyorum ama kurumlar çok uğraştiriyo gerçekten iyi bakabilecek durumdayim allahima şükür ama kurum bunu bilene kadar gel git çalişiyorum da böyle işlerle uğraşmak zaman alir....

kıs PARİS sen çok yaşa bize kim veriri çocuğunu herkez sıkıca yapışmış
wc ye bile yalnız yollamıyorlar
ama srumsuzlar ve problemliler hariç
bize nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım haklısınn ama ben bu kurumlara anlam veremıyorum hem gelın alın aile sıcaklığı yaşatın dıyolar hemde zorluk çıkarıyorlar.... rabbımm inş bı kolaylık verecektır..........canımmkendını yıpratmamaya bakk her zorluğunn ardında bı kolaylık vardur inşş ..............hayırlı bıpazar günüü.dılıyorı-ummmmmmmm sana ve tum arkadaşlara.........kaydirigubbakcemile2

artık ramazanın son on gününe girdik arkadaşlar. mubarek ramazan ayını yolcu edicezzzzz. rabbım inş dualarımızı makbul eylasın bu güzel günlerde bundan sonra her gece kadır gecesı olabılır her geceyı çok iyi değerlendırelım inş......... bol bol dua edlım bırbırımıze kardeşin kardeşe yaptığı dua en makbul olandır. rabbım sıkıntılarımızı gidersin.inş. güzel günler nasıp etsın herkese....................

sana katılıyorum muallim cim nasılsın iyisindir inşallah..hayırlı günler kızlar hepinizi öpüyorum..

günaydın pink rose günaydın parıs günaydın kuka ve herkes................... bıraz boğazım ağrıyo.. soğuk su içmiştim hemen etkılıyo... canım sizler nasılsınız. bayrama sayılı günler kaldı........... inş güzel bı bayram olur.herkes için.............

Teş ederim inş... Iyleşirimm sesimm de çikmiyo bu gün işyerinin iftari var oraya gidicem ve bayramdan sonra iş başlicak. Inş başlamadann iyi olurum. Hayirlisi.. Havalar birden soğudu valla istanbul soğuk bi sonbahar yaşiyor. Ama inş yureklerimiz bahari yaşar güzel haberlerle. Herkese . Mutluluklar diliyorum tatli bebişler...........paris ve pinkrose tedaviye başlicakmisiniz mehay tranfer yaptirmiş inş tutar............. Inş herkes sevineceği haberi alir bu sene içinde.................

Bu arada kukacim nerdesin mumudihaba neredsin canim sizlerede hayirli güzel bi gün olur inş

Merhaba kizlar! Nasilsiniz? Dualariniz icin tsk ederim. Dun iftarda arkadsimizin evindeydik herkez cocuklariyla geldi minicikler cok tatlilar. Esim eline aliyordu gelince morali cok bozuktu.Birsey demiyor derin derin nefes aliyor.bunu gormek cok cok cok zor geldi.

Biz de cocugumuzla gittik nerden aldiniz kimin cocugu anne-baba belli mi? Siz akillisiniz bizim gibi bebeklikten ugrasip herseyini cekmiyorsunuz . Hemen buyuk bebek . Anne-baba diyen bebeklikten yasamali ve bu zorluklarin nasil oldugunu gormeden hersey hazir ne kadar akkililik dedi birisi.......A arkadasim elimde olsa hemen hamile kalip bebisimi elime alip sizin cektiginiz bu mutluluklari cekerdim dedim....

Sorular merakli gozler ................. Biz de Allahim gonderdi dedik. Cocugumuzla gittik yeni de iyi oldugumuzu anlatamam...........

Moralim bozuldu icim buz gibi oldu. Cocuguma bakarak dogru hateket ettim yada yanlis demekten uzagim sadece Allahim yari yolda birakmasin.

Herkez Allahim niyete bagli verir diyor.Bunu anlayamiyorum. Niyete bagli evlendigime 25 yasindaydim cok genc sayilmam ama elimizden gelinceye kadar bu yastaki gencelerin yuklenebilmesi zor sorumluluklar aldik sukur basardik bu yolda benim cektigimi o arkadaslarin hangisi yasadi da bana gelip niyetten bahsediyor.....

Hem de bu arkadaslarim dini benden iyi bilenler....Allah rizasi icin demedikten sonra hayir olmuyor iyiligin.Bu da ne demek dedim? Tabii dini bilseydik onu derdik ama nasil kolay suclayabiliyorlar.

Simdi cocugumuzun olmamasina bizim niyetimizin bozuklugu mu etki ediyor. Biraz sinirlendim ve ayni olayi dusmanimin basina gelmesini dilemem anne olmak kotu olsa bile bir bayanin hakki bu da niyet iyilik kapanmama olayila alakasi yok Allahim taktiridir..........

iste kizlar bu mubarek gunde kosa kosa gittigim iftardan nasil dondugumu anlatamam.

Hepinizi opuyorum bol bol dua edin lutfen! Bu cocugun onlarin cocuklarindan da hayirli olmasini istiyorum....Allahim bunu nasip etsin! Insallah basaririm...

Dun onlara bakinca umudumun sonmeye baslamis gibi geldi bana korktim.........

Allahim kucagimiza bebeklerimizi almayi nasip etsin! Hersey gecer de arkaya donerek bunlari ben mi yasadim diyelim.Allahim buyuktur.Insallah dualarimiz kabul olur.........

Son düzenleme:
Back