Bugun kendi moralim iyi Osetyadaki mahsum insanlarin olmesi savas olayi bunlari 4-cu gun tv acik dinliyoruz.Kalp gidiyor. Kucucuk cocuklarin annesiz babasiz kalmasi aaaa gormiyin diyorsun olmuyor.Allahim boyle durumlardan korusun.Cok kotu mahsum insanlar ortada................
Rusya baya yardim ediyor bizimkiler ise sessiz kalmayi tercih ediyor.
el-muallim niye ozel msj acilmiyor? Allahim her zaman bize yardimci olsun!
Canim inşş uzmadann biter savaş......iyi olamana sevindimm rabbim daha iyi ets inş özeli açamiyorumm ya beceremiyorum galiba bi uğraşimmmmmmmmmmm nasil old yazsana nasil nerden açiliyooooooooo.............
amınn canım amınn duaları iştenn rabbımm inşş herkesii bebişlerine kavuşturur..... zekerıya aleyhısselamınn duasını da okuyalımm inşş boll bolll her annn.......
rabbı heb li zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua
rabbım bana senın katından temiz bır zürrıyett yanı evlatlarr nesil verr muhakak sen duaları işitensın dua ilee..................
Hayirli cumalar kizlar! Allahim dualarimizi kabul ederek bebis nasip eder.
el-muallim toplama bugun mu oldu? Nasil Gitti? Kac tane toplayabildiler? Iyimisin? Insallah bu sefer olacak.
Canim evdeki misafirlerim bugun gittiler o yuzden zamanim olmadi.... Seni merak ediyorum.hemen yaz.Insallah hersey yolundadir.
Sen nasilsin inşşşşşş iyisindirrrrrrrrrrrrrr.....................iyi ol inşşşşş.........tedaviye başlarsin hayirlisiyleeeeeeeeeeeee....................rabbim yar ve yardimcin olsssssssssssssss...................