• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ahhhh
hamilelik kadar güzel birşeymi var
o bebeğin kalp atışlarını her duyduğumda gözlerim dolardı...

Canim ozaman inşş herşeyy gönlünce ols rabbimm rahmet kapilarini açsinn sana ve tümm zorda kalanlaraa senn mutlaka içindesin ve kendini şartlarini en iiy değerlendirirsinn inşş çokk tattli bir bebeiş alirr onunla tadarsinn anneliğii ben de kukaciğimm çokk zorr şu tedavşiilrr şöyle rahatt kendiliğindenn hamile kalmati çokk isterdimm ama kismett bu da bizim imtihanimiz demekten başka bi şeyy yok tabi bu ayy başlicamm çünkü işe başlamadann denemekk istiyorumm ve artikk kirkimm dolmadann inşş hayirlisi olur herkes içinn ben çamlica medicana yi düşünüyorummm cumanizz hayirlii olss herşeyy güzelll ols inşşşşşşşşşşşşş

Pariscigim Allaha guven.Allahimyardimci olsun!

El-muallim gectigimiz yol kolay degil sonuna ulacabilecekmiyiz diye cirpiniyoruz.Insallah ugraslarimiz bosuna cikmasin diyorum.Insallah sonuc istedigimiz gibi olur.Allahim yardim eder.Umut var ya. Bu umutllarimiz sonmesin. Tup bebege mi gireceksin? Rahat ol kendini rahatsiz edecek seylerden uzak dur. Insallah bu sefer hersey yolunda gider hamile kalirsin.

Dogu tedavi merkezine gidiyorum. Dr hic birseye bakmadan sadece damarlari tutarak ve kalbimi dinleyerek bana dr dedi Sen tup bebege gireceksen bile sonuc alamazdin cunku cok srtesslisin icin ve kafan bos degil dolusun.Kalp atislari bile sasirtici. Boyle girilir mi? Neden kendini yipratiyorsun? Kendini rahat birak tedavi ol sonra dinlen en azindan boylece tup bebege baslayacaksin dedi. 10 sene evliligin ilk 2 senesinde cocugu dusunmediniz onem vermediniz dedi. Ben dusecektim.Insan degildir dedim.Bismillami soyledim.

Bu yuzden tup bebek kolay degil. kendimizi hazirlamaliymisiz...........Ben de buna inaniyorum. Hersey Allahtan oldugunu biliyorum. Ama biz de elimizden geleni yapmaliyiz.

Hayirli cumalar!

Pink rosecigim canim senin tedavilerin nasil gidiyor? neler yapiyorsun? Dr ne diyor? Cok Tsk ederim hepimiz insallah cocuk sahibi olabilsek. Allahim insallah nasip eder.
Akyammcigim kendini rahat tut zor oldugunu biliyorum ama gayret et! Bol dua et! stresse sokma kendini. Insallah sonuc guzel olur.Insallah hamile kalirsin.

Pariscigim suan birazcik sabir et! kendini toparla daha bir dusun.Kurumlara bas vur...Dogru karari sen verevilirsin canim.....

Kendinize iyi bakin kizlar .Istersek istemesek bile bizim elimizde degil bu gunler gecer.Onemlisi guzel sonuclar alabilmemiz.Insallah aliriz.Umutlerinizi kesmeyin.

Sizlere hepinize ayri-ayri tsk ederim.Allahim yardimci olsun

canım kuka temennilerin için ve tavsıyenn için çokk teş ederimm haklısınn rahatt olmalıyımm erken doğum yaptım ya çok zor gerçektenn yıne öle olur muyum diyee endışelenıyorumm ama rabbim ne derse o olurr hayırlısııı inşş herkesinn gönlüner göre olurr inşş herşeyyy rabbımm yar ve yardımcımız ols herkesınn evıı bebiş sesleriylee dols inşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar....
ateş düştüğü yeri yakıyor yine...
başına gelmiyen bunlar ne konuşuyorlar diyordur :)

allah daha büyük dert vermesin

kızlar kurumlarda 5 yıl sıra beklemek gerekiyormu kuka sen demiştin galiba bilen varmı detaylarını?

el-muallimcigim tup bebege mi baslayacaksin? ne zaman girmeyi dusunuyorsun?

Pariscigim on sayfalarda bir arkadasimiz yazmisti. Ben bir bakiyim sana gonderecegim ozele bak.
Aynen dedigin gibi Allahim buyuk dert vermesin!

Pariscigim 33 geri gidersen Nurtanesi arkadasimizin gonderdigi yaziya bakarmisin.

Google girersen mutlaka bulursun kurumlari.

Evlat edinmemin kolay yollari varsa yani cabuk alinabilecek demek istemistim.....Bilenler haber versin.
Once neden baslanacak?

Turkiyede yasamadigim icin bizde islemler degisik Pariscigim bu yuzden arkadaslardan yazilarini bekleyelim.....

selamm kuka ben inşş pazartesiye randövü aldımm hayırlısıı olss bi adım atayımm bakalımm ne olacakk kısmett rabbım herkesinn yardımcısı ol bu yolda.....

evet kukacım bunu okumuştum yinede sağol ben daha öne I netten okumuştum sosyal hizmetleri...ama bu 5 yıl meselesini hiç duymadım annesi çıkıcak al ben büyüttüm iyi günlermi dicez...
sosoyal hizmetler ile ilgili evlat edinenleri okuyum ben google dan kuka sende oku :) bak bakim bana ne dicen bu konuyla ilgili....

arkadaşlar merhaba,

mikro enjeksiyon transferimin bügün 9. günü ama çok gerginim, ne olacak nasıl sonuçlanacak, bunca eziyet sonuçsuz kalırmı vs.......birsürü şey düşünüyorum, acaba aranızda 9. gününde herhangi bir değişiklik hisseden tuttuğunu düşündürücek şeyler yaşayan var mı ? lütfen yardımcı olurmusunuz ?????

canim seninle ayni gun yapilmis transferimiz ve malesef bende ayni sorunlari ve gerginligi yasiyorum dun dayanamayip idrar testi yaptim sonuc negatif di ama hala umudum var carsambayi bekliyorum beklemek cok zor dimi
bende bir belirti arayip duruyorum ama henuz bisey bulamadim allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin 8 ve 9. gun acayip sancilar oldu bende igne batar gibi ama suan bisey yok ara sira adet sancisi gibi olup geciyor ya tecrubeli arkadaslar yardim edin bize belirtileriniz nasildia.s.a.s.

el-muallim canim bol dua et! biraz rahatlamaya calis.Insallah bu sefer olur.Duamiz hep birlikte....Allaha emanet ol! Guzel seyler dusun.

Pariscigim bugun gorusemedik nasilsin canim.Hep aklimdasin? neler yapti biraz beklese nasil olur.Allahim herseyi goruyor ya insallah bir kolay yolunu bulursun.Google sosyal hizmetler olarak mi bakacagim? Bakacagim dusuncemi mutlaka paylasacagim insallah diyim 2 dk sonra ne olacagini bilmiyorum ya....
opuyorum sizleri

akyam ve gubse arkadaslar oncelikle hamile kalarak bebislerinizi elinize almayi Allahim nasip etsin. Ben kac sene gecti unuttum zaten herzaman hamileyim bu sefer hamileyim gibi dusunce ve kendimden emin gibi oluyordum malesef olumsuzdu. Ama sizlerin bunlari yasamanizi istemiyuorum.

Rahat olun stresse sokmayin kendinizi bu durumda biraz olsa da elinizden gelmese de zorlayarak rahat olmaya calisin.Allahim yardimci olsun!

Cocuk isteyen herkeze Allahim nasip etsin!

Aysenur nerdesin? nelerle mesgulsun ugramiyorsun?

Mumudihaba tatile gitmis olmali buzadazanmel de yok gozukmuyorsunuz arkadaslar?
Allaha emanet olun !

Arkadaslar gece yarisi oldu uyuyamiyorum. Bu sene evliligimize 10 sene oluyor. Kisa bir zaman degil suan bu vakite kadar ne kazandim neyi basrdim mutlumuydum bunun gibi sorular kafama takilip duruyor. Cocuk hayatin buyuk zenginligi hicbirseyle degistiremeyecegin sey....10 sene baskalari icin kosusturmalar simdi ise kendi hayatimizi yasassak cocugumuz olsa diye hayal ediyorum...

Hayirli saaglikle cocugumuz olsa onlariiyi bir insan olarak buyutebilsek gecimimiz icin yeterli maddi durumumuz olsa diyordum acaba cok mu sey istidim diyorum.

Allahim buyuktur bir gun gelir bunlar da unutulur insallah................................................

canımm rabbım inşş verecekk sız de svineceksiniz duha sursini oku bu surede allllh peygamberine böyle diyorr inşş rahatlaa sen de ...... on sen sonra olannçok kişivarr inşş sen de alırsınn bebişini ve butun bunları unutursunn herşey kısmett ..bi arkdaşımın oniki sene sonra old iki kez denedi tüp ve ikisi de tuutu şimdi bi oğulu ikiz kızları varr yeterki rabbım istesinn asla çok şey istemiyosunn biz insanız isteycez bunlarr güzel şeyylerrr....nimetlerr güzelll..............peygamberler bile çocukk içinn ylvarmış yanmışlarr bu imtıhann zorr amainş meyvesii ve sonucuu tatlı olacakk ......bırbırımızı tanımıyoruzz ama inann çokk ilginçç dualarımdasınızz ne güzell tanımadan da dost olmakk......

Abimle yengemin uzun yıllar ugraşlarına ragmen bebekleri olmadı....nerde bi şey duydularsa gittiler yaptırdılar bebek için ama allah nasip etmedi olmadı...en son ankarada bi doktor yengeme kızım ugraşma artık hiç bir şekilde çocugun olmaz paranıza yazık demiş..bu sözden sonra bi kaç dr. daha gezdiler hepsi umut yok deyince evlatlık almaya karar verdiler...
önce çocuk esirgeme kurumuna başvurdular...sıra varmış onlar yeni dogmuş istiyorlardı..tam bilemicem ama kız için 6 yıl erkek için 3 yıl gibi bi zaman vermişler...sıra uzunmuş...
neyse bunlar kayıt olup beklemeye başladı...
bi kaç ay sonra abim kahvede otururken bi arkadaşı ertesi gün için arabasını ödünç istemiş önemli bi işi oldugunu söylemiş...
abimde hayırdır deyince adam kızkardeşinin hamile oldugunu kocasının içkici kumarbaz oldugunu eve bakmadıgını evde 5 çocuk oldugunu ve hepsinin yarı aç perişan yaşadıgını ve kardeşinin bu bebegi doguramayacagını ve ertesi gün kürtaja götüreceklerini anlatmış...
abimde eve gelince yengeme anlatıyo durum bu diye...o gece düşünüyolar ve kürtaja içleri razı gelmiyor gidip konuşuyolar bütün hamilelikteki kadının ve evinin masraflarını karşılayacaklarını bu bebegi kendilerine vermelerini istiyorlar..
kadında kocasıda kabul ediyor...
sonuçta 9 ay sonra dogum sncıları başlayınca telefon geliyor bebek doguyor diye bizimkiler sabah ezanoında apar topar gidiyorlar ve bebek doguyor...
ve bebek bizimkilere teslim ediliyor...
sonra yasal işlemleri falan yapıldı abim nüfusuna aldı...
şimdi kızımız 11 yaşında...
ama inanın yengem dogurmuş olsaydı ancak bu kadar benzerdi abim ve yengeme...

Canım inan çok duygulandım kendim yaşamış gibi hisettim...allah birden karşılarına çıkarmış kısmetlerini...allh uzun ömür saplık sıhhat versin...
inşallah benim de ve tüm anne olamayanlarında böyle güzel kısmetler çıkarr

kukacım çocuk esirgem kurumu olarakta bakabilirsin
senin düşüncelerine çok güveniyorum oku bakalım için kabul edicekmi
tüp bebeği bir anda karar verdim çok tezcanlıyım
bu dahada önemli bir konu çooook düşünüyorum
bazende diyorum ki acaba akışınamı bırakıyım olucağı varsa allah karşıma çıkarırı

Back