How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimde öyle sorun bende bende kendimi çok suçlu hissediyordum sonra düşündüm allah verecek ben doguracagım benim suçum ne eşime baba olmayı yazsaydı beni ona yazmazdı dedim başka bir kadınla evlenirdi bu ikimizin kaderi eşimde sorun olsaydı ben onu suçlayıp bırakacakmıydım eşimede söyledim çocuk yüzünden yollarımızı ayıracaksan durma dedim
çoook haklısın.aynı durum bizde de var diyor ki eşim "sen benim yüzümden anne olamıyorsun " oysa bu mantık doğru değil.bir yazgı vardır buna inanıyorum
benim kaderşmde anne olmak yazmıyormuş başkasıyla da evlensem anne olamazdım bu ikimizin yazgısı ve asla eşimden vazgeçemem

Canim paris geldim nasilsin?

pilli_hatun merhaba! Evet bir syfa oncesine gidersen Turkiyede 5 sene sirada beklenecegini arkadasimiz yazmisti. Birsure islemleri var. Onemlisi kendi karar alabilmen..... Boyle bir durum var mi?

Karinca kiz! simdi genc olunca guven var yarin icin korkarim. Ama Allah buyuktur. Hayirlisi....

Nurtaneci ahhhhh sorun bende olursa onun yaninda kalirdim. Ailesi surekli soyleyip durursa ne kadar kendi kafasi var desem de bir gun gelir kusura bakma cocuk lazim diye giderse ne yapacagim diyorum. Bilemiyorum.Allahim sizlerin mutlulugunuzu bozmasin. .Ben kendime hayirlisi caren mi var diyorum..........

Hayırlı kandiller arkadaşlar,
Rabbim bu gece hürmetine evlat isteyen ve bekleyenlerin kucaklarını doldursun,
ellerini boş çevirmesin,
Hepimizin, birbirine dualarını esirgemeyen kardeşlerimizin dualarını kabul etsin İnşallah,
AMİNNNNNNNNNN

Aysenurcim Amin!

Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun! Allahim isteyen herkeze gonlunce cocuk nasip etsin! Allahim actigimiz ellerimizi geri cevirmesin! Yuzumuzu guldursun! Hamile arkadaslara Allhim bebislerini eline almayi nasip etsin!

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım inşallah dualarımız kabul olur y akızlar bugün banada dua edin lütfen :)

Selamm en hayirli gecelerden biri bu gece mubarekk olsun herkese rabbim dulalarimizi makbull kusurlarimizi af eylesin hayirli evlatlar nasip eylesinn yanan yürekleri feraha kavuştursunnn inşşşşşşşşşşş

Merhaba arkadaslar! Nasilsiniz? tedavileriniz nasil gidiyor.

Arkadaslar evliligin 10 senesi cocuk yok tedavi biri biter 2-cisine baslariz o biter ve boylece hayatim gecip gidiyor.Sonuc kocaman 0.

Sormak istedigim stress sonunda toparlandiniz sonra tekrar stress tekrar uzuntuler aglamalar guvensizlik herseyden vaz gecme v.s. olaylari siz de mi surekli yasiyorsunuz? Yoksa artik benim psikolojim mi bozuldu.karakterim mi boyle degisti? 1.5 sene icerisinde boyle durumlar arka arkaya oluyor.
Cocuk konusunda sabirli olmaya basladim. Ama etrafimdakilerden cok uzaklasmak istiyorum. Hayirlisi

Merhaba arkadaslar! Nasilsiniz? tedavileriniz nasil gidiyor.

Arkadaslar evliligin 10 senesi cocuk yok tedavi biri biter 2-cisine baslariz o biter ve boylece hayatim gecip gidiyor.Sonuc kocaman 0.

Sormak istedigim stress sonunda toparlandiniz sonra tekrar stress tekrar uzuntuler aglamalar guvensizlik herseyden vaz gecme v.s. olaylari siz de mi surekli yasiyorsunuz? Yoksa artik benim psikolojim mi bozuldu.karakterim mi boyle degisti? 1.5 sene icerisinde boyle durumlar arka arkaya oluyor.
Cocuk konusunda sabirli olmaya basladim. Ama etrafimdakilerden cok uzaklasmak istiyorum. Hayirlisi

bizimki yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak
her reglde ya da her tedavi sonunda yıkılıp , acıdan kül olup birkaç gün sonra yeniden ayağa kalkıp yeniden denemeye sabretmeye dua etmeye devam etmek kaldığımız yerden
var mıdır çaresi bir gün dolacak mıdır kucaklarımız bilemiyoruz ama bilsek sabretmek ve beklemek çok daha kolaylaşırdısenağlama

Kukacim sen beni artik iyi taniyosun eminim ben kisaca şu duygulari yaşiyorum
heran ağlamaya hazir biri :(
diştan bakan asla böyle düşünmez ama en ufak duygusal bir olayda ağlamakli oluyorum bana ne oldu böle anlamadim ay sinirlerimmi bozuldu acaba

Kizlar benim acil anne olmam lazim evlatlikla ilgili bildiklerinizi paylaşimlarinizi yazin başka şansim kalmiyo...
Tüp 1 kere denedim ama birdaha deneyip yipranmak istemiyorum

Kizlar benim acil anne olmam lazim evlatlikla ilgili bildiklerinizi paylaşimlarinizi yazin başka şansim kalmiyo...
Tüp 1 kere denedim ama birdaha deneyip yipranmak istemiyorum

Neden öyle düşünüyorsun,
hayat mücadele demektir,
daha bir kez denemişsiniz,
hayatta ümitli olacaksın, öyle hemen pes etmek yok,
eğer dr lar hiç şansın yok derse o zaman bu konuya bak bence,
öyle kolay mı evlatlık çocuğu almak ve bakmak?
ona hazırmısın?, a.s.

Sevgili kizlar...... Etrafimdakiler surekli neden boyle yapiyorsun neden sinirlisin neden anlayisli degilsin demelerini cok duymaya baslayinca acaba bana birseyler oluyor diyordum.Bizim durumumuzda bu durumlarin olmasi kasinilmazdi ama bazen ben cok abartmaya basladim bazen ise deliriyormuyum demekten kendimi alamiyordum.... Cok normalmis.....

Canim PARISCIM evlatlik icin bas burmalisin.Sana daha birseyler soylemek istemistim. Ozelden bak.
Hayat mucadeledir. Neden acil bir sekilde evlatlik almaya karar verdin? ne oldu?

Kizlar Allahim hepimize yardimci olsun!

canım parıss çokk haklısın anne olmakk güzel ve senin de hakkın ve olacaksın da inş ama canımm anlıyorumm insan gerçekten yıpranıyoo tedavı esnasında am bence bı kere daha dene benim tavsıyemm bu enson düşüneceğin şeyı çok erken yapmaya kalkıyosunn bence evlatlıkta kolayy değill eğerr doktorlarr senin asla olmaz deseydi o zaman tamam al derim ama olabılır neden hemen pes edyosunn zor ama imkan varkenn silkin kendine güç ver ve dene inş başarırsınn herşeyy gönlünce olss

Merhaba kizlar! Pariscigim nerdesin? Buraya bir bak? Ah pariscigim kolay degil.Basvuru hakkinda sormaya zamanin oldu mu? Baska yollarini arastirmak gerekir....

Aysenurcim nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor? Allaha emanet ol!

el-muallim canim nasilsin? Kendi tedavilerin nasil gidiyor?

Her gun dusuncemiz degisiyor.Bizim icin buyuk bir sinavdir.Insallah Allahim kucagimizi bos birakmas... Umut ediyorum...Zaten beni tutan da bu umut...

Kanama durmuyor.Regl oldum diye dusunmustum....Daha birkac gun bekleyecegim. Kist patlamis olabilir diyorlar.Agri dayanilir.Suan tedavi gordugum icin daha 1 hafta beklemeliymisim.

Kizlar bu gunler cabuk gecse sonuc alabilsek........... Ne mutlu bize.......

kuka cığım canım biraz daha dayanmalısın,kanaman durur inşallah ALLAH yardımcın olsun sana sabırlar versin canım,İNŞALLAH ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL GEÇİCİ BİR ŞEYDİR YAŞADIKLARIN SADECE SABREDEREK KAZANABİLİRSİN..kendine iyi bak canım ,bu mubarek cuma günü ALLAH dualarını kabul etsin ..

arkadaşlar merhaba,

mikro enjeksiyon transferimin bügün 9. günü ama çok gerginim, ne olacak nasıl sonuçlanacak, bunca eziyet sonuçsuz kalırmı vs.......birsürü şey düşünüyorum, acaba aranızda 9. gününde herhangi bir değişiklik hisseden tuttuğunu düşündürücek şeyler yaşayan var mı ? lütfen yardımcı olurmusunuz ?????

arkadaşlar merhaba,

mikro enjeksiyon transferimin bügün 9. günü ama çok gerginim, ne olacak nasıl sonuçlanacak, bunca eziyet sonuçsuz kalırmı vs.......birsürü şey düşünüyorum, acaba aranızda 9. gününde herhangi bir değişiklik hisseden tuttuğunu düşündürücek şeyler yaşayan var mı ? lütfen yardımcı olurmusunuz ?????

tedavin hayırlı olsun canım,belirtiler olsada herkeste farklı olur yada hiç belirti olmayabilir,sen kendini dinlemezsen kafanı oldumu olmadımı diye takarsan çok iyi olmayabilir rahat ol kitap oku bişeyler bul oyalanıcak ne bilim böle şeyler bul kendini en iyi sen tanırsın canım iş yapıp çok yorulma uzanma dikkat et pozitif düşün ve ALLAHtan hayırlı ve sağlıklı evlatlar iste canım.bunları biliyosundur zaten hadi hayırlısı müjdeli haberlerini bekliyoruz,emeklerinin karşılığı mükafatını bebişlerle görmeni dilerim .K.İ.B.a.s.

kızlar evet ben bu duruma hazırım başka şansım yok desem?

biliyorum zorlukları var belkide risk en korktuğum yarın bir gün karşıma annesi çıkıpta çocuğumu ver derse ne yapıcam tek korkum bu.... ilerde o beni istemez giderse seçim onundur...kendimi bunada hazırlıyacağım....

kukacığım sende şu tedavilerden inş kutlulursun artık valla ne bu çektiğin ya ben senin kadar dayanıklı değilim bak bana 1 kerede pes ettim...allah gönlüne göre versin...

Back