Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar arkadaslar nerdesiniz? Neler yapiyorsunuz.
Mumudihabacim Insallah iyisindir.tatil nasil gidiyor.Ablan geldi mi? Tatil icin nereye gideceksiniz?
Aysenurcim hamilelik nasil gidiyor? Saglilin nasil?
Pariscim neler yapiyorsun? Tatile ne zaman cikacaksin?
Ah kizlar dun sabah fazla sanci olunca sanki olecektim wc gidemeyince dr gittik. Ultrasyonda sol tarafimda kist buyumus 36mm yumurtaligin her zamanki gibi kaplamis... sag tupun tamami sarmis gibi buyuk boyutta siyah birsey bulundu hemen amelyata gondermeyecegiz diye birsure tahliller yapildi 10 gun bakacagiz diye ilac igne verdiler gun ara kontrole gidecegim. Dr bu sene degistirmistim tupler var miydi tup yok diyor amelyat olduyumda tupler alinmamisti. tuplerin olup olmadigini ultrasyola gorulmesi gerekir bu da nedir? tuplerin olup olmadigini soran 2-ci dr.
Bogaz mi belirsiz disci dislerde sorun yok diyor bogaz usutmusum baska sorun yok dedi.Cekim (rontgen)yapildi. Ama yuz sisti.Sirtustu yatmamiyorum karaciger sikisiyor gibi... bebrek igne sokuluyor gibi. Neremi agirdigini kesin soyleyemiyorum ilk defa boyle oluyor.
Bugun mecbur ise gittim yarin da gitmem gerekir 1-haftaya izin alacagim.
Biz cumartesi belki 1 haftaya belki 2 gunlugune suan belli degil yurddisina kontrole gidiyoruz. Bizi korkuttu.Insallah korkacak birsey degildi. Suan dr gorusuldu.
Son zamanlari bay sinirlenmistim tabii onun etkisi var.
Cok korkuyorum.dua edermisiniz arkadaslar...Insallah insallah korkulacak durum degildir.