• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz artık gerçekten dostum oldunuz farkındamısınız bu sayfa paris kuka mumudihaba ve birde buzadaazanmel katıldı aramıza :)

DHEA denilen ilaç nerede satılıyor?

mumudihaba canım valla gün içinde düşünmemeye çalışıyorum ama beynimin yarısı tamamen bunu düşünüyor allah yardımcımız olsun benimde ailemde birtek bende sorun çıktı.Adet düzensizliğim vardı yıllarca jasmin isimli ilacı kullandım dr evlenince düzelir dedi evlendim korunma olarak devam ettim çocuk isteyince bu kabusu öğrendim hani bilseydim bunca yıl belki erken bir tedavi olurdu yada dondurucuya verirdim şimdi nedenini bile bilemiyorlar acaba öncesi varmıydı sonradanmı oldu çıldırıcam...sürekli dr gittim belki dr kurbanı oldum...okadar neşeli bir insandımki şuan derdimi anlatamıyorum kimseye anneme çok yansıtmamaya çalışıyorum o benden beter...iyiki varsınız

hepiniz artık gerçekten dostum oldunuz farkındamısınız bu sayfa paris kuka mumudihaba ve birde buzadaazanmel katıldı aramıza :)

DHEA denilen ilaç nerede satılıyor?

mumudihaba canım valla gün içinde düşünmemeye çalışıyorum ama beynimin yarısı tamamen bunu düşünüyor allah yardımcımız olsun benimde ailemde birtek bende sorun çıktı.Adet düzensizliğim vardı yıllarca jasmin isimli ilacı kullandım dr evlenince düzelir dedi evlendim korunma olarak devam ettim çocuk isteyince bu kabusu öğrendim hani bilseydim bunca yıl belki erken bir tedavi olurdu yada dondurucuya verirdim şimdi nedenini bile bilemiyorlar acaba öncesi varmıydı sonradanmı oldu çıldırıcam...sürekli dr gittim belki dr kurbanı oldum...okadar neşeli bir insandımki şuan derdimi anlatamıyorum kimseye anneme çok yansıtmamaya çalışıyorum o benden beter...iyiki varsınız

ben ecz neye getittirmiştim 90 kapsül var içinde günde 1 için demişti dr um canım:1rolleyes:

evet kukacım ailelerimize herşeyi yansıtamıyoruz onların üzüntüsünü katlamamk için ailemde sadece benim çocuğum yok
geçen gün neyi düşündüm biliyormusunuz evlatlık alırsam
ya onlar benim çocuğuma istemediğim şeyi söylerlerse yada sevmezlerse ne yaparım diye

işte yüce rabbimin bildiği vardır elbetteki bizler için en hayırlısı böyle demekki

Kizlar nasilsiniz?
Anneanem yorgunum diye gitmedi bilet yanmasin diye kardesimle gittik. Cok kotu oldum Oyun 20 senelik evli ciftler hakkinda. 20 sene gectikten sonra evlendigi gun kutlamak amaciyla karisi esini beklerken kapi calinir ve genc kiz gelir ve kocasini bosanmasini ister. Evliliklerinin 20- senesi kadin yaslanmis esi genc kiza asik olmus. Cocuk yok..... boyle gider.
Aslinda esinizi parayla alabilirmiyim diyen komedi idi.... Hosuma gitmedi...

Parisciim bitkisel tedavi hakkinda butun yazilari toplayim sana msj gonderirim.
Duaya gelince ben Turkiyede iken kizlarin yardimiyla okumustum. Kitaplari acarak yapabilirim.zaten namazi da ancak oyle kilabilirim.Bu yuzden sana belki bilen arkadaslar yardim edebilir.Bu konuda malesef bilgim zayif. Turkce cok guzel kitaplar var bir sorarmisin.

buzadaazannelcim dertimiz ayni zavalli annecigimiz cok uzuliyor. Ben de onun uzuldugunu gorunca ne yapacagimi sasiriyorum. Allahim nasip eder elimizden geleni yapalim demekten baska birsey diyemiyorum canim annecigime....

Mumudihabacigim masallah 45 yas Allahim buyuktur.Annene Allahtan saglik ve huzurlu hayat ve sen bebisli olup cok sevinmesini dilerim.

Sizleri opuyorum kendinize iyi bakin ve allah yardimciniz olsun.

aysenurcigin nasilsin? Bu Anneannem masallah 77 yasinda kosusturuyor. Butun konularla konusuruz hatta benim lise arkadaslarimin cogunlugunu taniyor.Liseyi mezun olduguma 18 sene gecti.. .Masallah . Iyiki yanimda....
Allaha emanet ol.

pink rose merhaba canim galiba hicbiryere gitmeyen bizler variz.Simdi aksam ustu cikacaktim olmadi...

mumudihabacigim burdamisin ay cok sevindim sevindim.

Iyiyiz. Uc giundur i bilgisayara yapistim kaldim. birsey yapmak gelmiyor icimden.......

MUMIDIHABACIM moralim cok bozuldu. Ya benim karakterim cok degismis. annem cok kizgin. Ben de kizdim galiba etrafimdakileri beni onlar anlamas hale gelmisim. dogru ve aci seyleri soyledi. Bazi yerlerde haklidir ama ama anne-babam kardeslerim esimin ailesi ve esim herkez benden mukkemelligi ister.Neymis herzaman herseyi sonuna kadar yapan herkeze yardim eden dusunen birisi herzaman oyle olmami istiyorlar Hata yapmamami.Cok sikildim istemiyorum ben de insanim hata yaptiysam kendi hayatim oldugunu anlatirsam cok uzulurler.Karsi gelmemem gerekir onlara her dediklerini yapsam iyiyim. Yapmasam bitti..... sinir oldum.

Strese girmemek icin hemen konuya baktim iyiki burdasin.

canım üzme kendini büyükler çok konuşurlar bizi sinirlendirirler ama hep doğruyu söylerler

ben hiç söz dinlemem ama sonunda boynumu bükerim

sana ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü bende aynıyım

Günaydın kızlar...hafta sonu gezmekten size katılamadım ya ama neler yazdığınızıda acayip merak ediyordum ya :)))))))) hepinize kolay gelsin

Kizlar nasilsiniz?
Mumidihabacim kendime hala gelemedim....Bugun kendi-kendime soyleyip duruyorum....

Anneanem ruya gormus ben de benim cocuklarim olacak diyorum. Insallah diyor.

Allah buyktur.

Pariscim hafta sonu gezerek guzel yapmisin.Ben uc gundur yazilarim vardi ama sonuna getiremedim.I-nete yapistim kaldim. Anneanem yavrum yoruldun dinlen diyor.Neyse beni dusunen biri cikti sonunda....
Aslinda yazmiyorum kendi keyfim icin yapistim kaldim....

opuyorum Allah yardimcimiz olsun

Kukacığım anneannnin ellerinden öpüyorum...Bende anneannemi çok severin bi sorsana benimde çocuğum olumı benide bi rüyasında görsün :)

Pariscim ben artik ne guzellik ne umut edici bir sey olursa hemen cocugum olacak diye yorumliyorum.Insallah canim Insallah...

Back