• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahhhhhhhhh Canim Bende
Ama Hem Dinimiz Acisindan Olmuyor
Hemde Eşim Istemiyor

Canim Insallah hamile kalip bebisini eline alarak birazcik bos zamanim olsa biraz dinlensem demeni duymak istiyorum................opuyorum canim mumudihabaya

Pariscigim sabir hayit tohumunu alabildin mi ne zamandan baslayacaksin ve 4444 ne oldu opuyorum.
Duam sizinle birlikte Insallah Allahim bizim duamizi kabul etsin Insallah hamile kalmayi ve bebisimizi saglam elimize almayi nasip etsin.

her gun dua edelim.............................

Canım ilk defa bugün evden çıkarken bende anne olucam dedim kendi kendime 40 gün nedersen o olurmuşya :) inşallah olur bakalım 40 gün böyle yapıcam aklımdan çıkmıyoki otu alamadım hiç vaktim olmadı teyzemide yarın ararım fırsat olmuyo ya valla....inşallah allahım herkeze evlat nasip etsin sen iyimisin kuka nasıl oldun

Canim Insallah hamile kalip bebisini eline alarak birazcik bos zamanim olsa biraz dinlensem demeni duymak istiyorum................opuyorum canim mumudihabaya

Pariscigim sabir hayit tohumunu alabildin mi ne zamandan baslayacaksin ve 4444 ne oldu opuyorum.
Duam sizinle birlikte Insallah Allahim bizim duamizi kabul etsin Insallah hamile kalmayi ve bebisimizi saglam elimize almayi nasip etsin.

her gun dua edelim.............................

kuka cım hayıt tohumu nasıl kullanılıyor ne için bana anlatabilirmisin bende kullanmak isterim...

arkadaşlar evlet edinmenin elbette ciddiyeti var ama dinimiz buna hite olumsuz bakmıyor lütfenn dikkat edelim bu tür konularda bi cocugu bakmak okutmak elbette sevap hrkes anne olacak dıye bi kurall yok alıp bakmaakta da bir beis yok sadece daha çok dikkat ve itina istiyor sevgiye hasret bi bebek ve sevmeye hasret bi anneyı kımse engelleyemez yeterki samımıyet ols

annelık öyle bi aşk ki yakar yuregi yine de herşeye rağmen rabbim aratmasın ve herkese kendı evladını versin ama yoksa da bi cocuga bakmak onu yetiştirmekk çok önemli ve kıymetlı bir vazifedir

annelık öyle bi aşk ki yakar yuregi yine de herşeye rağmen rabbim aratmasın ve herkese kendı evladını versin ama yoksa da bi cocuga bakmak onu yetiştirmekk çok önemli ve kıymetlı bir vazifedir

canım amenna söylediklerin hepsi doğru
ama bazı durumlarıda göz önünde bulundurmamız gerekiyor

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Dün akşam yine aklıma geldi eşim dediki napalım olmazasa biz böylede mutluyuz dedi ama çocuksuzda eksik bişeyler var dedim...

offf ya ne zor şeyler miş acaba ilerdede böyle düşünürmü oda benim kaderime ortak oluyo garibim :)

aaa nerdesiniz kızlar
uğramadınız
kukacım teyzeme 4444 duayı sordum
1 haftada bitirmek gerekiyormuş daha önce bana okumuş tüp bebek denememde
bu hafta inşallah yine okuyacak canım

arkadaşlar allah isteyen dileyen herkese kendi evladını versin öyle evlatlık alırım bakarım sevaptır gibi konuşmalarla olmuyor öyle zor bi durum ki bakan içinde içnde bulunan çocul ruhu içinde 18 yaşına gelince söylenie diyen arkadaşlarda var normali budur belki ama ailenin söylemesine fırsat vermeden anlatıveren şaşkınlar var her iki taraf içinde zor bi durum ama çocuk için içinden çıkmak için mücadele bu yılları alıyor sindirdim dediği anda gene başa dönüveriyor

evet inş allah dileyene versin evlat almak tabiki zor ama dediğim gibi hayatta herkesin de olacak diye bi şey yok bu imtihan dünyası çok istenirse ve şartlara riayet edilirse bi evladı bakmak yetiştirmek neden olmasın ama her şeye ragmen rabbim aratmasın ve hayırlısını versin cümlemize ......

işte görüyoruz televizyonlarda ilgnç hayat hikayeleri varr zor şeyler bunlarr alınırsa bile mutlaka söylenmeli herşeyyy çocuk şu hayatın tadı tuzu rabbim her şeyi gönüllere göre versinnnn

merhaba kizlar nelerle mesgulsunuz?

pariscigim olumlu birsey bulabildin mi? Nasil bir haberler vereceksin? Ez azindan hayit tohumu ve nar suyunu vitamin E kullanmayi ihmal etme. Dr ne diyor? kendini uzme canim. insallah nasip olur diyelim.

Mumudihabacigim nasilsin? Sicakliklar hala devam ediyor mu? Bu arada Vitamin veya dogal yollarla birseyler aliyormusun?

el-muallim ah canim bizim durumumuzdaki bayanlarin hepsi evlatlik hakkinda dusunmemeleri mumkun degil ama ama ama bazen karar verebiliyoruz bazen hemen vaz geciyoruz.Korkuyoruz. Ben kesin karar vermistim esim de olumlu bakmisti malesef olmadi tup bebekten sonra bakariz dedik. Cok iyi dusunmek gerekir.

Benim etrafimda cocuk almis insanlar var.Goruyorum sonralari cocuklar buyuduler malesef buyuk sorunlarla karsilasti. hemen-hemen hepsi soyleyen de soylemeyen de mutlaka belli yastan sonra herkezden suc aramaya basliyorlarmis. bu da insanlik hali. Bunlari gorunce dogrusu dinimize uygun harekket etmek diyoruz.

Dinimizde izin var ama belli sartlari da var oldugu icin durup-durup dusunuyoruz. Canim inanirmisin karar vermek cok cok cok zormus......Anlatilamayacagi kadar zor. Tam karar veremedigimize gore demek zamani degil kesin kararli olalim diyoruz....

Pariscigim ben de okumayi dusunuyorum basarabilirmiyim bilemiyorum. Mutlaka okusun......optum

Yesilim dedigin gibi cok cok zor.bebegi olmayanlar anneligi tatmak istiyorlar. basimdan geciyor surekli dusunup duruyorum. Klbim param-parca oluyor. bu kafadan neler neler gecmedi.... Allah buyuktur ... herseyin hayirlisi.....

Pink rose- canim sane elimde olanlari gonderecegim sadece suan bulamadim.bulunca hemen gonderirim

merhaba kizlar nelerle mesgulsunuz?

pariscigim olumlu birsey bulabildin mi? Nasil bir haberler vereceksin? Ez azindan hayit tohumu ve nar suyunu vitamin E kullanmayi ihmal etme. Dr ne diyor? kendini uzme canim. insallah nasip olur diyelim.

Mumudihabacigim nasilsin? Sicakliklar hala devam ediyor mu? Bu arada Vitamin veya dogal yollarla birseyler aliyormusun?

el-muallim ah canim bizim durumumuzdaki bayanlarin hepsi evlatlik hakkinda dusunmemeleri mumkun degil ama ama ama bazen karar verebiliyoruz bazen hemen vaz geciyoruz.Korkuyoruz. Ben kesin karar vermistim esim de olumlu bakmisti malesef olmadi tup bebekten sonra bakariz dedik. Cok iyi dusunmek gerekir.

Benim etrafimda cocuk almis insanlar var.Goruyorum sonralari cocuklar buyuduler malesef buyuk sorunlarla karsilasti. hemen-hemen hepsi soyleyen de soylemeyen de mutlaka belli yastan sonra herkezden suc aramaya basliyorlarmis. bu da insanlik hali. Bunlari gorunce dogrusu dinimize uygun harekket etmek diyoruz.

Dinimizde izin var ama belli sartlari da var oldugu icin durup-durup dusunuyoruz. Canim inanirmisin karar vermek cok cok cok zormus......Anlatilamayacagi kadar zor. Tam karar veremedigimize gore demek zamani degil kesin kararli olalim diyoruz....

kuka cım hayıt tohumu nasıl kullanılıyor ne için bana anlatabilirmisin bende kullanmak isterim...

Pink-rose KK bir arkadasin yazdiklarini gonderiyorum / benim topladigim yazilari bulamadim.Psikolojide Hayit tohumu ile konular var bir bakarsin..
Hayıt tohumu adet öncesi gerginlik genellikle östörojen ve progesteron hormonları arasında gengesizliğe neden olur.progesteron noksanlığı, adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet ve memelerde ağrı ve sancıya neden olur.
hayıt meyvesi hipofiz bezinin yumurtalıktaki carpus luteum tarafından progesteron üretiminin artmasına yol açan belirli hormonları uyararak daha çok veye daha az üretmek için uyarır.vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür.
hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerinin hiç birine neden olmadan.
faydasını 2 haftada kendini açıkça gösterir
kullanışı;
yarım tatlı kaşığıtohum havanda ezilir bir su bardağı kanar derecede biraz kaynatılır ve 10-15 dakika demlenmesi beklenir günde 2-3 bardak taze içilmesi önerilir
yasak olan durumlar:
yüksek dozajlarda kullanımı ve gebelik durumlarında kullanımı çok tehlikelidir.

Back