en az % 60 artışın yeterli olduğunu okumuştum hatta forumda biri vardı onunda bu derecede artıyordu sıkıntısız gebelik geçirmişti dualarım seninle inş. bi sıkıntı çıkmadan güzel güzel yavruna kavuşursun canımCanım,
7.gün 11.4
9.gün 27
11.gün bugün asıl test günüm 47 olmuş.
Bugün tam 2 kat artmamış. Yüzde %63 artmış..Pzt tekrar istediler. Normal dedi hemşire ama, bilemedim..hamileyim, ama olduğuma sevinetim mi üzüleyim mi bilmiyorum.
Sağol canım, yanlış hesaplamışım. Yüzde 75 artmış..hayırlısı umarım.en az % 60 artışın yeterli olduğunu okumuştum hatta forumda biri vardı onunda bu derecede artıyordu sıkıntısız gebelik geçirmişti dualarım seninle inş. bi sıkıntı çıkmadan güzel güzel yavruna kavuşursun canım
canım durumun nedir çok merak ettim umarım herşey yolundadır kanikey benSağol canım, yanlış hesaplamışım. Yüzde 75 artmış..hayırlısı umarım.
Normal canım..haftaya keseyi görmeye gideceğiz. Değerlerim düzgün yükseldi. Sen nasılsın, herşey yolunda mı?canım durumun nedir çok merak ettim umarım herşey yolundadır kanikey ben
çok sevindim canım Allah sağsalim kucağına almayıda naip etsin inş.çok şükür bizde de herşey yolundaNormal canım..haftaya keseyi görmeye gideceğiz. Değerlerim düzgün yükseldi. Sen nasılsın, herşey yolunda mı?
Bugün trafikte büyük bir panik yaşadık. Çok çok gerildim. Elim, Ayağım bıraktı resmen çok korktum. Tam da sağlık ocağına gidiyorduk. Hemen tansiyonu mu ölçtüler. Anneme geldim uzanıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak, düşüreceğim diye..kızımı da kaybettiğim için hemen endişeleniyorum ister istemez canım. Senin adına da sevindim. Umarım hep güzel gider..çok sevindim canım Allah sağsalim kucağına almayıda naip etsin inş.çok şükür bizde de herşey yolunda
geçmiş olsun canım zor bi durum Allah yardımcın olsun inş.Bugün trafikte büyük bir panik yaşadık. Çok çok gerildim. Elim, Ayağım bıraktı resmen çok korktum. Tam da sağlık ocağına gidiyorduk. Hemen tansiyonu mu ölçtüler. Anneme geldim uzanıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak, düşüreceğim diye..kızımı da kaybettiğim için hemen endişeleniyorum ister istemez canım. Senin adına da sevindim. Umarım hep güzel gider..
Ben yaşıyorum aynilarini benimde 5. Gün canımMerhaba hanımlar, dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferinin 8.günündeyim. 7.gün itibariyle, bel-bacak, her an regl olacakmış hissi ile dün güne başladım ve çok endişelendiğim için erken kan testi yaptırdım. 11.4 çıktı yani pozitif. Değerin ilerleyip ilerlemeyeceğini şu an bilmiyorum. Öğrenmek istediğim, benim gibi ağrılar yaşayıp gebe olan ve devam eden var mı? Yoksa regl mi oldunuz? Paylaşır mısınız?
benimde 6. gun agrim var ama igneden zannedersemBenimde emriyo transferi sonrası tam 7. Günü regli ağrısı gibi hafif kalıcı olmayan bir ağrım oluştu ve diğer günlerde devam etti sonrasında 11. Gün kan testinde değerim pozitif çıktı hatta o donemde kadınlar klubunde bu konu hakkında bilgi ararken bu sayfayı okudum ve deneyimimi paylaşmak istedim.
Merhabalar benimde 7 ci gunum bugun. 4 cu denemem. Adet olcak gbi ara ara agrilar sivilceler ckti yüzümde. Adetin tum belirtini yaşıyorum acikcasi. Diger denemelerim de de boyle sivilce cikinca tutmayacagini anlamistim ve de olmustu . Agrilara degilde sivilce kismi beni korkutuyirBenimde emriyo transferi sonrası tam 7. Günü regli ağrısı gibi hafif kalıcı olmayan bir ağrım oluştu ve diğer günlerde devam etti sonrasında 11. Gün kan testinde değerim pozitif çıktı hatta o donemde kadınlar klubunde bu konu hakkında bilgi ararken bu sayfayı okudum ve deneyimimi paylaşmak istedim.
Yükselme ihtimalin var bence geç tutunmuş olabilir bebeğin ayrıca idrar tahlilinde 5. Gün yaptığım sonradan beliren beyaza yakın çizgi ile hissetmiştim ben hamile olduğumu 8. Günde belirginleşmişti ikinci çizgiBenim de 5 gunluk dondurulmus trnsf. Oldu. Dayanamadim 7.gun hcg yaptrdim 2.93 cikti12. Gune kadar yukselir mi acaba umutlu olmayayim mi yinede. Cok uzgun ve karisigim
Biraz bekle canim erken yapmissin cokBenim de 5 gunluk dondurulmus trnsf. Oldu. Dayanamadim 7.gun hcg yaptrdim 2.93 cikti12. Gune kadar yukselir mi acaba umutlu olmayayim mi yinede. Cok uzgun ve karisigim
Bekle çatlama ignesinim etkisi dewam ederbenim bugün 12. günüm, yalnız 7. günde çatlatma iğnesi vermişti dr, onu yaptım
idrar testi silik çıkıyor, muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisiyle, yani gebelik yokmu acaba
Benimde adet olacakmısım gibi agrım oldu çok şükür pozitif Allah yardimcin olsun insAllah senin bebeginde sana tutunurMerhabalar benimde 7 ci gunum bugun. 4 cu denemem. Adet olcak gbi ara ara agrilar sivilceler ckti yüzümde. Adetin tum belirtini yaşıyorum acikcasi. Diger denemelerim de de boyle sivilce cikinca tutmayacagini anlamistim ve de olmustu . Agrilara degilde sivilce kismi beni korkutuyirboyle olanlar varmiydi aranizda kizlar
Canim benimde agrilarim vardi bacaklarim ve kasiklarima adet olacakmisim gibi agrilarim vardi simdi cok şükür pozitif insAllah degerin yukselirMerhaba hanımlar, dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferinin 8.günündeyim. 7.gün itibariyle, bel-bacak, her an regl olacakmış hissi ile dün güne başladım ve çok endişelendiğim için erken kan testi yaptırdım. 11.4 çıktı yani pozitif. Değerin ilerleyip ilerlemeyeceğini şu an bilmiyorum. Öğrenmek istediğim, benim gibi ağrılar yaşayıp gebe olan ve devam eden var mı? Yoksa regl mi oldunuz? Paylaşır mısınız?
Geçen yıl açmıştım bu konuyu. Bir yıl olmuş..Boş gebelik oldu 7.haftada ve kürtaj oldum sonuç olarak..Canim benimde agrilarim vardi bacaklarim ve kasiklarima adet olacakmisim gibi agrilarim vardi simdi cok şükür pozitif insAllah degerin yukselir