Tüp bebek transferinden sonra regl olacakmış gibi ağrı yaşayan oldu mu?

en az % 60 artışın yeterli olduğunu okumuştum hatta forumda biri vardı onunda bu derecede artıyordu sıkıntısız gebelik geçirmişti dualarım seninle inş. bi sıkıntı çıkmadan güzel güzel yavruna kavuşursun canım

Sağol canım, yanlış hesaplamışım. Yüzde 75 artmış..hayırlısı umarım.

canım durumun nedir çok merak ettim umarım herşey yolundadır kanikey ben
Normal canım..haftaya keseyi görmeye gideceğiz. Değerlerim düzgün yükseldi. Sen nasılsın, herşey yolunda mı?

Normal canım..haftaya keseyi görmeye gideceğiz. Değerlerim düzgün yükseldi. Sen nasılsın, herşey yolunda mı?
çok sevindim canım Allah sağsalim kucağına almayıda naip etsin inş.çok şükür bizde de herşey yolunda

çok sevindim canım Allah sağsalim kucağına almayıda naip etsin inş.çok şükür bizde de herşey yolunda
Bugün trafikte büyük bir panik yaşadık. Çok çok gerildim. Elim, Ayağım bıraktı resmen çok korktum. Tam da sağlık ocağına gidiyorduk. Hemen tansiyonu mu ölçtüler. Anneme geldim uzanıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak, düşüreceğim diye..kızımı da kaybettiğim için hemen endişeleniyorum ister istemez canım. Senin adına da sevindim. Umarım hep güzel gider..

geçmiş olsun canım zor bi durum Allah yardımcın olsun inş.

Ben yaşıyorum aynilarini benimde 5. Gün canım

Benimde emriyo transferi sonrası tam 7. Günü regli ağrısı gibi hafif kalıcı olmayan bir ağrım oluştu ve diğer günlerde devam etti sonrasında 11. Gün kan testinde değerim pozitif çıktı hatta o donemde kadınlar klubunde bu konu hakkında bilgi ararken bu sayfayı okudum ve deneyimimi paylaşmak istedim.

benimde 6. gun agrim var ama igneden zannedersem

Merhabalar benimde 7 ci gunum bugun. 4 cu denemem. Adet olcak gbi ara ara agrilar sivilceler ckti yüzümde. Adetin tum belirtini yaşıyorum acikcasi. Diger denemelerim de de boyle sivilce cikinca tutmayacagini anlamistim ve de olmustu . Agrilara degilde sivilce kismi beni korkutuyir boyle olanlar varmiydi aranizda kizlar

Benim de 5 gunluk dondurulmus trnsf. Oldu. Dayanamadim 7.gun hcg yaptrdim 2.93 cikti 12. Gune kadar yukselir mi acaba umutlu olmayayim mi yinede. Cok uzgun ve karisigim

Benim de 5 gunluk dondurulmus trnsf. Oldu. Dayanamadim 7.gun hcg yaptrdim 2.93 cikti 12. Gune kadar yukselir mi acaba umutlu olmayayim mi yinede. Cok uzgun ve karisigim
Yükselme ihtimalin var bence geç tutunmuş olabilir bebeğin ayrıca idrar tahlilinde 5. Gün yaptığım sonradan beliren beyaza yakın çizgi ile hissetmiştim ben hamile olduğumu 8. Günde belirginleşmişti ikinci çizgi

benim bugün 12. günüm, yalnız 7. günde çatlatma iğnesi vermişti dr, onu yaptım
idrar testi silik çıkıyor, muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisiyle, yani gebelik yokmu acaba

Eklentiler

• E2C7258D-81D0-4378-9773-2CE4F386FFBF.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 844
Benimde adet olacakmısım gibi agrım oldu çok şükür pozitif Allah yardimcin olsun insAllah senin bebeginde sana tutunur

Canim benimde agrilarim vardi bacaklarim ve kasiklarima adet olacakmisim gibi agrilarim vardi simdi cok şükür pozitif insAllah degerin yukselir

Canim benimde agrilarim vardi bacaklarim ve kasiklarima adet olacakmisim gibi agrilarim vardi simdi cok şükür pozitif insAllah degerin yukselir
Geçen yıl açmıştım bu konuyu. Bir yıl olmuş..Boş gebelik oldu 7.haftada ve kürtaj oldum sonuç olarak..

Benim bel ağrım var kızlar bugün transferin 5. günü. Kasıklarımda ağrıdan ziyade bir doluluk hissi var. Bel ağrısıyla pozitif alan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…