Benim bel ağrım var kızlar bugün transferin 5. günü. Kasıklarımda ağrıdan ziyade bir doluluk hissi var. Bel ağrısıyla pozitif alan var mı??
Maalesef negatif aldım belirti aramayın o kadar belirtim olmasına rağmen negatif oldu.Bugün benim transferin 5. Günü bende aynı şikayetlerle araştırma yaparken gördüm yazını. Biraz merdiven çıktım o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Henüz çok erken olduğu için bakmadım beta HCG değerime. Aradan bir ay geçmiş umarım sonuçların güzeldir.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnşaallah uğraşmadan nasip etsin sana da isteyen herkese de.Maalesef negatif aldım belirti aramayın o kadar belirtim olmasına rağmen negatif oldu.
Benim de aynı belirtiler var dı ama 10. Günde negatif çıktı doktorum bugün erken 15. Gün tekrar baktır dedi sizce pozitif çıkar mıHaklısınız, elbette ki öyle ama bilemiyorum ki bu kadar belirgin regl ağrılarıyla gebeliğin devamı olur mu? Yine de ümitli olmakta fayda var. Başka ne gelir elden?
10.günde negatifse biraz zor açıkçası..yine de doktorunuzun söylediğine uyun..Benim de aynı belirtiler var dı ama 10. Günde negatif çıktı doktorum bugün erken 15. Gün tekrar baktır dedi sizce pozitif çıkar mı
Merhaba, benim de transferimin 7. günü. Benim de yüzümde sivilce çıktı ve çok agresifim. Acaba adet mi oluyorum diye çok korkuyorum. Yazınızı görümce merak ettim. Bebişiniz turundu mu?Merhabalar benimde 7 ci gunum bugun. 4 cu denemem. Adet olcak gbi ara ara agrilar sivilceler ckti yüzümde. Adetin tum belirtini yaşıyorum acikcasi. Diger denemelerim de de boyle sivilce cikinca tutmayacagini anlamistim ve de olmustu . Agrilara degilde sivilce kismi beni korkutuyirboyle olanlar varmiydi aranizda kizlarm
bugun burayı okuyan birtek benim sanıyordum benimde trasferimin 3. günü adet belirtilerim var benden başka olan varmı dıye merak edip bakmıstım 2 embriyo trasferı yapılmıyor artık dıye bılıyordum size nasıl yaptılar . İkiz olursa eger degerler fazla yukselıyor ama 6gun erken geldı bana Allah yardımcımız olsunMrb kızlar benim gibi 2 tAne dondurulmus transfer eden oldu mu bugun 6. Gunum kan versem cıkarmı
Canım vall bende deli gibi acaba benim gibi yapan varmı yapıpta tutan varmı öğrenmek istiyorum canım benimde dondurulmus 2 embriyo transferi edildi biri 5. Gün digeri 3. Gün kalite. Kız senden belirti varmı ??. Şuan bende adet olacak gibiyim çok sancım varbugun burayı okuyan birtek benim sanıyordum benimde trasferimin 3. günü adet belirtilerim var benden başka olan varmı dıye merak edip bakmıstım 2 embriyo trasferı yapılmıyor artık dıye bılıyordum size nasıl yaptılar . İkiz olursa eger degerler fazla yukselıyor ama 6gun erken geldı bana Allah yardımcımız olsun
Sonucunuz belli oldu. MuMerhaba, benim de transferimin 7. günü. Benim de yüzümde sivilce çıktı ve çok agresifim. Acaba adet mi oluyorum diye çok korkuyorum. Yazınızı görümce merak ettim. Bebişiniz turundu mu?
Tuhaf olan zaten benm adem 17sinde transfer adetimden 6gun once 11.de trasfer oldum hadi progestoron yuksek ama olmasada yapilacakti bi belirti adet olma hissi iste var igneler geciktirmede yapiyormus kafam allak bullak hayat hep beklemekle geciyorCanım vall bende deli gibi acaba benim gibi yapan varmı yapıpta tutan varmı öğrenmek istiyorum canım benimde dondurulmus 2 embriyo transferi edildi biri 5. Gün digeri 3. Gün kalite. Kız senden belirti varmı ??. Şuan bende adet olacak gibiyim çok sancım var
Aynen ya insanın canınıda bu belirtisiz ve beklemek yoruyor yarın 9. Günüm test vermeyi düşünüyorum inşallah pozitif deger alırım burdan sanada haber. VeririmTuhaf olan zaten benm adem 17sinde transfer adetimden 6gun once 11.de trasfer oldum hadi progestoron yuksek ama olmasada yapilacakti bi belirti adet olma hissi iste var igneler geciktirmede yapiyormus kafam allak bullak hayat hep beklemekle geciyor
Haber ver beklerim buralarda sonuç bekleyenler sonuçları alınca ortadan kayboluyor valla benimde transferden sonra 6. günüm bana dr 9 gün sonra gel kanda bakacağız dedi 5. gün embriyosu diyemi herkese 12 gün sonra kanda bakılsın diyorlarAynen ya insanın canınıda bu belirtisiz ve beklemek yoruyor yarın 9. Günüm test vermeyi düşünüyorum inşallah pozitif deger alırım burdan sanada haber. Veririm
Canım ben gidip km vereemdim eşimle tartıştık , evet 12 .günde kan verim diyorlar Dr. Benimde 2 tane transfer olduğu için 20 ocakta ver dedi doktor.Haber ver beklerim buralarda sonuç bekleyenler sonuçları alınca ortadan kayboluyor valla benimde transferden sonra 6. günüm bana dr 9 gün sonra gel kanda bakacağız dedi 5. gün embriyosu diyemi herkese 12 gün sonra kanda bakılsın diyorlar