Tüp bebek transferinden sonra regl olacakmış gibi ağrı yaşayan oldu mu?

Canım benimde negatif 😔😔😔😔tutunmamış bende hissetmiştim sana demiştim aynı şeyleri düşünmüşüz
Ah ne diyim canm ya kader kismet herseyde vardir bir hayir ben kendimi tutmadgna okadr alstrmistmki uzulmedim bile senim dondurulmusun varmiydi peki bundn sonra ne ypacaksin

Ah ne diyim canm ya kader kismet herseyde vardir bir hayir ben kendimi tutmadgna okadr alstrmistmki uzulmedim bile senim dondurulmusun varmiydi peki bundn sonra ne ypacaksin
Yok başka embryo yok tekrar düşünüyorum ama maddi konuda sıkıntım var ben sadece eşimi tedavi edecem

Merhab kızlar transferin 6.günü bugün, adet olcakmisim gibi agri vardı sabah bayagi hissettirdi agri kendini, adet olmak mumkun mu adet diye cok korkuyorum

İlk 3 4 gun cok onemli hic kalkma yat banyo bile yapmadim ben 1 hafta ve yatarken dizlerini kendine cek yani dümdüz uzatma bacaklarini rahmini kasma yani

İlk 3 4 gun cok onemli hic kalkma yat banyo bile yapmadim ben 1 hafta ve yatarken dizlerini kendine cek yani dümdüz uzatma bacaklarini rahmini kasma yani
Çok sevindim canım hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. BiZede dua et . Bnde 5.gün duş aldım bişey olur korkusuyla.test günüm pazartesi .

Selam ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

X