- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 35
Ah ne diyim canm ya kader kismet herseyde vardir bir hayir ben kendimi tutmadgna okadr alstrmistmki uzulmedim bile senim dondurulmusun varmiydi peki bundn sonra ne ypacaksinCanım benimde negatiftutunmamış bende hissetmiştim sana demiştim aynı şeyleri düşünmüşüz
Yok başka embryo yok tekrar düşünüyorum ama maddi konuda sıkıntım var ben sadece eşimi tedavi edecemAh ne diyim canm ya kader kismet herseyde vardir bir hayir ben kendimi tutmadgna okadr alstrmistmki uzulmedim bile senim dondurulmusun varmiydi peki bundn sonra ne ypacaksin
Tuttu mu nasıl oldu. Benimde dün transfer oldu daha sancı varMerhab kızlar transferin 6.günü bugün, adet olcakmisim gibi agri vardı sabah bayagi hissettirdi agri kendini, adet olmak mumkun mu adet diye cok korkuyorum
Evet pozitif görduk cok sukurTuttu mu nasıl oldu. Benimde dün transfer oldu daha sancı var
Tuvalette ıkınma sakın kabız olma bunlar onemliİlk 3 4 gun cok onemli hic kalkma yat banyo bile yapmadim ben 1 hafta ve yatarken dizlerini kendine cek yani dümdüz uzatma bacaklarini rahmini kasma yani
Çok sevindim canım hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. BiZede dua et . Bnde 5.gün duş aldım bişey olur korkusuyla.test günüm pazartesi .İlk 3 4 gun cok onemli hic kalkma yat banyo bile yapmadim ben 1 hafta ve yatarken dizlerini kendine cek yani dümdüz uzatma bacaklarini rahmini kasma yani
İnsallah pozitifi gorursun hakkinda hayirlisini diliyorumÇok sevindim canım hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. BiZede dua et . Bnde 5.gün duş aldım bişey olur korkusuyla.test günüm pazartesi .
Saol canım teşekkür ederimİnsallah pozitifi gorursun hakkinda hayirlisini diliyorum